Gay Mexico City

Gay Mexico City

Mexico City är Mexikos huvudstad med en gayborhood som heter Zona Rosa, en av de största och bästa gayscenerna i Latinamerika

Mexico City

Om oss Mexico City

Mexico City är en livlig metropol med nästan 9 miljoner människor. Som Mexikos huvudstad och största stad är det ett livligt nav av affärer och kultur känt för sitt fördomsfria och progressiva samhälle. Detta gör Mexico City till en ledstjärna för HBTQ+-rättigheter i landet. Staden har visat sin framåtanda och legaliserade homoäktenskap i slutet av 2009, den första platsen i Mexiko som gjorde det. Och varje år samlas över en miljon människor för ett av Latinamerikas största Pride-firanden.

Hjärtat i HBTQ+-scenen är stadsdelen Zona Rosa, med sina ikoniska rosa kullerstensgator. Hotell, restauranger och det mest pulserande queer-nattlivet i huvudstaden fyller Zona Rosa, vilket gör Mexico City både till en historisk och kulturell skatt, såväl som en fristad för HBTQ+-gemenskapen.

Gay Mexico City - Travel Gay guide

Populära hotell i Mexico City

Nyheter och funktioner

Mexico City INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Mexico City från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Mexico City för din resaFå din guide