amsterdam

Gay Cruising i Amsterdam

I en sexuellt liberal stad som Amsterdam är det ingen överraskning att det finns många "mer offentliga" platser där män möts och har kul. Här är en sammanställning av de mest populära kryssningsområdena för gay i och runt staden.

Amsterdam har en av de största gay kryssningsklubbscener i Europa. Mest kryssningsbarer och fetischbutiker ligger i Warmoesstraat-området. Dessa inkluderar Webben, Gökans Nest, Smutsiga kukar, Örn AmsterdamEtc.

Klubbkyrkan i Kerkstraat är värd för en populär dans- och kryssningsfest bara för män varje helg med klädkoder (t.ex. underkläder, naken, läder, boxare, jockstrap, sportkläder).

Men uppenbarligen sker gaykryssning inte bara inom barerna. Under åren har flera utomhusområden i / nära Amsterdam blivit kända som populära gay-cruising-platser där män möts och har kul. I en park, Oeverlanden, finns till och med ett officiellt kryssningsområde.

De Oeverlanden parkerar Amsterdam

Oeverlanden / Nieuwe Meer

Kanske den mest populära kryssningsplatsen i Amsterdam. Oeverlanden hänvisar till parkområdet och Nieuwe Meer är en liten sjö som ligger strax utanför stadens centrum. Detta rekreationsområde blir trångt på sommaren. Det är tillåtet att sola på kläder och bada i sjön är också möjligt.

Detta är den enda platsen där cruising officiellt erkänns och tolereras, vilket anges på skyltarna. Handlingen äger rum dag och natt (livligare på soliga dagar). Som alltid är kryssning efter mörker på egen risk. Observera också att detta område är populärt bland raka par såväl som homosexuella män.

Oosterpark

Beläget i Amsterdam East, blir denna stora park grym efter mörkret. Den mest populära platsen är på östra sidan av sjön. Även om det har varit mycket få rapporter om våld och rån bör du alltid vara försiktig. Kommunen har också lagt till mer belysning för att göra det svårare att gömma sig i skuggorna! [klicka här för hotell nära Oosterpark]

vondelpark

vondelpark

Vondelpark är en offentlig stadspark i södra Amsterdam. Gay-kryssningsplatsen är på höger sida av parken mot slutet kallad "Rose Garden". Kryssning händer efter mörkret men under sommarmånaderna kan det också bli lite dagtid. Området tenderar att vara mest trafikerat efter 11:XNUMX. [klicka här för hotell i närheten av Vondelpark]

Zandvoort gaycruising

Zandvoort

Zandvoort är mest känd för sin tävlingsbana och långa sandstrand. Det ligger 30 minuter med tåg från Amsterdams centralstation. Denna populära badort har en nudiststrand och en gayavdelning. Från tågstoppet måste du gå söderut i cirka 30 minuter för att komma till gaystranden.

Här hittar du många homosexuella män som njuter av solen och havet. Kryssning är nära sanddynerna, även om de inte är en del av nudiststranden. [klicka här för hotell i närheten av Zandvoort]

Läs mer: En gayguide till Amsterdam.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Amsterdam

Bläddra bland ett urval av turer i Amsterdam från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in amsterdam för din resaFå din guide