Barer · Shreveport

BOiBOX ONLINE!

BOiBOX ONLiNE!

Plats

Online HändelseStorbritannien

Barer · Shreveport

Oooo FANTASTISK! BOiBOX är nu tillgänglig ONLINE!


Vi vet hur ledsna ni alla var att missa förra månadens show, så gissa vad? Du är inte! För även nu kan drömmar gå i uppfyllelse! Ja! Och allt detta beror på DIN Stöd. Tack till alla som så generöst har donerat till vår Go Fund Me och till alla för att ni köpt era biljetter. Du håller kabaré och det är artister på gång!

BOiBOX Drag King Cabaret är tillbaka med ännu en spännande kabaréshow fylld av bländande Drag King-superstjärnor.King-Size din Drag-upplevelse med våra Fanciest, Fanciable, Fierce och Fabulous Drag Kings, med den krämigaste av de beskurna, den mest magnifika av 'manly' ' underverk, de kungligaste krönta kungarna i det brittiska kungens universum. Detta är själva hörnstenen i UK King Scene, den världsberömda BOiBOX stoltserar med utsålda månatliga shower som droppar i kungligt fest och kvävs i kärlek. Förberedd, förpackad från prime-cuts och blandad för din kabarékonsumtion!

Värd: Drags' Royal Couple - Adam All & Apple Derrieres

Featuring:

Brent skulle - Smutsigt och fantastiskt. Roliga och begåvade

Fin chans - International Cabaret Sensation och Circus Show Chic!

Mark Anthony - Prisbelönt Boylesque Superstar

Monsieur Cookie - Nytt ur ugnen, denna kung kommer med en sida av Flamboyance

Detta är vår 102:a Drag King Show, dedikerad och engagerad i det ständigt växande, stärkande, utvecklande, revolutionära Drag King-communityt. Gå med i flodvågen och skaffa en biljett och håll drömmen vid liv!

Din biljett kommer att köpa dig en privat YouTube-länk till showen som du kan se när som helst, när du vill. Biljetter säljs fram till torsdag 30 april kl. 6. Den föreslagna visningstiden är torsdagen den 30 april kl. 8 då BOiBOX brukar hända men det är helt upp till dig!

*Tillgänglighet: Vi har försökt göra den här videon så tillgänglig som vi kan. Videon har undertexter som ett alternativ som du kan klicka på YouTube. Det finns också en ljudbeskriven version tillgänglig. Om du vill ha den ljudbeskrivna versionen, vänligen maila oss på boiboxinfo@gmail.com så skickar vi länken till dig.

Så här fungerar det:

  • Köp den biljett du väljer, det finns olika alternativ eftersom vi alla är i olika ekonomiska situationer just nu. När du har köpt din biljett kommer du att få en privat YouTube-länk till showen som har förinspelats och redigerats till en härlig fullblods 56 minuter lång show! Varje föreställning har valts ut från tidigare föreställningar som skickats från artisterna eller skapats speciellt för föreställningen! Så du kan titta på den när som helst när som helst och till och med pausa, vilken lyx! Och vi har alternativ för ljudbeskrivning och textning! YouTube-länken till föreställningen kommer endast att ges till biljettköpare på biljettbekräftelseskärmen när de har bokat biljetter. Dessa länkar kommer att finnas till försäljning till kl Tors 30 april.

  • Vi litar på att du inte delar dina länkar, tänk dig, det skulle vara som att dela Apples ost- och löksmörgås när hon lämnade bordet och låta alla ta en bit. Jag fattar? Bra! Alla intäkter går till att behålla BOiBOX och det är artister som går medan alla arenor är stängda.


 

Biljettlänk
Betygsätta BOiBOX ONLINE!

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell