Gay New Orleans

Gay New Orleans

En av USA:s mest mystiska och kulturellt rika städer, New Orleans är hem för en fantastisk gay-scen och det berömda årliga Mardi Gras-firandet

Vad händer idag

Vad händer imorgon

New Orleans

Om oss New Orleans

New Orleans är en av de mest spännande städerna i Amerika. Det är hem för jazz, voodoo och Mardi Gras. Det är också miljön för många av Anne Rices vampyrromaner. New Orleans är en av de bästa städerna i söder för homosexuella resenärer. Den har en stor gay-scen centrerad kring många barer och klubbar.

Mardi Gras är naturligtvis den största årliga händelsen i New Orleans. Det börjar på "12th night" och det slutar tisdagen före askonsdagen. Den mest populära tiden för turister att besöka under Mardi Gras är helgen före fettisdagen.

New Orleans är också känt för sin musikscen. Så många stora artister i musikbranschen måste till New Orleans för att söka inspiration. Det är också hem för många - påstås - spökhus. Stämningen längs Bourbon Street är ganska vild på natten. New Orleans är en stad du måste se minst en gång i livet.

Gay New Orleans - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

New Orleans INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i New Orleans från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in New Orleans för din resaFå din guide