PAOSAR (Poesi, Action Of Solidarity And Reistance) för Blkmoodyboi

PAOSAR (Poetry, Action Of Solidarity And Reistance) for Blkmoodyboi

Plats

Slottet Camberwell Church Street, london, Storbritannien

QTIBPOC poesievenemang i London.

PAOSAR - Poets Action Of Solidarity And Resistance - för Blkmoodyboi 

PAOSAR återvänder för sitt andra insamlingsevenemang på The Chateau i Camberwell, SE London. Denna kväll samlas vi för att stödja och fira en av de mest begåvade och hårt arbetande och engagerade medlemmarna i QTIBPOC (Queer trans, intersex, svart, personer av färg) och latinska samhällen. Vi samlar in pengar för deras efter könsbekräftande operation. Detta kommer att hjälpa till med deras allmänna levnadsavgifter, täcka löner och andra ytterligare behov.

Blkmoodyboi är en trans/icke-binär, afrocolombiansk illustratör, samhällsarbetare och arrangör vars konstnärliga arbete hyllar svarta och bruna transpersoner med fokus på kroppspositivitet inspirerad av tecknade/anime-stilar. Deras design härrör från serietidningar, till självvårdande budskap, med söta och squishy karaktärer och en återkoppling till naturen.

Blkmoodyboi arbetar med invandrarkvinnor och överlevande av våld i hemmet. De har skapat och faciliterat workshops om intersektionalitet, empowerment och illustration. Utifrån en plats av motstånd de har och fortsätter att arbeta outtröttligt för marginaliserade grupper och skapa trygga utrymmen.

Vi har en fantastisk line-up av 3 poeter och ett DJ-set från det fantastiska Lil Cholita. Kom förbi och stötta QTBIPOC spoken word-talang, musik och bildkonst och svart och brun transfolk.

Allierade är välkomna. Om du kommer som allierad ta med din QTBIPOC vänner, betala alliansavgiften, gör vad du kan som höjer utrymmet och människorna vi är här för.

 

POETER:

Olivia Douglass

Olivia Douglass är en författare, konstnär och producent från sydöstra London. Hennes arbete syftar till att skapa en innovativ terräng för skrivandet för att omforma de traditionella och koloniala bilderna kring den svarta queerupplevelsen. Hon publicerade nyligen sin debutsamling med titeln "Slow Tongue", som är en undersökning av språket och förhållandet mellan svarta kvinnliga konstnärer. I januari lanserade hon "Slow Grounds" ett litterärt konstföretag, kommer företagets första föreställning att vara  "Palm som portal" stöds av "Talawa Theatre Company". En varaktig poesiläsning om intimitet och gemenskap.

 

Tasmia Salim

T är en framväxande producent, poet, artist och en av grundarna av Nijjormanush en oberoende kampanjgrupp som syftar till att utbilda, stärka och organisera bengaler och bangladeshier i Storbritannien. De har tidigare varit författare i residens på Smakämnen Nottingham Primary, utföra arbete på scener som t.ex Latitude, Free Word Centre, The New Cross Innoch Rich Mix Center. En Skrivrum alumni, T's skrivande utforskar osäkerheten och krångligheterna i att föreställa sig och manifestera queera framtider och möjligheter från garderoben/marginalerna. De är också en facilitator och utbildning, arbetar med unga människor för att bygga sina samhällen och har nyligen utbildat sig till muntlig historiker, i ett projekt som arkiverar historien om bengaliska sömmerskor i östra London.

Sonja Shah

Sonja ägnar sin tid åt att läsa och skriva och försöka bryta ner hur vi har lärt oss att skilja tankar och känslor åt. De använder poesi för att hela, förstå och kommunicera.

För skyddsinformation, se VILLKOR OCH VILLKOR!!!! 

Om du någon gång under kvällen inte känner dig helt säker, tala med personalen i baren. De har "GoodNightOut"-utbildning och kommer att göra sitt bästa för att stödja och hjälpa dig.

En nykter drinkmeny tillhandahålls för dem som återhämtar sig // vill ha en alkoholfri kväll!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biljettlänk
Betygsätta PAOSAR (Poesi, Action Of Solidarity And Reistance) för Blkmoodyboi

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell