Greifbar - (stängt)

Greifbar - (stängt)

Cruisy gaybar i Prenzlauer Berg-distriktet.

Greifbar - (Closed)

Platsikon

Wichertstraße 10, berlin, Tyskland, 10439

Gaykryssningsbar i Prenzlauer Berg-distriktet. Kolla in männen i det bekväma barområdet. När du är redo fortsätter du till spelzonen bak!

Öppet dagligen från 10:6 till XNUMX:XNUMX.

Vardag: 22:00 - 05:00

Helg: 22:00 - 06:00

Närmaste station: U2: Schönhauser Allee

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Musik
Betygsätta Greifbar - (stängt)
3.8
Publikens betyg

Baserat på 50 avgivna

L
Ludwig

8-Oct-2016

Det var så bra...men

Det var en av de bästa adresserna i Berlin Prenlauerberg (östsidan) men inte längre. Personal and the Boss är verkligen oprofessionellt. Jag föredrar att åka till Schöneberg (West Side). Massor av barer och disco där.
V
Vashon

17 Jun 2016

Så roligt

Hade en fantastisk tid på den här baren, första gången jag besökte staden och denna plats var upptagen! ! Personalen var fantastisk och priserna billiga, väldigt coola lätt att hitta dåliga. Mörk rum men upptagen lätt att spela i det fria eller i en bås. Gick tillbaka 3 dagar i rad mycket upptagen sent på natten efter 2:3/XNUMX:XNUMX och en svart kille från usa jag kände mig riktigt hemma och tillfreds med att vara där.
T
Trevor

13-Oct-2015

Inga krusiduller

Jag gick hit på en lördagskväll, efter att ha gått till den andra baren i området. Dess i grund och botten en liten lokal bar, där alla känner alla, och på baksidan... det finns ett litet bakrum, en liten labyrint och det är allt. Jag gick tillbaka dit och fick några bj's och gick tillbaka till hotellet. Dess mycket liten och enkel, inga krusiduller, inte mycket upptagen för lördag. Det är ett ställe att gå om du inte vill åka långt eftersom det är nära Alexander platz. Det är cirka 2 hållplatser därifrån.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell