SPA-massage "Beauty Bay"

SPA-massage "Beauty Bay"

SPA Massages 'Beauty Bay'

Platsikon

4F Yumbo Center, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien

SPA Massages 'Beauty Bay' ligger i Yumbo Center och erbjuder en rad spatjänster, inklusive massage, kroppsinpackningar, manikyr och pedikyr.

Prova deras 2-timmars fyrhandsmassage involverar två terapeuter som ger fotzonterapi och indisk huvudmassage samtidigt, följt av en 4-hands kroppsmassage och ansiktsexfoliering.
Funktioner:
massage
Spa
Betygsätta SPA-massage "Beauty Bay"
2.4
Publikens betyg

Baserat på 30 avgivna

M
Manu

2 Aug 2017

Den tråkigaste massagen i mitt liv

Jag bokade en 4 händer massage. De sa till mig att jag skulle få den bästa massagen i mitt liv. Massagen var bara 4 händer som rörde sig på min rygg och ben och applicerade lite olja. 0 teknik, 0 sensation, 0 sensualitet, 0 känslighet. Och i slutet lämnade de rummet utan att låta mig veta vad jag skulle göra... Jag blev övergiven.
S
Swen

12-februari-2017

Swen Reuter

Det bästa SPA på ön. Mycket vänlig personal.
B
Bernhard

27-september-2016

Dålig massage

Jag beställde terapeutisk massage (betalade 40 EUR!!! 30 minuter), fick en (dålig) relax-massage och när jag hävdade bad chefen först om min faktura, tog och förstörde den och sa: "Du har aldrig varit här"
E
Ezza

5-september-2016

Besviken

Jag betalade för en timmes massage. Jag fick bara 50 minuter och av de 50 minuterna lämnade massören rummet två gånger i 5 minuter varje gång. Det var för en helkroppsmassage och han masserade bara min rygg och ben. Hans teknik var medelmåttig vid skänkt. På slutet frågade han om jag tyckte om det och jag var ärlig och han visste inte vad han skulle säga. Jag skulle rekommendera att leta efter ett annat spa för att få massage.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell