/ adelaide-gay-stränder /

Adelaide Gay Stränder

Dags att sola (bland annat)? Besök en av dessa gay-populära, klädvalfria stränder i och runt Adelaide.

Adelaide Gay Stränder

Maslin Beach
Platsikon

Olive Beach, Adelaide, Australien

Visa på kartan
3.1
Publikens betyg

Baserat på 20 avgivna

Den närmaste "kläder valfria" stranden till Adelaide. Maslin Beach ligger 45 km från stadens centrum. Bilresan ner till stranden tar dig genom den natursköna Morphett Vale, och det finns gott om parkeringsplatser bekvämt belägna nära havet.

Nakenbad är endast tillåtet på den södra halvan av stranden, totalt cirka en halv km kustlinje. Fin och sandig, omgiven av klippor - mycket pittoresk.

South Australia är känt för sina fantastiska strandfaciliteter, och Maslin Beach har mycket att erbjuda gästerna - det finns toaletter, duschar och kaféer i närheten.

Till skillnad från Queensland är naturism tillåten här – så du behöver inte oroa dig för att bli bortjagd av myndigheterna. Ta nu av dig ditt kit och slappna av!
Funktioner:
Beach

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Pelican Point Beach
Platsikon

Pelican Point Beach, Adelaide, Australien

Visa på kartan
3.2
Publikens betyg

Baserat på 5 avgivna

En nudiststrand som ligger cirka 220 km från Adelaide med bil - ganska långt bort, men värt att köra. Det är precis bredvid Pelican Point Nudist Resort.

Inga offentliga anläggningar här, så slå gärna upp ett tält och paddla kanot, lifta - allt naken, förstås. Var bara noga med att bära skydd, stenarna kan vara ganska vassa på sina ställen.
Funktioner:
Beach

Senast uppdaterad den: 19-Oct-2023

Beachport Beach
Platsikon

Beachport Beach, Adelaide, Australien

Visa på kartan
3
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Beläget 350 km från Adelaide, mellan städerna Beachport och Robe. Detta är en stor strand med strand med massor av sanddyner, ett pittoreskt korallområde och enstaka förrädiska tidvatten.

Nakendelen av stranden ligger nära Sunland Holiday Village - som även erbjuder nakencamping om du vill övernatta.
Funktioner:
Beach

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.