Alice i Streamingland: A Binge-Worthy Musical Pantomime

Alice in Streamingland: A Binge-Worthy Musical Pantomime

Plats

Phoenix Arts Club 1 Phoenix Street, london, Storbritannien

Tja, det krävs två låsningar för att vi ska inse hur mycket vi uppskattar Lockdown Streaming TV! Alice in Streamingland är en pansexuell musikalisk pantomim som firar Alices fall in i Streamingland-världen - de streamingunderhållningskanaler som vi inte kunde vara utan under de senaste nio månaderna.
Denna LIVE, vuxenmusikaliska pantomim hittar Alice som följer den vita kaninen nerför kaninhålet till Interflixland, Disney C Minusland och iPlayerland när hon kämpar för att komma hem. Kommer The Evil Queen of Hearts att ta över som vicepresident för Global TV, kommer The White Knight att vinna igenom med sin nya dokusåpa "Made in Streamingland", eller kommer Alice att triumfera mot alla odds när hon spelar in sin resa för sin TokTik-kanal?
Längs vägen kommer hon att träffa alla välbekanta Wonderland-karaktärer - men med en twist - vem skulle ha trott att Hjärtadrottningen skulle spelas av RuPaul, The White Rabbit av Joe Exotic, The Cheshire Cat av Moira Rose eller Duchess by Dot Cotton?!

 

Denna show är strikt 16+

 

Alice in Streamingland är en av bara en handfull LIVE-pantomimer som körs i Londons västra ände i vinter och kommer att framföras under sociala distansåtgärder för att garantera skådespelarnas och publikens säkerhet. Kapaciteten kommer att begränsas till bara 40 %, och publiken kommer att få dedikerade kabarébord - precis som att vara på Mad Hatter's Tea Party! För att säkerställa inkludering erbjuds enkelbiljettalternativ och gäster från samma bubbla uppmanas starkt att delta.

Alice in Streamingland är skriven av Colin Savage, en exekutiv producent med tjugo års erfarenhet av tv-världen och sociala medier. Med Alice i Streamingland slår han ihop sin erfarenhet av tv-memes med år av kunskap och spelar en traditionell pantomime Dame över hela landet. Setet involverar skickligt videobakgrunder och livekameror för att skapa en fantastisk blandning mellan iscensatt teater och tv, med tio dunkande låtar framförda av West End-skådespelare-sångare.

Medverkande och annonsmaterial:

Sofie Kaern som Alice

Sofie kommer att göra sin debut på den brittiska teaterscenen genom att ta på sig rollen som Alice.

Hon har nyligen tagit examen från MA Music Theatre vid Royal Central School of Drama där hon hade en otroligt tur att avsluta sitt år i en onlinestreamad och socialt distanserad föreställning av musikalen "Catch Me".

Twitter & Instagram @Sofiekaern

 

Colin Savage som hjärtans drottning

Colin Savage är en skådespelare, sångare, musiker, författare som utbildade sig vid Drama Studio London och Guildhall School of Music and Drama. Han har uppträtt i många pantomimer genom åren och tillbringar varje sommar med att agera Shakespeare i Cambridge. Han har rest världen runt med rubriker på P&O World Cruises, uppträtt och varit värd i West End och medverkat i många kortfilmer och musikvideor. Colin arbetade som exekutiv producent i tv för BBC i tjugo år innan han lämnade för att fortsätta sin prestationskarriär.

Twitter och Instagram: @colinsavageuk

 

Kane Hoad som White Knight & Caterpillar

Kane Hoad är en sångare, dansare, skådespelare och modell som har setts uppträda över hela världen, arbeta med sådana som Disney och till och med en finalist i Mr Gay England 2021. Som sedd som The Snowman i The Snowman (Westend Musical), Muscle Man i Naked Boys Singing (Off Westend och Nicolas Brothers/Cruisegas the Show i LeVadcal' Ensemble i 50 och 60) XNUMX:s Do-Wop (UK Tour).

Twitter & Instagram @kanehoad

 

Matt Bateman som White Rabbit, Mad Hatter & Knave of Hearts

Matt Bateman är en erfaren artist och har setts på scener runt om i världen, bland annat i Phantom of the Opera i West End, och nu senast i Sweeney Todd på The English Theatre Frankfurt. Han är glad över att vara tillbaka och uppträda, och särskilt på Phoenix Arts Club, en plats han ligger väldigt varmt om hjärtat.

Twitter och Instagram: @MattBateman1991

 

Laura Hyde som Black and White Cat & Duchess

Laura är glad över att vara tillbaka på The Phoenix Arts Club, en plats som hon håller högt, för att framträda i Alice i Steamingland! Det är turen att vara hennes andra pandemikredit, efter att ha dykt upp i en utomhusturné i Two Gentleman of Verona i somras med brittiska Touring Shakespeare.

Hon är lite av en vuxen panto-veteran som har dykt upp i Dick! Och Dick kommer igen! På The Leicester Square Theatre 2013/14 och hon kan inte vänta med att uppträda igen för att avsluta detta lite galna år.

Twitter & Instagram @lauraruthiehyde

 

Musikarrangemang: James Doughty

Ljud- och ljusdesign: Nathan Etherington och Daisy Hebblewhite

Producerad av: Phoenix Artist Club Ltd för Phoenix Arts Club

 

Läs dessa mycket viktiga anteckningar

Phoenix har en "Strict Bubble"-policy för sittplatser. Se till att du bara bokar biljetter till ditt bord med personer som finns inom din "Hushålls-/Supportbubbla".

tidpunkterna: Biljettinnehavare kan gå in i The Phoenix Arts club 30 minuter före den annonserade starttiden.

Ansiktsmasker: Enligt regeringens riktlinjer måste deltagarna bära en ansiktsmask vid ankomsten till lokalen, när de går genom lokalen eller går på toaletterna.

Köpa biljetter: Deltagarna MÅSTE köpa biljetter i förväg. Du kan köpa mellan en och fyra biljetter till föreställningen. Fullständiga namn och en kontaktmetod måste anges för varje medlem i ditt parti.

När du kommer: Vid ankomsten kommer du att guidas till ett dedikerat kabarébord som kommer att reserveras exklusivt för din fest. Det kommer att vara socialt distanserat från andra.
Beställa drycker: Drycker måste beställas via vår Phoenix Arts Club-app, och kommer att levereras direkt till ditt bord från vår underbara barpersonal. Appen är gratis att ladda ner från både Apple- och Google Play-butikerna.

Biljettlänk
Betygsätta Alice i Streamingland: A Binge-Worthy Musical Pantomime

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell