Fyra spelar Above The Stag

Four Play @ Above The Stag

Four Play @ Above The Stag

Plats

Ovanför Stag Theatre 72 Albert Embankment, london, Storbritannien

Fyra spelar Above The Stag
Four Play är en mörk komisk blick på sex och engagemang under 21-talet. I Above The Stag-teaterns nyrenoverade studio från 15 januari till 22 februari 2021 utforskar den den leriga dynamiken i trohet och otrohet, pjäsen ifrågasätter vad som krävs för att göra ett par verkligen "kompatibla".

Rafe och Pete har slagit en spår. Efter sju och ett halvt lyckligt lyckliga år driver deras brist på sexuell erfarenhet dem ifrån varandra - så när de föreslår en gemensam vän Michael att hjälpa till med sina problem, medvetna att Michael har sin egen partner Andrew, vad som naivt verkar som en enkel lösning, går snabbt ur kontroll.

Är det svårare för par att begå, nu mer än någonsin? Kommer Rafe och Pete att överleva den moderna kärlekens vändningar?

Four Play tar också en uppfriskande och ärlig titt på hur relationer överlever en digitalt översvämmad värld där konversationer spelas ut bakom skärmarna och kärlek visas i en massa selfies. Four Play tappar locket över hur homosexuella relationer fungerar i en modern värld översvämmad med dejtings- och anslutningsappar och hittar ett naturligt hem på Above The Stag - känt för programmeringsarbete som hanterar dessa frågor på ett bra sätt.
TG Vit LogotypBesök webbsida
Betygsätta Four Play @ Above The Stag

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell