TOMS Bar

TOMS Bar

TOM'S Bar

Platsikon

Motzstraße 19, berlin, Tyskland, 10777

Välkänd gaykryssningsklubb efter öppettider i Berlin, med live-DJ:s som spelar techno och housemusik. TOM's Bar har en happy hour hela natten på måndagar med 2-för-1-drinkar.

Mycket galen, så förvänta dig så se massor av åtgärder i mörkrummet. Ligger intill HAFEN gaybar.

Vardag: mån-tors: 22:00 - 06:00

Helg: fre-lör: kl. 21 - 00; Sön: 06:00 - 22:00

Närmaste station: U: Nollendorfplatz

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Musik
Betygsätta TOMS Bar
3.1
Publikens betyg

Baserat på 48 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

T
Tim Bergmann

18-september-2023

Inte wieder!

Jag var tillbaka i Berlin för första gången sedan Corona. Jag var i Toms, som var nästan tomt, med mina drinkar och väntade på att se vad som hände. När jag gick på toaletten blev jag utkastad utan att bli tillfrågad eftersom jag alltid "gick omkring". Jag går på dagis, men nu vet jag varför det inte händer något där längre. Jag kommer att undvika butiken också. Sedan är jag i Prinzenknecht, full av affärer, trevliga människor och framför allt väldigt trevlig personal! Så här gör du försäljning!

A
Andy

21-jul-2023

Titta på dina grejer - ficktjuvar

Gick igår kväll. Hade min plånbok med körkort, bankkort, kontanter stulen. Han var professionell, fick till och med min klocka från handleden utan att jag märkte det! Barpersonalen verkade apatisk men tog mitt nummer ifall det dyker upp. Har avskräckt mig lite de flesta människor där verkade respektfulla jag
B
Blond

6-september-2021

Fantastiskt ställe

Gick dit några nätter i rad och hade en fantastisk tid. Killen vid dörren var väldigt trevlig och hjälpsam, han hjälpte mig med appen att skanna QR-koden vid dörren och var välkomnande. Bartendern var mycket trevlig och stilig. Vissa nätter var mycket trånga, blandning av alla typer av killar, olika färger och former, alla vänliga. Så jag kan inte hålla med de tidigare recensionerna. Mycket viktigt är att köpa en drink så fort du kommer in på platsen, annars kommer de inte att vara vänliga mot dig och troligen kommer du att bli ombedd att lämna (såg det hända), så killar har lite sunt förnuft. Några nackdelar: bara kontanter och mörkrummet är mycket litet för mängden människor som kommer under de hektiska nätterna. Nästan omöjligt att ta sig in i eller ut ur mörkrummet. Annars är det en fantastisk plats och jag kan inte vänta med att komma tillbaka.
A
Ad

16-Oct-2021

Mr

Håller också med, kille vid dörren artig, personalvänlig.
G
Graeme

1-februari-2020

Privata fester

Toms, om man får tro dörrvakten, arrangerar många privata fester. De verkar dyka upp slumpmässigt och utan förvarning. Jag föreslog en gång att jag kanske var en inbjuden, en farbror till födelsedagsbarnet eller far till bruden, men detta ansåg han mycket osannolikt, inte på grund av min ålder utan för att jag inte var särskilt i form. Han var, påpekade han, inte mycket yngre än mig men, som jag inte kunde undgå att märka, var han stammis på ett gym. Jag komplimenterade honom (allt det här på min mest respektfulla tyska) men påpekade att vi hellre skulle avvika från ämnet för kvällens firande. Jag kunde trycka av och aldrig återvända, sa han. Något med hans ton antydde att han menade att det skulle gälla även för icke-festkvällar. Varnas, var i form, var ödmjuk och kom ihåg att ta din inbjudan.
B
Bobby

8 Nov 2019

Inte värt det

Jag kom in, men jag anser mig inte ha tur. Platsen var både död och smutsig--definitivt inte värt allt krångel. Stöd inte en sådan plats. Homosexuella har fått utstå tillräckligt med diskriminering genom åren, och vi borde inte bidra till det på något sätt, särskilt för att elda upp våra egon. Även om äldre män inte är din grej, kom bara ihåg att det här är de män som utkämpade de tuffaste striderna för vilka rättigheter vi har idag. Hur som helst, jag gick och åkte till Blond för en mycket bättre tid.
R
Richard

1-september-2019

Selektiv dörrparty

Jag var där 2017. I onsdags släppte de in mig (det var inte särskilt upptaget). I fredags fick jag veta att jag inte kunde komma in.
R
Rick

5-jul-2019

Vände sig bort

Otrevlig personal sa "inte öppet för dig ikväll." Ingen åldersgrej, jag är tidigt i 30-årsåldern.
M
Maxwell

19 Aug 2019

kackerlackor

Aldrig mer! Det här stället är otäckt. Vid första anblicken såg det trevligt ut, men när jag beställde min öl kom några kackerlackor susande mot mig över bardisken. När jag gick på toaletten låg det en gammal, torkad hög med bajs på toalettlocket. Uppenbarligen har inte städats på flera veckor. Stanken av gammal urin och avföring var illamående.
F
Fred

25 Jun 2019

Fientligt / ovänligt - utom när det är tomt

Avvisade ikväll på Tom's Bar. Frågade om det är öppet. Sa till "För dig är vi aldrig öppna." Någon tysk Skeletor snubbe som sedan log mot mig och gjorde en vinkande rörelse - "var borta." Saken är att de mer än gärna tog mina pengar på söndagskvällen - när platsen var tom. Fientlig personal som är elak - även med tyska mått mätt. Om du letar efter en trevlig plats, håll dig väl borta från denna gemensamma. Woof's och Printzen ligger i närheten och har en mer välkomnande atmosfär.
s
scot

27-maj-2019

Bra tid

Min partner och jag kom in på en lör. natt. Upptagen plats, med några stiliga män. Träffade en trevlig kille som vi pratade med ett tag. Källaren var upptagen. Det är stort och många områden att spela på. Jag skulle definitivt återvända.
m
moscardini

13-april-2019

Inget sex

Position: Mitt i ett gayområde. Nära hållplatsen Nollendorfplatz. Typ av kund: Från 25 till 50 år, ganska maskulin, någon också muskulös. Struktur: Bar med balsal på bottenvåningen. Litet mörkt rum bakom diskoteket och ett annat mörkt i källaren. Städning: Dålig. Priser: Utmärkt. Råd till kunder: Det är bra att tillbringa en kväll med vänner. Gå inte in för att leta efter skojs skull, eftersom människor tenderar att vandra i mörkret i timmar utan att göra något. Råd till chefer: Inget att rekommendera.
J
Joel

24-jul-2018

Avvisades

Jag upprepar kommentarerna från många ovan. Jag blev avvisad av en oförskämd dörrvakt som sa att det var en privat fest och inte för "alla man". Jag misstänker att det var på grund av min ålder (jag är 72) men han ville verkligen inte ge mig en anledning. Jag pratade med andra som stod utanför. En bar som behandlar potentiella kunder på detta sätt förtjänar att bojkottas.
m
mike

6-Oct-2018

MYCKET RUDE DOORMAN

SAMMA SAK HÄNDE MIG FÖR 2 ÅR SEDAN PÅ TOMS AVVÄNDE DE MIG VID DÖRREN UTAN ANLEDNING. GÅ INTE DIT!
A
Alex

13-jan-2018

Platsen segregerar

Platsen segregerar. Tyvärr såg jag dörrvakten spärra mogna homosexuella vid entrén som sa att huset var trångt. Medan det fanns plats inuti. Direkt efter samma dörrvakt som kikar genom ett litet fönster i dörren och ser en helt ny på gatan passera.. öppnar dörren och ropar in honom. Tråkigt att se en sådan plats i Berlin förstärka fördomarna. Jag brukade gå till den här baren mycket. Jag kommer inte att protestera. den här typen av ställen borde bojkottas... ännu mer i Berlin som har andra, renare och bättre ställen.
P
Philip

18 Nov 2017

Får inte den här platsen

Jag tycker det är skissartat. Barmen och dörrvakter är griniga. OK för en drink men inte mycket mer.
R
Radek

14 Nov 2017

Varför så Grindr

Jag var här igår vid "2 för 1". Jag måste säga att det var trångt och det var måndag. Många snygga killar och bra musik. Jag hade kul i källaren också. Så. det var en positiv upplevelse; dock känner jag att killar är ganska stängda. Ingen pratar, men alla kollar bara upp alla. Också många Grinder-användare (lol). Det är värt ett besök, men mer för cruising än för att träffa nya människor. Dessutom är personalen i baren inte så vänlig, men killen på mantelns rum var bara bedårande.
W
Wim

19-Oct-2017

Är källaren öppen i toms bar

Vid mitt senaste besök är källaren stängd på fredag ​​kväll. Vi var tvungna att kryssa på övervåningen i rökarloungen.
H
Henry

5-september-2017

Platsen är ok.

Jag besökte Tom's i maj. Jag är dominikan. Platsen var ok... billiga drinkar, bra musik (lite högt). Visserligen är bartendern mer än oförskämd, jag antar att han har mycket attityd... men jag var inte där för att vara hans vän. :P
K
Kai

28 Aug 2017

Vad är det med den här platsen?

Detta hände måndagskvällen den 28 augusti, runt 11. Vi är ett homosexuellt par från Los Angeles som precis anlänt till Berlin. Det var en måndagskväll och vi bestämde oss för att kolla in gayscenerna i Berlin. Vi valde att gå kvällen från Postdamer Station till gayområdet. Vi stannade till på flera gaybarer längs vägen och det var trevligt. Vi stötte på Tom's Bar och bestämde oss för att kolla in den. Dörrvakten sa till oss att vi inte kunde komma in och sa att det är en privat bar. Först var jag förvirrad så jag frågade honom igen vad han menade med "privat" så han förklarade för mig att det är en "privat herrbar" inte för alla män. Vid det här laget var min pojkvän lite förkyld. Jag blev inte nöjd med svaret så jag gick tillbaka till killen och frågade honom igen. Jag hade aldrig upplevt den här typen av vägran så jag var bara nyfiken. Han sa hela tiden sin privata mansklubb, så jag sa, menar du gay? och jag sa att jag är gay, så han sa, "du kan komma in men din vän kan inte komma in". Då sa jag med en "skrattande" ton (artigt), "han är min partner/pojkvän". Vid det här laget insisterade han på att inte släppa in honom, medan andra människor gick in. Jag frågade honom av en anledning, sedan sa han något som jag inte förstod och sa "vad?". Jag trodde att han sa, du kan inte komma in, punkt. Jag trodde att han sa "punkt", men min bf sa att han sa "Piss off". Det är bra att jag inte hörde ordet "förbannad". Så tydligen sa han "pis off" ca 30 gånger. Hur som helst, vi gick iväg eftersom min bf vid det här laget bara var arg. Vi visste verkligen inte vad orsaken var. Var är klädkoden? Ser vi rakt ut? och inte förrän jag sa att jag var gay, då sa han att jag kunde komma in? Men sen när jag sa att min "vän" är gay och är min bf så vägrade han ändå, är det för att han skämdes som jag "rättade" honom? WOW, när jag gick tillbaka till vårt hotell blev jag överraskad. Har inte vi homosexuella drabbats av tillräckligt med fördomar och diskriminering för att bara känna oss utstötta av samma grupp av vårt eget folk? Platsen där vi känner oss bekväma bland andra homosexuella? Jag är förresten asiatisk och min bf är så vit som man kan bli. Han är faktiskt tysk av härkomst. Vem den här killen än är hoppas jag att han lär sig några lektioner i medkänsla och bra resonemang. Jag gick till hemsidan, det finns inget annat än bara en sida. INGEN kontakt, ingen adress inga länkar någonstans. För dem som tycker att det här är en bar värd att gå till, jag är glad att du inte upplevde det här fasansfulla avsnittet, men tänk efter två gånger innan du går igen eftersom du kanske blir nästa. jag vet inte. Om jag var i Berlin längre skulle jag helt och hållet gå tillbaka och sätta mig ner med den personen och gräva hans hjärna. Som en sidoanteckning är jag inte bitter eller upprörd över detta. Jag vill bara dela mina erfarenheter med andra.
A
Alex

2-september-2017

olycklig verklighet

Du nämnde inte din partners ålder men jag slår vad om att den var över 45! Det sker en ständigt ökande åldringsattityd, särskilt i homosexuella samfund. Jag är ledsen att du upplevde det, men vissa klubbar i Berlin är deras dörrvakter särskilt bra på att få äldre män att känna sig värdelösa. Synd att vår underkultur blir ännu mer tom än den redan är.
G
Greg

19 Aug 2017

Mycket roligt!

Älskar klubben, älskar det mörka rummet! Mycket trångt på helgerna, mycket action. Varje gång jag besöker Berlin reserverar jag minst en natt för Toms!
N
Neil

22-jul-2017

Tom's är ett skämt

Tom's bare är verkligen ett skämt och riktar sig till turister. Källaren kan bli upptagen men det finns ingen riktig action. Alla killar går runt och runt och söker Grindr på sina telefoner. Barpersonalen är så oförskämd och försöker kort ändra dig varje gång. Glöm Toms.
G
G

12 Aug 2016

bedräglig fusk bartender

Jag var där måndagen den 1 augusti 2016 på 2 för 1 drinkkväll. Så fort jag gick in gick jag till den första baren närmast entrédörren för att få en drink. I det ögonblicket hade jag glömt att bartendern ska ge dig ett kvitto för att få din andra drink med den. Den här bedrägliga bartendern gav mig min drink och låtsades sedan vara upptagen och hade inte gett mig kvittot. När jag konfronterade honom förnekade han. Hur som helst, jag längtade inte efter den drinken, men det är huvudmannen bakom den och det visar vilken typ av människor som jobbar där!
T
Tomer

23-jan-2016

fruktansvärt

Enda gången jag gick dit var det kråkigt och stökigt och när jag gick ner i källaren blev jag bestulen ur min I-PHONE!
H
Ho

2-september-2015

Cool men var är kondomerna?

Bra ställe men gratis kondomer saknas till stor del...
K
Kai

15 Aug 2015

bra

Senast jag besökte Berlin var i maj och jag såg till att gå till den här cruisingbaren två gånger, det är mer trångt på en fredagskväll men fortfarande besöker många lokala killar eller turister baren efter klockan 1 mitt i veckan. Jag träffade riktigt heta killar där, de öppnade källarens mörka rum efter 1 eller 1h30 - innan du bara har ett litet mörkt rum. Den i källaren är typ av labyrint full av killar, kolla väl vem som försöker leka med dig eftersom det är mörkt. I allmänhet var upplevelsen trevlig och rolig och jag skulle åka dit igen.
E
Ekachai chieochalakom

5-februari-2015

Sen, men vilken dag i veckan som helst

Den här baren blir trångt ganska sent - vanligtvis efter 1:XNUMX, men det som är bra är att det kan bli upptaget alla dagar i veckan. Det mörka området har två delar - den djupare delen var väldigt mörk - du ser knappt något så var försiktig.
S
Sean

30-jul-2014

hade en dörr kille med attityd.

Dörrkillen ville inte släppa in mig. Sa att det var en privat fest (det var en lögn) klubben var full. Om du har en 2 för 1-special på gång under veckan och inte kan få in kunder, gör inte 2 för 1 eller berätta bara sanningen för dem om det är fullt måste vänta. Jag kommer inte tillbaka. Tyskland måste lära sig att mina pengar kan spenderas någon annanstans, och inte på en klubb som inte kan hantera publiken.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell