Gay Professional Network: socialt och affärsnätverk med gästföreläsare Paul Burston

Gay Professional Network: social and business networking with guest speaker Paul Burston

Plats

Civiltjänstklubben Great Scotland Yard, london, Storbritannien

Följ med oss ​​för en social och affärsnätverksdrink i Civil Service Club, ett stenkast från Trafalgar Square tisdagen den 24 november 2021.

Vi är mycket glada över det Paul Burston, en brittisk journalist och författare kommer och talar om sin senaste bok Ju närmare jag kommer, som delvis var inspirerad av hans erfarenhet av trakasserier online.

Paul arbetade för gaypolisgruppen GALOP i London och var aktivist med AGERA UPP innan han gick in i journalistiken. Han redigerade, under några år, avsnittet för homosexuella och lesbiska (senare HBT) av Time Out magazine.

Hans första roman Shameless, utgiven 2001, hyllades av The New York Times.

Alla medlemmar har möjlighet, inte alls obligatoriskt, för att säga några ord, om de väljer att göra det, max 2 minuter vardera men de flesta passar detta inom 30 sekunder som "Hej, jag är JF och organisera evenemang, chatta med mig efter för att få reda på mer eller om du behöver hjälp med någon kommande firande, möte, incitament, konferens och evenemang."

Det privatiserade området som är reserverat för oss är i slutet av huvudfältet beställ din dryck i förbifarten och gå med oss, plocka upp ditt märke och börja träffa likasinnade människor. 

Ditt namn (när du registrerar dig) står i listan i receptionen, det finns ingen anledning att skriva ut någon bekräftelse, vi förväntar oss att du.

Det är en gratis händelse för våra bidragande och hedersmedlemmar och de prioriterar bokningarna: märken förbereds. Icke-medlemmar ombeds att betala £ 10 till organisering av kvällen antingen kontant eller med kort vid ankomst.

Dela det här evenemanget med och bjud in dina vänner och kollegor, be dem gå med oss ​​vidare www.gpn.one (Medlemskap är bara £ 20 per år...)

Dela det här evenemanget den Facebook och Twitter med dina vänner.

Jag ser verkligen fram emot att träffa dig då.

Med alla bästa önskningar,

JF för GPN

jf@gpn.one
www.gpn.one
Betygsätta Gay Professional Network: socialt och affärsnätverk med gästföreläsare Paul Burston

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.