En väldigt STOR öppning – Queerfest

A very BIG opening – Queer party

Plats

Färger Hoxton, london, Storbritannien

Roligt och inkluderande.

OCH VAD? QUEER. KONST. FESTIVAL. 2021 presenterar

EN MYCKET STOR ÖPPNING

Med The Cocoa Butter Club + Bollox + Louche mag

En MYCKET STOR ÖPPNING förenar inte bara två av våra favoritkollektiv – The Cocoa Butter Club och Bollox – den presenteras också med Drag Mag Louche och Colours Hoxton.

Värd för kvällen är den magiska kungen från 1950-talets Beau Jangles och transgo-go-gruppen Spice Boys.

DENNA FEST ÄR GRATIS för de som kanske inte har disponibel inkomst. Men vi använder ett HONESTY BOX-bokningssystem, så om du kan stödja och vad? Queer. Konst. Festival kan du välja att betala £5, £10 eller £15 - beroende på vad du kan avvara. Alla intäkter går till matning av artister, taxihem och mer festivalgalenskap. Vänligen betala vad du har råd med! Observera också att GRATIS biljetter garanterar inträde till 2230, varefter det tillkommer en dörravgift på £5 för de med förbokade biljetter och £10 för personer utan reservationer.

Gå med och vad? Queer Arts Festival firar lanseringen av sin fjärde festival med en natt med klubbar, uppträdande, dans, protester och svett.

The Cocoa Butter Club ger dig en grym line-up som hyllar det bästa inom kabaré från QTIPOC. Movers, shakers och banbrytare, förvänta sig prestationer av högsta grad. The Cocoa Butter Club är här för att "avkolonisera och återfukta". Är du redo?

Efter 13 år av att piska Manchesters queera nattliv i form, hoppar Northern clubbing-kraftverket BOLLOX på Megabus för att ta med sin queer motkulturfest till London. DJ Beardre Barlow och hennes skara av missanpassade kommer att bjuda oss på en orolig natt med dirtypop, sleazy rock 'n' roll, bultande electroclash och poppers-driven punk. BOLLOX kommer också med sin ökända Westboro Baptist Church dansgolvsinstallation som var diskussionspunkten för 2019 års Homobloc-festival. Spellistan är eklektisk och förvänta dig det oväntade hela natten.

Louche, är ett glatt anarkistiskt och oberoende tillfälligt tryckt magasin om drag och queer performance. Den firar, förhör och skapar ett levande arkiv av drag idag och drag förbi. Louche kommer att vara kurator för vår värd och go-go underhållning för att hålla festen på knä.

Och vad? Festen startar från 22:00 med The Cocoa Butter Club som går upp på scenen innan vi suddar ut oss i BOLLOX och en lång natt med dans, protester, popup-uppträdanden och rumpa darrande till de tidiga timmarna.

Detta är ett säkert utrymme för queers och deras allierade, alla som agerar olämpligt mot artister eller besökare kommer att uppmanas att lämna. Ingen homofobi, ingen transfobi, ingen genus-shaming.

18+
Betygsätta En väldigt STOR öppning – Queerfest

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell