Knickerbocker: Five Yearz!

Knickerbocker: Five Yearz!

Plats

Gårdsteatern Queen's Yard, london, Storbritannien

Om du hade sagt till oss när vi först startade KBR att vi fortfarande skulle göra det här är om FEM ÅR, men i en värld som är ännu mer förstärkt, med LCD Soundsystem återförenat, David Bowie Dead AND STILLE INGET NYTT RIHANNA-ALBUM, vi skulle mycket riktigt ha sagt "Je téléphone à la police".

Den första Knickerbockern hade ingen säkerhet, alla smög in sina egna drinkar, och många blev f*ngerade på dansgolvet. Åtminstone en av dessa händelser har fortsatt att hända. Men egentligen, TITTA BARA på det härliga bolag vi har blommat ut i! Se er alla aktieägare.

Om vi ​​kan vara uppriktiga under de mest flyktiga ögonblick, berör det oss verkligen att en gemenskap har bildats runt natten - vi har till och med vänt The Yard ordentligt på gay! HOMOSEXUELLAS RÄTTIGHETER! Knickerbocker har varit en riktig fröjd i en absolut öken av sh**de senaste åren, så snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, gå med oss ​​för den allra heligaste långfredagen, för vårt femårsfirande.

Vi har höjt priset lite bara denna gång, så vi kan köpa lite dekorationer och tårta. Detta är inte en permanent prishöjning, så oroa dig inte.

Med en mycket speciell uppsättning av DJ:s och uppträdande inklusive:

DJs

Aaron Zimbra

Alex Lawless

rata

Gnagare

THEMENWHOFELL2EARTH

och mer TBA

plus ett mycket speciellt födelsedagsframträdande från regerande Queen of Knickerbocker: Katy Baird!

och mer TBA

DET BLIR TÅRTA.

DET KOMMER POPPER.

THERE WILL BE BLOOD är en mycket bra film med Daniel Day Lewis i huvudrollen.

 

Biljettlänk
Betygsätta Knickerbocker: Five Yearz!

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.