Triebwerk

Triebwerk

Triebwerk

Platsikon

Urbanstrasse 64, berlin, Tyskland, 10967

I morgon: Naken och underklädesfest - Varje tisdag

Denna grymma män endast gay kryssningsklubb ligger i Kreuzberg. Dina kläder måste vara kvar vid dörren de flesta nätter.

Om du är blyg, gå på någon av underkläderna eller valfria kläder. Kolla Triebwerks hemsida för pågående veckoteman. Stängt på måndagar torsdagar.

Vardag: tis-ons: 20:00-4:00

Helg: fre-lör: 22:00-6:00; Sön: 16-00

Närmaste station: U: Hermannplatz

Funktioner:
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Musik
Betygsätta Triebwerk
3.7
Publikens betyg

Baserat på 84 avgivna

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

5 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

5 Stjärnvinnare

A
Al

18 Aug 2019

Worsg expirience någonsin

Jag var där på en lördagskväll. 15€ minsta förbrukning. Liten plats. Bara 10 mycket gamla människor. Väldigt mycket gammal. Äcklig. Jag var där 2 mints och jag var tvungen att betala 15€.
J
Josh

9-jul-2019

Levande men föråldrad

Publiken och atmosfären är trevlig och barman också, men interiören och tillvägagångssättet är föråldrade och så 80- och 90-tal. Med liknande lukt (källare). Kom igen killar, ni kan göra mycket bättre, investera lite pengar och ta er klubb till dagens nivå
P
Pluto

20-maj-2019

Trevligt ställe att spela

En medelstor klubb med mycket trevlig personal. Inte dyrt - entréavgiften är en kredit för drycker. Ganska rent, kondomer och glidmedel finns. På lördag är det en nakenfest brett utbud av alla typer och åldrar. Den stora fördelen är bristen på prinsessor och droganvändare.
V
Victor

30-Dec-2018

Trevligt ställe att gå

Jag var där igår kväll den 29 december 2018 och jag älskade det. Vänlig publik och barmannen och killen vid dörren talar bra engelska vilket är bra för utlänningar. Jag kommer definitivt att åka dit igen.
H
H

23-september-2018

Vänliga män, upptagen för söndag

Stor grupp heta män. Alla åldrar och storlekar. Värt resan genom stan.
V
Valdix

3-september-2018

Fantastisk klubb

Jag är så glad över att besöka den här klubben. Heta killar, trevlig personal, det är ett av de bästa stället i Berlin.
T
Todd

17-Oct-2017

Divey kul gay män bar

Dyk rolig gay herrbar med olika fester varje vecka. Kontrollera de lokala gaytidningslistorna för specifika fester, klädkoder och teman vid olika tidpunkter. Personalen var vänlig och bra. Klädkontroll (vid behov) innebär en väska som de tillhandahåller och sedan betalar din avgift efter att du hämtat dina plagg, när du går ut. Utrymmet är flera nivåer med massor av utrymmen, springor och privata rum med dörrar för att lära känna någon ny eller besöka gamla vänner. Det är några dörrar från Ficken3000 så att du kan nå två Kreuzberg gaybar-landmärken med en U-bahn-resa. Kundkrets var olika i ålder och smak... En rolig tid verkade ha haft av alla i en avslappnad bekväm atmosfär.
B
Bojan

12-Oct-2017

Stängt utan meddelande

Platsen är isolerad från andra homosexuella platser. Jag kollade hemsidan och reste dit på torsdagskvällen. Hittade stängt ställe. Inga meddelanden på hemsidan alls.
K
Kevin

10-september-2017

Hot Hot Hot

Klädde av mig naken och lämnade över påsen med mina kläder med min sambo. Vi tog en drink och gick sedan ner där vi båda hade action med 8 killar vardera i en sele, stigbygelstol eller bara böjde oss. Nästan där i 5 timmar. Åkte dit fredag ​​och lördag kväll rygg mot rygg. Så varmt. Vill åka igen på en tisdag!
J
Jay

20 Aug 2016

Ganska hett

Åkte dit för några veckor sedan på en söndag eftermiddag. Platsen var ganska trångt (som tur är, alla åldrar och former), och det var ganska mycket action i källaren. Så man kan ha väldigt roligt på en söndag (vet inte om de andra dagarna/nätterna än). Källaren skulle dock behöva en renovering.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell