Pleasuredrome

De bästa basturna i Europa

Letar du efter ondska i den gamla världen?

Europa är där du hittar de bästa gaybasturna. Amerika ledde vägen med badhus scen på 1970-talet, men de amerikanska badhusen minskade och återhämtade sig aldrig helt under det följande decenniet.

Nu när de flesta anslutningar ordnas via appar kan gaybastur kämpa för att locka människor. Varför bry sig om att gå i bastu när du kan ordna allt på din telefon? Tja, många potentiella digitala kopplingar kommer aldrig längre än sexting-scenen. Det är inte många som verkar kunna "ta emot". Och det finns alltid risken att ansluta sig till någon som inte korrelerar med bilderna de skickade till dig och de saker de påstod sig vara med på.

Om du träffar någon i bastun ser du dem i köttet och har möjlighet att lära känna dem direkt, så att säga. I vissa storstäder fungerar bastur på grund av den kritiska massan. En av anledningarna till att människor lockas till städer beror på att du kan hitta mer potentiella, ska vi säga, romantiska möjligheter? I Europas största och mest trafikerade bastubad kan du hitta flera under en kväll. Vad nytta är att sitta ensam i ditt rum?

Svettlåda bastu

 

Der Boiler - Berlin

 

Berlin och London är oslagbara resmål för homosexuella resenärer. Den stora storleken på dessa städer öppnar för alla möjliga möjligheter. London må ha en större gay-scen i numerisk mening - mer aktiva Grindr-användare - men Berlin är den queeraste av städer. Naturligtvis är dess största gaybastu väl värd ett besök. Utspridda över tre våningar kan du kryssa dig igenom ångbadet, den finska bastun och pröva lyckan i det mörka rummet. Det är en av de mest trafikerade och bästa gaybasturna i Europa. Det är ofta mycket hektiskt på söndagar. Der Boiler är inte centralt men det är värt buss- eller taxiresan om du letar efter lite action.

 

Bastu Nieuwezijds - Amsterdam

 

Sauna Nieuwezijds är en populär gaybastu i hjärtat av Amsterdam och är modern och välskött. Det är ganska kompakt men anläggningarna är bra och det är ofta upptagen. Sauna Nieuwezijds är den enda gaybastun i Amsterdam. Som med alla bastur för gay beror det på tiden du går och lottningen i dragningen. Det är en del av det roliga. Ingenting garanteras när du går in. Du kan skapa en intressant anslutning eller två. Återigen kanske du inte. Amsterdam är en mycket internationell stad så du kan hitta ett varierat utbud av killar här.

 

IDM Bastu - Paris

 

Välkommen till gay Paris, en stad länge förknippad med nöje och dekadens. I den tidigare bohemiska stadsdelen Montmartre hittar du IDM – förmodligen Paris mest trafikerade gaybastu. Utspridda över fyra våningar hittar du massor av action. Den här bastun är öppen från 12:1 - XNUMX:XNUMX så du kan inte göra en natt av det. Allra mest är det på lördagar, söndagar och på vardagar efter jobbet. Du kan enkelt promenera till IDM Sauna från stationen Gare du Nord.

 

Macho Sauna - Bryssel

 

Bryssel är ganska underskattat som en homosexuell destination. Belgiens huvudstad är ungefär som ett mini-Paris och det är en fantastisk stad att utforska. Du hittar en utmärkt gay scen. Den mest populära gaybastun i Bryssel kallas Macho Sauna. Det ligger i centrum av staden. Som med de flesta bastur är det mest trafikerade på helgerna när klubbarna stänger och ofta på söndagar. Det garanteras av att vara upptagen när Demens kretsfest äger rum och kretsdrottningarna är i stan.

 

Bastu Paraiso - Madrid

 

En av de största och längsta gaybasturna i Madrid. Du hittar en av Europas bästa gayscener i Madrid. Gay-nattlivet är fantastiskt och staden är översvämmad av turister. Det kommer ner till kritisk massa igen. Det finns så många killar i Madrid med en sak i åtanke. Du kan befinna dig i mycket minnesvärda förvirringar här, särskilt på helgerna. Vissa lördagskvällar kommer att vara positivt häftiga med testosteron. Definitivt värt ett besök om du letar efter ondska i Madrid.

Sweatbox - London

 

Sweatbox Sauna ligger i hjärtat av London och är lättillgängligt och öppet 24 timmar om dygnet. Du kan dyka upp på en drizzly söndag eftermiddag eller efter att du har klubbt på en fredagskväll. Eftersom det finns så många homosexuella män i London kan Sweatbox vara väldigt upptagen. Under Pride-helgen kommer det att vara fullt. Sweatbox har också ett gym, så det är ett bra ställe att leta efter lite kul efter ett träningspass. Garanterad action på helgerna, särskilt när klubbarna och barerna stänger.

 

Pleasuredrome - London

 

När du bor i det roliga London hittar du Pleasuredrome under valven nära Waterloo station. Både Sweatbox och Pleasuredrome fungerar som Londons mest populära bastur. Det beror på vilken du är närmast - London är en stor stad. Pleasuredrome är öppet 24 timmar om dygnet och lockar runt 15,000 24 killar varje månad. Det har också utmärkelsen att vara det enda gaystället i Storbritannien med en XNUMX-timmarsbar. Det kan vara en liten bar men det är ett bra ställe att ta en pint när du behöver en paus från all cruising.

 

 

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Amsterdam

Bläddra bland ett urval av turer i Amsterdam från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in amsterdam för din resaFå din guide