Kommer du att vara där älskling? PHOENIX ARTS CLUB

Will You Be There Darling? PHOENIX ARTS CLUB

Plats

Phoenix Arts Club 1 Phoenix Street, london, Storbritannien

Kommer du att vara där älskling? (WYBTD?)

Den vänliga, inkluderande och icke-stammiga sociala upplevelsen.

Häng med oss ​​lördagen den 21 mars 2021 när vi tar över den utsökta privata medlemsklubben, Phoenix Arts Club, i hjärtat av West End, för vårt exklusiva WYBTD Social event där vi umgås i en avslappnad lättsam miljö följt av en kabaréshow.

Phoenix Artist Club har underhållit underhållare sedan 1988 och är en av de sista kvarvarande verkligt oberoende ställena i Londons West End. Utsöndrad på samma lilla sidogata som användes i öppningssekvensen av Harry Potter och undangömt under The Phoenix Theatre ligger en charmig flykt från Londonnormen. Med fascinerande signerade affischer, målningar och bilder från årtionden av teateruppsättningar, en restaurerad art déco-interiör och gömda skatter som lurar i varje hörn, finns det något nytt att se vid varje besök! "London's Best Secret Bar" - Harper's Bazaar

Evenemanget är i två delar:
- Socialt från 7:00 till 8:30
- Cabaretshow från 8 kl Michael Twaits + särskilda gäster

Vår kväll börjar klockan 7:00 när WYBTD-medlemmar kommer att uppmuntras att mingla och umgås. Namnlappar kommer att tillhandahållas till alla och dedikerade värdar kommer att göra introduktioner.

Om du inte har varit på någon av våra Meetups än så uppskattar vi att det kan vara lite skrämmande att komma till ett socialt evenemang när du inte känner någon annan där. Detta är dock precis poängen med WYBTD: att se till att alla är helt integrerade i gruppen, särskilt eftersom nästan alla som kommer till våra Meetups kommer ensamma.

Sedan efter 8:30 kommer det att finnas en live Cabaret Show av den fantastiska dragartisten Michael Twaits

Michael Twaits är en skådespelare och kabaretier. Han har arbetat för Pride In London de senaste fem åren som värd för Pride's Got Talent, programmerat några av kabaréscenerna och är nu värd för Trafalgar Square under Pride

Den nya Saturday Supershowen innehåller komedi, kabaré, drag, musikteater och förstklassig underhållning från början!

BILJETTER FINNS ENDAST I FÖRHÅND! Phoenix Arts Club är en prestigefylld privat medlemsklubb vilket innebär att endast deras medlemmar normalt tillåts tillträde. Ingen kan bara köpa biljetter i dörren och gå in! Vi är hedrade över att ha fått köra vårt WYBTD-evenemang där under de strikta instruktionerna att vi kommer att tillhandahålla vår gästlista i förväg, därför måste du skaffa dina biljetter här innan evenemanget börjar.

Värd: Michael R
Hela evenemanget kommer att vara fullt värd. Din vänliga värd, Michael R, är en veteran från mer än 1,700 07549228398 Meetup-evenemang som ser till att alla är ordentligt introducerade och att det inte finns några klickar. - WhatsApp honom direkt på XNUMX om du kommer ensam (som de flesta av våra medlemmar) så att han kan hålla utkik efter dig och göra introduktioner.

GAY STAR NEWS har nyligen skrivit en artikel om vårt parti och du kan läsa allt om det här: https://www.gaystarnews.com/article/will-you-darling-meetup-london/#gs.8k567s

EN WYBTD? socialt evenemang är en festkväll utan dess like; det är i första hand en "social mixer" där alla integreras i en avslappnad, lättsam miljö. WYBTD är känt för att vara inkluderande och icke-dömande så ALLA är välkomna oavsett social bakgrund, inkomst, färg, etnicitet, funktionshinder, HIV-status, storlek, ålder, form eller till och med hårighet.

"Ingen av oss är lika förrän vi alla är lika."

Vi tror inte på lådor, etiketter eller stammar; eftersom vi alla är queer, på ett eller annat sätt, och är också stolta!

Vi bryr oss inte mindre om du är topp, botten, vers, björn, renskuren, pappa, twink, trans, poz, nörd, muskel-Mary, hunk, utter eller vad som helst... det här är ett socialt evenemang för OSS ALLA!

Vi tror inte på könsstereotyper (som masc/femme) eller slut-shaming eller body-shaming. Klackar är mer än välkomna :->

Vi är alla "bra homosexuella" av vilka några är mer blyga eller socialt oroliga än andra - så vi har engagerade värdar som ser till att alla introduceras och inte lämnas utanför. I grund och botten en klubbkväll där alla vet att det finns ett bekant ansikte att le med, chatta med eller be om hjälp eller stöd.

Gå med i vår Meetup Group (med mer än 6,100 XNUMX medlemmar) här: https://www.meetup.com/WYBTD-Will-You-Be-There-Darling/
Betygsätta Kommer du att vara där älskling? PHOENIX ARTS CLUB

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell