massage, avslappning, ländryggen

Sofia Gay Massage Spa

Sofia Gay Massage Spa

VIP Massage Sofia
Platsikon

Bulgaria Blvd 98, 1680 Manastirski Livadi, Sofia, Bulgarien

Visa på kartan
3.8
Publikens betyg

Baserat på 64 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

Ägare Beskrivning: Om du behöver koppla av och varva ner efter en hektisk dag på jobbet. Eller om du bara har tråkigt och vill testa något nytt och riktigt spännande. Vårt massageerbjudande är just för dig!
Om du besöker Sofia i affärer eller som turist kommer det att vara ett sant nöje för oss om du litar på oss och låter vår fantastiska massör röra, massera och smeka din kropp. Vår speciella VIP Massage är skapad som en kombination av kraftsportmassage, speciell nudistmassage och tantramassagens mysterium.

Massageterapeuten är mycket diskret. Han har ett heteromaskulint utseende, tal och uppförande. Han kommer att besöka dig på ditt hotellrum eller ta emot dig i vår diskreta studio. Upplev en
otrolig njutning av den erotiska VIP-massagen, som du kommer att minnas långt efter.

Förutom det speciella VIP Massage, kan du även få ytterligare tjänster som du kan lägga till i förväg när du bokar ett möte. Det är väldigt enkelt och går precis som pålägg på din pizza. Du kan till exempel lägga till prostatamassage, nuru (kropp mot kropp), fetisch (massören kan vara i erotiska underkläder, jocks, stringtrosor eller i vita strumpor eller bara i t-shirt) eller andra.

Vi rekommenderar att du bokar tid för ingreppet minst en till två dagar i förväg. Den bästa tiden för en massage av god kvalitet är på morgonen, när massörens energi fortfarande är ren. Du kan boka en massagetid genom att skicka ett mail till: vipood@abv.bg (vi svarar inom en timme).

Du kan följa med oss ​​på Facebook (länk till Facebooksidan), där vi ofta kör kampanjer och rabatter på våra specialmassager.

Besök VIP Massage sida direkt för att boka din tid.

 

 
Funktioner:
massage

Senast uppdaterad den: 21-februari-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.