Hoi An Gay hotell

Hoi An Gay hotell

Hoi An, en pittoresk stad vid Vietnams centrala kust, är känd för sin välbevarade gamla stad, kinesiska butiker och franska koloniala byggnader.

 

Hoi An Gay hotell

Hoi An Local Villa
Platsikon

Thôn Thanh Nhứt, ĐX18, Cẩm Thanh,, Hoi An

Varför detta hotell?
Med ett idylliskt läge på Vietnams kulturellt rika centrala kust,
Hoi An Local Villa ligger inbäddat mitt i en enorm palmskog och naturliga vattenvägar i Cam Thanh Coconut Village.

Villan är strategiskt placerad på landsbygden inom en kort resa mellan sandsträckan med lugna stränder och Hoi Ans antika stad - UNESCOs världsarvslista, en exceptionellt välbevarad före detta handelshamn.

Villan erbjuder 14 välutrustade rum med direkt dagsljus och utsikt över det omgivande grönskande mangroveekosystemet.

Det internationellt utbildade teamet strävar efter att leverera över gästernas förväntningar och är entusiastiska över att dela med sig av sina bevarade hemligheter om stadens bästa eskapader.

Hoi An är ett nav för fritid och nöje med en smittsam energi. Från dess strategiska kryddhandelshistoria, dess urskiljbara utlandsinfluerade arkitektur,

Dess unika biosfärområde, dess livliga matscen, dess rykte som centrum för kulturen och konsten, dess avkopplande tropiska stränder till dess bukoliska byar, och viktigast av allt, vänligheten hos dess invånare kommer att charma varje resenär.
Funktioner:
luftkonditionering
Inklusive frukost
Gratis trådlöst nätverk
massage
parkering
Privat badrum
Restaurang
Swimming pooler och badhus

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.