Bastu Deutsche Eiche

Bastu Deutsche Eiche

En av de mest populära och bästa gaybasturna i Tyskland!

Sauna Deutsche Eiche

Platsikon

Reichenbachstraße 13, Munich, Tyskland, 80469

Sedan 1995 har Deutsche Eiche varit en av de mest populära mötesplatserna för homosexuella i München och lockat män i alla åldrar och typer.

Den massiva bastun har 300 man kapacitet med mycket rena, välskötta faciliteter på 4 våningar. Bland faciliteterna finns en finsk saltbastu, bubbelpool, stort ångbad, mörkt rum, solarium, videorum, massage, takterrass, bistro och bar, gratis internet.

Beläget i Münchens gaydistrikt, t på baksidan av det gayikoniska hotellet & restaurang Deutsche Eiche - gå in via hotellets reception.

Vardag: 12:12 - 10:XNUMX (sista insläpp XNUMX:XNUMX)

Helg: Lör & Sön 24h

Närmaste station: spårvagn 17,18: Reichenbachplatz

Funktioner:
bar
Avkopplande stugor
Mörkt rum
Endast vuxna
Kryssning / fetisch
Kafé
Internetåtkomst
Ångbad
Bastu
massage
Jacuzzi / varm pool
Restaurang
Betygsätta Bastu Deutsche Eiche
3.5
Publikens betyg

Baserat på 233 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

5 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

M
Marcel

15-Mar-2022

DEN MEST POPULÄRA BASTU I MÜNCHEN

Mycket stor bastu (kanske för stor. Första gången där kan du gå helt vilse). Mycket trångt på helgen med många unga kunder mellan 20 och 40 gamla, men också några mogna människor. Om du har ett rum på hotellet har du ett specialpris. Det är den mest aktiva gaybastun i staden och en av de största basturna i Tyskland. Ett måste för homosexuella turister i München.
O
Ovo

26-Dec-2019

Elegant, men ...

Recensionen avser endast gaybastun: + Flernivåbastu. Bottenvåning: skåp, bar och relaxavdelning. Källare: insynsstugor, mörkt område och gruppsexmadrass. Första våningen: bastu, stort turkiskt bad, duschar. Andra våningen: terrass och rökområde. + Ny struktur och välskött. + I centrum. + Trevliga receptionister. – Det finns några snygga unga män att träffa, men majoriteten av kunderna är över 60 år. – Lördag och söndag eftermiddag, när bastun är fullsatt, är badrummen inte alltid rena. -Entréavgiften är ganska hög och gäller endast i 5 timmar.
T
Tim

22-september-2019

Så mycket utrymme och så mycket FUN!

Jag stannade på hotellet i några dagar och tillbringade halva min tid i den här bastun eftersom jag hade det så bra. Detta är verkligen en rolig lekplats för män! Jag har varit i bra bastur i hela Europa, Sydamerika och USA, den här är min favorit. Fortsätt göra den här bastun rolig och intressant för oss, killar.
J
J

16-jul-2019

älskar det

Fantastiskt ställe. Allt finns där; varm bastu, 80° bastu, relaxrum, bar, många skåp, privata stugor (att hyra), allmänna utrymmen med många mörka rum, och allt för en entréavgift på 20€ (förutom stugorna, drycker, mat och massage). ). Du får en handduk och gratis kondomer, och du kan hyra tofflor, morgonrock. Personligen var jag väldigt nöjd för bara 20€. Jag tog ingen dryck eller mat eller massage, så ingen kommentar där. Platsen är en otrolig labyrint av korridorer på flera våningar, där du går helt vilse, och även efter några timmar upptäcker du hörn där du inte har varit tidigare. Detta ska ses som en positiv kommentar, eftersom det gör platsen så mycket mer intressant! Mest medelålders män. Jag hoppas att vara i München snart igen!
K
KONSTANTINOS

17-maj-2019

NICE

JAG BESÖKER DEN 16-5-19 ALLA ÄR PERFEKT.
S
Steve

1-april-2019

bra ställe att besöka ...

Partner och jag besökte Sauna Deutsche Eiche förra helgen när vi var i München. Eftersom jag har varit i bastu/badhus i Mexiko och i de stora amerikanska städerna, visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Det var rent, omfattande och inkluderar män i alla åldrar, storlekar och former. Jag skulle definitivt rekommendera det. Cocktailerna och maten var också bra. Det enda negativa var jacczzi vattnet var inte varmt och servitören på lör pm i baren och ingen personlighet.
M
Michael

19 Aug 2018

Unggranskning

Jag tror att vi behöver en mycket objektiv, ungdomsgranskning. Så först och främst är personalen antingen inte nöjda och fastnar i sina problem eller så är de bara så. Hjälpsam men extremt girig. När det kommer till faciliteterna var jag ganska nöjd, det finns ställen att koppla av, ställen att njuta av. Mycket rent och bra. Om du är rökare är det bra eftersom de har en röklounge. När det gäller mat och dryck tror jag att det är extremt dyrt men jag förstår det. Det finns en sak som störde mig mycket, och det är i princip att du inte kan ladda din telefon någonstans i baren, och speciellt om du väntar 5 timmar på att få din massagetid kommer du att behöva din telefon. Bra, jag accepterade att ladda den i receptionen, där personal bad mig att stänga av min telefon helt! Vilket är löjligt! Känner dessa personer till problemen när de stänger av telefonen? Antar inte... Hur som helst överlag älskade jag anläggningen men bastun är inte riktigt "ungdomsvänlig". Eftersom jag var här många gånger under min vistelse och jag var den enda ung.
M
Max

13 Aug 2018

Grymt bra

Platsen är enorm, ren, vänlig och fantastisk. Massor av oskyldigt och hett kul. Heta killar och massor av faciliteter för att koppla av. Jag kan inte vänta med att åka igen!!
M
Maciej

1 Jun 2018

det är bara ok

Jag åkte dit måndagen den 28 maj 2018. Jag blev förvånad över hur stor anläggningen är, mycket cruisingområde (sling och glory hål etc). Tyvärr är själva bastun väldigt liten. Endast 3 arbetade (osäker på om det fanns fler där). En torr stunkade och var inte för varm. Ångbastu jag hatade. Den del som var med en bänk att sitta på var kall! och inte mycket ånga i det, när du går djupare till nästa rum var det ingenstans att sitta för det är en labyrint och killar har kul där och fångar dig och stoppar dig (vilket är ok när du vill spela men ibland allt jag behöver är att koppla av i det). När du går längre är det kolsvart och jag var rädd för att skada mig själv. Layouten är väldigt förvirrande. Flera nivåer så massor av trappor att gå. Jag kom aldrig på allt. Många lekplatser, men systemet är "du måste hyra ett rum för avskildhet". Som de flesta bastur nuförtiden var det inte särskilt trångt men publiken var trevlig. Folk är ganska blyga och inte pratglada. Jag var i en jacuzzi och ingen sa någonsin ett ord. Det fanns en skylt på väggen om att inte prata men jag tycker att det inte är bra. För det mörka/lekutrymmet är det väldigt förvirrande och du kan lätt gå vilse. Det är typ en labyrint full av korridorer och privata stugor som man får betala för. Vissa av korridorerna är alldeles för svarta för mig. Medelåldern var 40-talet. Entréavgiften är på en dyr sida. Inte min favoritbastu men den var inte dålig.
N
Nic

24-Dec-2017

Bästa bastu

Jag älskar verkligen den här bastun. Bra stämning, mycket utrymme och många heta killar. Var också trångt på torsdagseftermiddagen. Vänlig personal och gästerna var också respektfulla. Det finns inget negativt att säga om Deutsche Eiche. Jag är säker på att det är en av de bästa basturna i Europa.
A
Alex

6 Nov 2017

Alex_Amsterdam_Nes

Bastun är väldesignad och har mycket trevlig personal och fantastiska faciliteter. I lördags hade jag träffat en söt Österrikekille från Bodensee.
a
anger

9-jul-2017

Nedstigning men kommer förmodligen inte tillbaka

Jag kom hit runt 8 på en fredagskväll. Platsen är lätt att hitta men det var mindre upptagen än jag förväntade mig. Som många andra sa, de flesta kunderna är över 30 och endast ett fåtal ungdomar var där. Hade lite kul men det var inte någon plats jag åkte till igen.
G
G

6-maj-2017

Roligt ställe

Jag besökte denna plats en tidig fredagskväll. Det finns många äldre män. Inte ett problem för mig. Jag hade lite kul med den här killen med ett enormt paket. Inte så bra är att du måste betala för att få en stuga. Vi gjorde det nära en TV som spelade porr och andra människor (inte så attraktiva) försökte titta på vilket var lite off. Men jag skulle definitivt gå tillbaka.
t
terje

30-september-2016

Bra ställe för mycket kul!

Varit här flera gånger, fredagar eller lördagar, alltid mycket action. Jag har alltid fått det jag är här för
I
Ian

19-september-2016

Världsklass

En av mina favoritbastur på planeten. Stort utrymme med en mängd olika lekytor. Fantastiska faciliteter. Högt rekommenderad
a
alex

16-september-2016

Trevlig bastu!

Jag åkte dit 2 gånger. Inte så unga killar inuti (alla runt 50) men man kan hitta killar runt 20-talet. Jag är 23 och jag gillade att hitta 2 killar runt min ålder. Mycket trångt under helgen men speciell och glad stämning. Bra erfarenhet! ....Glömde de absolut FN-artiga killarna i receptionen.
L
Luca

19 Aug 2016

Jag har varit där tre gånger

Jag har varit där 3 gånger under olika dagar i veckan. Allt jag kan säga är: - bastun är väldigt stor... med mycket cruisingområde... sling och glory hål. – tyvärr är det många gubbar och mycket bottnar. Det betyder att du går mycket och bara har kul några gånger. Receptionisten var väldigt oförskämd!
D
Danilo

12 Jun 2016

Jag älskade!

Fint ställe. Jag kommer tillbaka dit när jag kommer tillbaka till München. Stora, rena och trevliga killar att spela. Personalen gör bara sitt jobb.
P
P

21-maj-2016

Stort och trevligt, men inte så upptagen på en fredag ​​klockan 10.

Stort och rent traditionellt badhus med en mycket förvirrande planlösning på flera nivåer. Jag kom aldrig riktigt på det vilket var okej. Massor av lekplatser, men det är i amerikansk stil så du måste hyra ett rum för avskildhet. Liksom de flesta bastur nu för tiden var det inte så trångt (kanske är det jobbigare efter jobbet) och medelåldern var 40. Bästa alternativet i stan, men lite dyrt.
K
Kai

30-Mar-2016

Labyrint Bastu

Jo jag åkte dit torsdagen den 24 (apr.2016) kvällen det var torsdag före påsk och många sa till mig att bastun kommer att vara trångt eftersom fredagen är ledig. För att beskriva bastun, den är stor med ett stort utrymme för skåp, och det är över tre våningar vilket är lite störande eftersom varje gång du vill gå till lekzonen måste du gå till -1 och om du behöver gå till jacuzzi eller bastu måste du gå till +1 vilket innebär att du fortsätter upp och ner. För mörkret/lekplatsen är det väldigt förvirrande och du kan lätt gå vilse - Det är en slags labyrint full av korridorer och privata stugor. Dessutom om du inte har en privat stuga har du ingen plats att leka på - på ett annat sätt Om du gillar någon och vill bli mer intim bör du ha en stuga annars måste du spela mitt i ingenstans ( vilket jag inte har något emot) och andra kommer inte sluta röra dig. Den våta bastun är så mörk i vissa områden där du inte kan se någonting och det är lite förvirrande. I korthet: 1. Publiken var främst mycket gamla män som fortsätter att försöka röra vid dig vilket jag inte gillade så mycket 2. Det är en dyr bastu eftersom du måste betala för varje service du vill ha 3. designen av bastun är så komplicerat och du spenderar din tid på trappan mellan bastun och lekrummen 4. Idén med privata stugor är ett NEJ- NEJ Jag var inte nöjd med min upplevelse men jag skulle kanske åka dit igen och den här gången blir det på en söndag eftermiddag för bättre omdöme.
V
V

5-Mar-2016

Inträdes- och massageavgifter

Inträde kostar €18 för ett 5 timmars besök. Massagekostnaderna beror på massagens längd. Om du väljer en 1 timmes massage så ingår 1 timme i ditt 5 timmars besök. Vilket innebär att du har fyra timmar på dig att kryssa. Eftersom både bastubesök och massage debiteras separat, bör den totala vistelsetiden vara 4 timmar + 5 timme = 1 timmar! Betygen nedan för "Värde" är för ett besök med massage, "Service" är för massage, "Faciliteter" och "Renlighet" är för både bastu och massagerum.
M
My

1 Nov 2015

Bästa bastu i min erfarenhet

Jag är van vid att gå till bastu i London, och jag måste säga att denna bastu i München är den överlägset bästa jag någonsin har upplevt. Omklädningsrummet och skåpen är stora och aldrig defekta, platsen är extremt ren (verkligen, London-bastur bör använda detta som ett riktmärke), det är stort, fullt av olika platser att träffa killar, koppla av, ha kul privat eller offentligt. Kondomer och glidmedel är lätta att förfoga över.
H
Heinz-Hellmuth

10-jul-2015

Die EICHE ist alt

München wird vanligtvise als Weltstadt mit HERZ, dh freundlich empfunden, nicht so das Personal. Das ist eher knorzig, wenn nicht wurmstichig. Schade, denn die Lage der Deutschen (???) Eiche würde besseres, kundenorientierteres und auch charmanteres Personal verdienen. H3
M
My

13 Jun 2015

Rekommenderad

Det är nog den bästa bastun jag har varit i. Stället är stort, lagom trångt under helgen, med blandat folk. Mest av allt är det mycket rent och skåpen och omklädningsrummet är OK.
M
My

2 Jun 2015

Bästa bastu jag har varit i

Jag brukar gå till gaybastur i London, och jag måste säga att det här är mycket bättre. Platsen är definitivt ren, mycket mer än jag förväntade mig. Skåpen är lagom stora och fungerar. Platsen är stor och du har många val. Jag rekommenderar verkligen att gå till den här bastun om du letar efter lätt avslappnad kul.
E
Eric

19-februari-2015

Platsen att gå

Om du letar efter en gaybastu i München, då är Deutsche Eiche platsen att gå. Stora faciliteter med stor takterrass. Publiken är hit or miss. Vänlig personal. God mat, men på den dyra sidan.
D
Dave

6-februari-2015

Bra med dålig kundservice

Bekvämt beläget på baksidan av Deutsche Eiche hotell i ett lugnt område. Receptionen folks kunde vara mycket mer artig. Inte för att ge mina pengar till motbjudande hälsar. Det här är inte billigt, men ändå billigare än andra ställen jag har varit på. Men 5-timmarsgränsen pressar den. Därav det lägre betyget. Men när du är inne, låt kryssningen börja. Jag tror att det är den största ångan också. Jag någonsin har sett. Källaren har stort actionrum och massor av tung action pågår. Människor i alla åldrar, svarta och vita killar, asiater, latinamerikaner, alla där för att ta eller bli tagen. Alla storlekar för allas smak. Vem som helst kan hitta något intressant. Det är rent, stort och roligt. Gå ner i källaren och du hittar ett stort allrum med stora sängar. Och det var bara det första rummet. Vi var säkert 12-14 killar som fick det. Jag ville gå vidare och gick igenom mindre mörka korridorer – mer action. Längs med stigarna förbrukades ett par slingor mitt i hallar. Gott om bås också. Förmodligen 20-25, om minnet tjänar mig väl. På övervåningen finns den stora poolen och bastun. Kanske är det begränsande till 5 timmar eftersom handlingen bara inte slutar. Det är på från början till slut. Men de trevliga små varma rastplatserna också och massor av bekväma soffor. Och det är anledningen till att priset verkar lite orättvist. Ändå kan jag åka tillbaka till München bara för bastun. Jag önskar bara att platsen var bemannad med vänligare personal i receptionen.
B
Bob

22-Dec-2014

Fantastisk upplevelse!

Denna plats var fantastisk. Nej det är inte billigt, men det var mindre än de flesta badhus i USA. Det var rymligt med massor av lekplatser och massor av män en lördagseftermiddag. Det var också mycket rent.
T
T

20-Dec-2014

Helt hemskt

Oren, gammal och sliten inredning, alla över 60, förslappade gubbar. Absolut slöseri med pengar. Gå inte hit.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell