RED Line
TravelGay rekommendation RÖD linje
Klicka för att rösta
Betyg: 3.4/ 5. Från 120 röster.
Vänta...

RED Line

Zdravka Celara 12, Belgrade, Serbia  karta 

Belgrads första gaybastu (öppnade i december 2016). RED Line erbjuder en säker, diskret och ren plats för män att träffas, umgås eller helt enkelt koppla av.

RED Lines moderna faciliteter inkluderar ett omklädningsrum, bar, jacuzzi, bastu, mörkt rum, privata stugor. Massage och gratis WiFi tillgängligt. Gratis kondomer och smörjmedel tillhandahålls.

Funktioner

bar, musik, kafé, massage, ångbad, bastu, jacuzzi / varm pool, avkopplande stugor, mörkt rum, gratis wi-fi

Uppdaterad: 22-jul-2021

Travel Gay Community-foton 0

Ladda upp dina foton

Genom att ladda upp ger du oss en licens att använda bilderna.
Foton granskas innan andra kan se dem.


Travel Gay Recensioner av RED LineLämna recension

 1. B Boni
  Aktiv på helgen

  “Trevligt och rent. Inträde är dyrt vid 2000 dinarer. För att hitta, lokalisera byggnadens ingång med ett rött ljus över den (mot byggnadens vänstra ände). Till vänster om den här dörren finns en intercompanel på väggen och till vänster om den finns en annan dörr. Tryck på den andra knappen från botten på intercom (säger Röd linje) och vänta sedan på att bli surrad in i dörren till VÄNSTER. Gå en trappa och det kommer genast en ny dörr framför dig. Du kommer att surra in i den också. Sedan några trappor till ännu en dörr, och du är där. ”

  12-Oct-2020
 2. N Nik
  översyn

  ”Det finns inga bankkortbetalningar.
  Det finns inget euroutbyte!
  Det finns inga kunder heller!
  Slöseri med tid och pengar.
  Han satt i 2 timmar, tittade på porr, gick till bastun, dusch och ingen, ingen kom!
  Klockan i rummet fungerar inte som den ska.
  Sedan kommer arbetaren och säger avsluta. Klockan var 00:10, webbplatsen indikerade arbete från 19 till 02:00. Kanske var det så på arbetsdagar ... det var onsdag. Jag rekommenderar det inte alls, arbetarna kunde säga vid ingången att de inte berättade för någon. ”

  24-Oct-2019
 3. A Amaury
  Roligt men rökigt och smutsigt ...

  “Intressanta människor, kul på en smutsig - en anställd bara sover nästan i receptionen - och rökiga - inne rökning fortfarande tillåtet !!!”

  15-september-2019
 4. L Lorenz
  väldigt överraskad

  ”Jag är från Tyskland och besökte den röda linjebastun förra sommaren. Och jag blev både mycket positivt överraskad och lite besviken. Besviken bara lite, för i resten av Europa är man redan van vid större bastur, med erbjudanden som utomhusområde, ångbad och barområde ... Men för Belgrad är en sådan gaybastu alls en nyhet. Och framför allt: det är väldigt vackert! Väldigt ren! Väl underhållen! Jag såg sällan det i tyska bastur. Som västeuropeisk har man snarare fördomar om att allt har kommit ner lite på Balkan och är provisoriskt där. Men inget sätt! På samma sätt är personalen mycket trevlig och blandningen av lokala och utländska besökare mycket intressant. Och det är som varje bastu: ibland händer mer, ibland mindre. Och om man har mycket eller lite eller ingen kul, beror bara på hur många gäster vid besöket finns och individens attraktionskraft och vänlighet. Men bastun i sig är jättebra! ”

  03-maj-2019
 5. J Jonatan
  Jävla

  "Liten mycket tom nästan alltid ... om du förväntar dig handling hittar du det inte här."

  25-Mar-2019
 6. A Apo
  Bara för chatt kanske

  ”Jag var där den 1 januari. Jag kollade deras hemsida innan jag åkte och entréavgiften på nyårsdagen var 30 euro men den dagen (1 januari) var det 15 euro som vanligt, men de debiterade mig 20 euro. Jag ville inte argumentera och betalade vad de ville. Det är relativt en liten bastu. Det var trångt (20-30 personer) men nästan alla var i sittområdet och satt, skrattade och rökte.

  Det finns 2 mörka rum, ett på övervåningen och ett på nedervåningen men ingen var intresserad av att kryssa i de mörka rummen. Jag tyckte det var väldigt konstigt. Alla var där med en grupp vänner och verkar som om de var där bara för att chatta. Det handlar förresten inte om mig, ingen var intresserad av att träffa varandra. Det var bara slöseri med tid och pengar. ”

  04-jan-2019
 7. S Saulius
  sls

  “Bra bastu. Men mycket svårt att hitta dörren till bastun. Det måste finnas foto hur man böter dörren och annan information. Ingen man på vardagar. Vi var bara 3. personal mycket bra och artig och varm.
  Lycka till."

  15 Nov 2018
 8. R Roy
  Bra att ha denna plats i Belgrad

  ”Jag gick till bastun runt klockan 9 en torsdagskväll. Det är ganska svårt att hitta platsen eftersom det inte finns något namntecken utanför. Men en kille som precis kom ut från bastun visade mig ingången. Hur som helst, platsen är ren (fortfarande ny). Vi var bara 4 personer vid den tiden så det gick inget roligt för mig. Men sedan hade jag jacuzzin och den torra bastun själv. Och jag tror att entréavgiften på 15 euro är ganska dyr för en bastu i Belgrad. ”

  27 Aug 2018
 9. J Jon
  Besökte förra lördagen

  ”Jag besökte denna plats förra lördagen under min resa till Belgrad. Platsen är ren och modern. Killar som arbetar där är väldigt sexiga. Bra massage. ”

  29-maj-2018
 10. B Belgrader
  Slutligen

  ”Jag väntade på detta i Belgrad under den långa tiden. Tack för att du gjorde det här! ”

  05-april-2018
 11. N Nik
  Ung tisdag

  ”Besökte denna plats på fredag, lördag och tisdag eftersom det står på webbplatsen att det finns speciella evenemang. På helgerna var det mer än 50 killar, alla skåp togs. Tisdag var lite mindre besökt men mestadels unga besökare. Jag gillade det så mycket. Skulle vara bra om det skulle finnas bar och ångbad. ”

  03-april-2018
 12. l sjöar
  Boring

  ”Första intrycket är bra och då ser du att det inte är så bra. Utrymmet är inte dåligt, personalen är bekväm men kan vara lite diskret och den största besvikelsen är kablarna som inte kan låsas, så att alla kommer i vägen för det. De kunde arbeta lite tidigare för att sätta det åtminstone och billigare pris och det skulle vara okej. ”

  30-Mar-2018
 13. L Lokala
  ren och ny

  ”Det är nytt och mycket rent, det stinker inte som i många andra bastur. Det är inte särskilt stort men ändå tillräckligt stort för storleken på dess folkmassa. Mestadels 35+ killar men inte i en mycket dålig form. Det var fler utlänningar än lokalbefolkningen på lördagskvällen när jag åkte för en månad sedan. Det pågick en del åtgärder.

  Det är trevligt att de har jacuzzi (orsakar några mycket större bastur som jag har varit i hade inte det), men det rymmer max 4 killar och det var ockuperat av samma killar nästan hela natten.

  På en negativ sida - det fanns inget varmt vatten i duschar, det var isande kallt, vilket är oacceptabelt för en bastu. Slutligen är det ganska dyrt för Serbien, 15 euro utan att ha varmt vatten, löjligt “

  24-Mar-2018
 14. P Paul
  Mycket trevlig

  ”Priset är enligt standarder i EU. Jag var där på en lördagskväll och det var fullt med lokalbefolkningen. Bastu är ganska liten men mycket action pågår. Jag tycker verkligen om mitt besök där ;-)) “

  28-februari-2018
 15. M Michel
  Overpriced

  ”För dyrt (15 euro för Balkan?), Ingen bar, plats inte så stor, inget varmvatten i duschar, jacuzzi upptagen i tre timmar av samma killar. Personalen är oförskämd. Du borde åka till Budapest. ”

  07-februari-2018
 16. T Tom
  Bastu i Belgrad

  ”Torsdagen är en sval dag med många unga människor. Några utlänningar också. Synd att det inte finns någon bar. ”

  05-februari-2018
 17. B belgrad
  Bästa stället att träffa homofile i Belgrad

  ”Jag var där några gånger och hade alltid lite action. Inget behov av att åka till Budapest eller någon annanstans eftersom det finns denna plats i Belgrad. Förhoppningsvis blir det mer populärt någon annan dag, inte bara fredag ​​och lördag. ”

  05-jan-2018
 18. L Luk
  Var är entrén

  “Var är ingången till Red Line Sauna ???? På gatan under nummer 12 finns en bar, kaffepub och inget annat? Byggnaden är enorm med 4 våningar men var är entrén ???? “

  07-Dec-2017
  • B Bojan
   Bojan

   ”Bredvid caffe-platsen, på vänster sida, ser du ingången till tunnelbanan. Det finns ett litet rött ljus ovanför ingången. Eller helt enkelt ringa deras telefon så kommer någon ut och leder dig till entrén. Njut av."

   18-Dec-2017
 19. N Nikola
  Domaci gost

  ”Lepo mesto, centra Beograda, cist prostor, ali cudan prostor. Nisam vidjao mnogo mladjih, vec vise starijih ljudi, ali nadam se da dolaze i mladji momci. Radnici su super, akcije uvek ima. “

  26 Nov 2017
 20. M mik
  Bästa stället hittills i Belgrad

  ”Jag besökte denna plats några gånger. Varje gång hade lite action med heta killar. Blir mer och mer populär. Upptagen på fredag ​​och lördag efter 23:00. Förhoppningsvis kommer de att ordna evenemang och kampanjer under veckan så det kan vara intressant varje dag. Kommer snart igen. ”

  25 Nov 2017
  • l Luke
   hallå

   ”Hur hittade du entrén? Jag var där idag kl 19.30 och under nummer 12 finns en kaffepub och några barer, och inget tecken på bastu. ”

   07-Dec-2017
 21. B Bojan
  Trevligt för Belgrad

  "Väldigt trevlig plats. Endast bastu i Belgrad. Inte många människor, men tillräckligt för handling. ”

  15 Aug 2017
 22. J J
  Pris och service

  ”Synd, de vet verkligen inte hur man gör affärer på Balkan. Jag menar, vem ska åka dit till det här priset? Det räcker inte att de flesta män i denna del av världen är livrädda för att de befinns vara homosexuella så de flesta skulle inte gå ändå, än mindre med löjliga priser. Men typiskt går du till ett kafé och ber om något att äta, du får ingen mat. Så du öppnar en hel anläggning vanligtvis ganska trevliga inställningar här, får folk in men vägrar att erbjuda fler artiklar så att du kan tjäna mer pengar och göra kunderna glada och därmed få ditt företag att blomstra. Inte på Balkan-sättet. Var i ett tåg i 12 timmar. Inga första klassens sittplatser tillgängliga så att de inte kunde tjäna mer pengar med billigare biljetter, då var "caféet" bara ett café. Kaffe och sprit. Inte ens en påse chips. Tur mig att jag hade packat mat för resan annars skulle jag svälta. Bussar stannar för paus du går i butikerna det finns ingen mat. Vad är fel med dessa människor? Och de klagar över att livet är svårt. Så trevlig bastu bara en i stan men tom och så kommer den att stanna om det beror på mina surt förvärvade pengar. ”

  09-maj-2017
 23. G Guy
  Mycket trevligt men tomt

  ”Mycket trevlig bastu, allt är nytt, mycket rent och bekvämt. Skam att det är öppet endast sent på kvällen (du måste betala 5 € mer för tidig inresa från 7:10 till 15:XNUMX) och läggs till XNUMX € gör priset oöverkomligt för unga serbiska. Så ... tom. “

  16-april-2017
 24. J John
  Bra bastu

  ”Jag var i den här bastun, jag måste säga att det är en av de bästa basturna i Europa för renlighet och för vad de erbjuder att koppla av!
  Det är synd att det var få människor, och det är inte enkelt att få det och hitta det.
  15 euro är rätt pris enligt mig. ”

  06-april-2017
 25. V Vasi
  Löjigt dyrt

  ”Jag åkte dit idag och de bad mig betala 25 euro för en mycket liten bastu. Ingen var förstås där. Det är bättre att ta en drink till en bar än att gå till den här platsen. ”

  26-februari-2017
publikens betyg:
klicka för att rösta:
Betyg: 3.4/ 5. Från 120 röster.
Vänta...

Skriv en kommentar eller recension om RED Line

Din erfarenhet och dina kommentarer kan verkligen hjälpa andra homosexuella resenärer.

Ditt efternamn och e-postadress kommer INTE att publiceras.
Genom att skicka in en recension godkänner du att läggas till i vår e-postlista.
Ange din e-postadress noggrant - vi kan skicka en verifieringsförfrågan.
Vi delar INTE din personliga information med någon.
Vi granskar varje recension före publicering.
Du kan läsa vår moderering och bildpolicy här.

Utvalda hotell i Belgrad