Crisco Club
TravelGay rekommendation Crisco Club
Crisco Club
Klicka för att rösta
Betyg: 3.0/ 5. Från 36 röster.
Vänta...

Crisco Club

Via Sant'Egidio 43R, Florence, Italy, 50122  karta 

Populär, långvarig gaykryssning & fetischklubb i Florens som har varit i bransch i 20 år.

Utanför cruising timmar och på helger är Crisco Club en rakvänlig nattklubb med DJ som spelar electro / house / techno musik. Cruisetimmarna för gay har olika temakvällar inklusive naken, underkläder etc.

Funktioner

bar, musik, dans, mörkt rum, endast vuxna, kryssning / fetisch

Uppdaterad: 05-aug-2021

Travel Gay Community-foton 0

Ladda upp dina foton

Genom att ladda upp ger du oss en licens att använda bilderna.
Foton granskas innan andra kan se dem.


Travel Gay Recensioner av Crisco ClubLämna recension

 1. F French
  Trevliga kvällar

  “Bra ställe att träffa homosexuella. Personalen är trevlig. Sexig plats. Inte dyrt"

  16 Aug 2019
 2. S sean
  Blandad upplevelse ..

  ”Hej killar, jag skulle vilja dela med mig av min erfarenhet av Crisco. Jag var där i nov 2018. Först besökte jag denna plats på en vardag. Måste stanna personalen var mycket trevlig och vänlig. De hade verkligen en liten hälsosam konversation som jag verkligen tycker om. Inträdet var 10 € som inkluderade inträde och eventuell dryck efter eget val. Tyvärr saknades publiken. Det fanns cirka 6 till 7 killar till tidigt på morgonen och det var tråkigt. De spelade upp några videor på storbildsskärmen.
  Jag åkte dit igen på helgerna. Inträdet var 15 € igen med någon gratis drink. Det var en naken dansare på polen. Och den här gången var publiken mycket bättre. Det var en blandad publik.

  Det underjordiska mörka rummet - Det var alldeles för mörkt, man vet inte vem som går in och går. Det är svårt att förstå eller närma sig någon. Det fanns få kåta desperata killar som bokstavligen hoppade på någon som kom in ... platsen var lite smutsig (väldigt lite). Jag upplevde ingen dålig lukt. Många heta killar var där och det var mycket action.

  De flesta killarna pratade inte i baren eller på dansgolvet men de närmade sig i mörkret :-P. Det fanns ingen smörjmedel eller kondomer någonstans ... många killar gjorde det bb vilket var läskigt ... Sammantaget inte en dålig upplevelse. “

  13 Nov 2018
 3. R Rick
  Skuggiga affärsmetoder

  ”Klubben var bra. De debiterade mig 50 euro täckning som inkluderade 1 drink. Det fanns bara 2 andra kunder där. Definitivt inte värt omslaget, särskilt eftersom lokalbefolkningen säger att omslaget borde ha varit 10 euro. De kommer definitivt att dra nytta av utlänningar som inte vet att klubben gillar att ha få eller inga andra kunder. ”

  30-jan-2018
 4. J JC
  Stor liten plats

  ”Vi var där på lördagskvällen efter kl. Platsen surrade. Bra musik med en DJ. Trevlig vänlig personal. Det är 1 euro och det inkluderar en gratis drink.
  Labyrintområdet nere. Mörkt och smutsigt och snuskigt och fantastiskt!

  Bakre baren är med porr på skärmarna. Rökning tillåten överallt! Dansare på stångsdans. Träffade några lokalbefolkningen och turister som jag själv.

  Gå sent eftersom jag är säker på att den inte har någon atmosfär före midnatt. Lady på dörren mycket hjälpsam försöker få oss en taxi hem. Tack för en fantastisk natt Crisco. :-) “

  11-september-2017
  • B BRESCHI
   pris Crisco club

   "159/5000
   med hänvisning till priserna på Crisco-klubben på fredag ​​och lördag är ingångspriset inklusive en drink 15 euro, under veckan 10 euro inklusive en drink. Klubben är till stor del renoverad och är en historisk plats i Florens med internationell kundkrets. "

   01-februari-2018
 5. M Michael
  Florence Gays behöver hjälp!

  ”Varje bar i Florens behöver två saker: en kampanjchef för att få in människor och något sätt att få folk att prata. Denna plats skulle fungera helt om tillräckligt många gick och sedan faktiskt interagerade. Till slut frågade jag en italienare varför alla satt och pratade inte och han sa "italienare pratar inte i gaybarer." Vad är poängen då, eftersom kryssningsområdet inte heller hände? Jag har varit där flera gånger och du ser att folk går snabbt, så publiken bygger aldrig.
  Spara dina pengar och gå till en av de många snygga aperitiven runt om i staden. ”

  05 Jun 2017
  • g Giuseppe
   un buon cruising

   “Il crisco e 'un cruising non un bar per fare tante chiacchere e aperitivi e come cruising e' ottimo! facilmente raggiungibile. a buon prezzo e semper molto movimentato in tarda notte
   crisco är en cruising inte en bar för att göra massor av chatt och aperitiffer och hur man kryssar är utmärkt! lätt att nå. till ett bra pris och alltid mycket upptagen sent på kvällen “

   18-april-2018
 6. D David
  Hemsk plats. Undvik till varje pris.

  “Fruktansvärt smutsigt ställe. Vi åkte inom tio minuter efter ankomsten. Har varit på många gaybarer och klubbar över hela världen och det här var min sämre upplevelse. Undvika."

  08-maj-2017
 7. E Esdie
  Oklar prissättningspolicy

  ”Vi går ofta till klubbar som dessa i hela Europa och den här har överraskat oss på ett dåligt sätt. Vi fick höra att det var en fri entré när vi gick in och de tog våra ID för att kopiera dem och fick oss att underteckna ett dokument. Denna plats har två våningar och det är ganska mörkt och smutsigt. De få människor som var där inne var konstiga och märkliga. Efter ett par timmar där inne bestämde vi oss för att gå eftersom det var riktigt tråkigt och för vår förvåning debiterades 38 € !!! Vi bad dem förklara varför de debiterade oss det beloppet och de sa att täckningsavgiften var 14 € och garderoben 3 € när det inte fanns några skyltar som informerade om detta. Det var verkligen en hemsk upplevelse. ”

  11-Mar-2017
 8. M mitch
  Endast alternativet Cruise Bar precis i Florens

  ”Under vår resa till Florens åkte vi först till den här baren på en onsdag när det var en vanlig kryssningsbar för män med en naken fest. När vi återvände på fredagen var det dock en slags fest med en DJ och många kvinnor på övervåningen, men källarens mörka rum var fortfarande en aktiv kryssningszon. Om det kommer att bli denna mix, tycker jag att baren borde annonsera tydligare varje kvälls tema på deras hemsida eller Facebook-sida. Många killar som förväntar sig den typiska europeiska kryssningsbaren för män kanske inte är bekväma att bara hitta kvinnor där. Med detta sagt är det fortfarande det enda alternativet av denna sort i Florens. Den mer traditionella onsdagskvällen vi åkte var det inte så upptagen men tillräckligt många killar för att hålla saker intressanta. Inga klagomål om personalen - alla var helt vänliga och hjälpsamma. “

  26-Oct-2016
 9. M Markera
  Okej, men inte särskilt trångt

  “Stor plats, ganska bra kryssningsområde. Det enda var brist på människor. Få var där trots att det var augusti, så staden full av turister. Hade dock kul, så inte alls illa :) “

  15-jul-2015
 10. S Sam
  En anständig upplevelse

  “Crisco Club är ett av få alternativ som gayresenärer har för en" gaybar "i Florens, och en av endast ett par" kryssningsklubbar ". Jag läste andra recensioner innan jag gick och blev positivt överraskad. Jag åkte på en fredagskväll och inte bara var klubben öppen och "Endast män" men klockan 1:00 fanns det över 20 eller 30 personer, inklusive DJ, dansare och klubbpersonal. Det här är en fredag ​​på vintern (februari)! Jag tror att andra granskare kan ha gått ut klockan 9 eller 00 och förväntar sig att det ska vara upptaget, men som många andra länder blir den här klubben inte upptagen förrän efter midnatt och verkligen inte ens förrän klockan 10:00. Mestadels äldre gentleman 1+, men några 00- och 40-tal i publiken. Kontrollera webbplatsen eller Facebook-sidan innan du ser till att de är öppna, och det är "Endast män". Vissa granskare noterade att vissa dagar kan det vara en rak klubb.

  Återigen, eftersom andra granskare nämnde det, adresserar jag kortet du får vid dörren. Det är klart att vissa kanske inte förstår hur det fungerar! Klubben ger dig ett kort vid inresan, som bartendern använder för att räkna dina drycker när du beställer dem. Detta är så att du kan lämna kontanter, telefon och andra värdesaker med din jacka, som klubben kontrollerar vid dörren. Du betalar helt enkelt vid utgången. Detta är bara så att du kan "njuta" av upplevelsen utan att oroa dig för att någon stjäl dina grejer. Jag betalade 15 euro vid dörren och 7 euro för varje vodka tranbär (jag hade 4, så det var ytterligare 28 euro när jag lämnade). Inte dyrt alls. Den är liten, så var beredd på det. ”

  28-februari-2015
 11. M Markera
  en annan besvikelse i Florens

  ”Man skulle tro att Florens under sommaren är full av människor, turister, är en rolig stad. Kan inte vara mer felaktig. När jag gick in i klubben var det bokstavligen två andra killar (exklusive killen i baren). Andra två dök upp senare. Kryssningsområdet är litet, men ändå större än dansområdet. Totalt slöseri med pengar. ”

  22 Aug 2014
publikens betyg:
klicka för att rösta:
Betyg: 3.0/ 5. Från 36 röster.
Vänta...

Skriv en kommentar eller recension om Crisco Club

Din erfarenhet och dina kommentarer kan verkligen hjälpa andra homosexuella resenärer.

Ditt efternamn och e-postadress kommer INTE att publiceras.
Genom att skicka in en recension godkänner du att läggas till i vår e-postlista.
Ange din e-postadress noggrant - vi kan skicka en verifieringsförfrågan.
Vi delar INTE din personliga information med någon.
Vi granskar varje recension före publicering.
Du kan läsa vår moderering och bildpolicy här.

Utvalda hotell i Florens