Fort Lauderdale gay semester

De bästa gaystränderna i Fort Lauderdale

Upptäck det bästa av Fort Lauderdales sandstrand

Fort Lauderdale är en imponerande stad i sig, men det som gör detta nav för homosexuell kultur så speciellt är dess imponerande 23 mil stränder. Stränderna i Fort Lauderdale är några av de bästa i Florida och USA, regelbundet vinnande priser och värd för några av de mest populära orterna i landet och några otroliga ögongodis!

Det finns en stor mängd mångfald bland områdets kustlandskap och homosexuella resenärer kan njuta av massor av strandmiljöer från robusta skogsvikar till sträckande remsor av orörd vit sand. Fort Lauderdales stränder är också livliga aktiviteter med olika vattensporter, utomhusaktiviteter och underhållning som passar alla resenärer.

Här är vår översikt över de bästa gaystränderna i Fort Lauderdale och de som ligger inom beröringsavstånd från staden.

Gaystränder Fort Lauderdale

Sebastian Street Beach

BÄSTA BAY STRAND: Sebastian Street Beach är en av USA: s mest populära stränder bland homosexuella resenärer, som flockar till stranden för att njuta av solsken året runt, mjuka vita sandstränder och det lokala homosexuella samhället. Stranden ligger i hjärtat av Fort Lauderdale, bara ett stenkast från Las Olas Boulevard och är kantad av orter och hotell och som sådan blir det ofta upptagen under högsäsong.

Den homosexuella delen av stranden finns mellan gatorna Sebastian och Castillo och är lättillgänglig med en promenad ner på Sebastian Street, det viktigaste navet för gay nattliv och samhälle i Fort Lauderdale, med många av stadens mest populära och eleganta barer som ligger längs denna solig boulevard.

Sebastian Street Beach ligger också högst upp på vår bästa gay stränder i Florida.

Haulover Park Beach

BÄSTA KLÄDNING-ALTERNATIVA STRAND: Om kläder inte är din grej, överväga en resa till Haulover Park Beach. Denna strand ligger vid kusten av den fantastiska och biologiskt mångsidiga Haulover Park och är valfri klädsel, vilket innebär att besökare är välkomna att sola, promenera och simma i naken. Till skillnad från de flesta nudiststränder är Haulover Park Beach inte gömd eller utanför allfartsvägarna, det är ett familjevänligt läge som erbjuder både klädda och nakna områden, vilket gör det till en av de bästa gaystränderna.

Stranden är också en populär plats bland Fort Lauderdales homosexuella lokalbefolkningen och turister som kommer att varva ner och sola bredvid det fascinerande blå vattnet. Haulover Park Beach är en blandning av lugn och roligt, där besökare ofta spelar frisbee på den orörda sanden. Det finns också en matfestival varje vecka, där ett brett utbud av rätter kan provas.

Gaystränder Fort Lauderdale

Terramar Street Beach

EN TILLSTÅNDIG BAY STRAND: Bara några minuter från Sebastian Street Beach men hävdar mindre folkmassor är Terramar Street Beach. En annan populär destination för homosexuella resenärer och lokalbefolkningen, stranden är lika vacker och förtrollande som alla andra i Florida, om än lite tystare.

Medan stranden inte är särskilt gayfokuserad är det vanligt att hitta en märkbar homosexuell befolkning som njuter av det varma grunda vattnet och solkyssade sand som gör Terramar Street Beach så speciell. Stranden är perfekt för homosexuella resenärer som hoppas kunna varva ner och koppla av på en bekväm strand till det milda ljudet av närliggande vågor.

Nordöstra 18th Street Beach

GAY STRAND FÖR CRUISING: Mindre än Sebastian Street och säkert tystare kan Northeast 18th Street Beach vara svårt att hitta, men när det väl är beläget är det väl värt ett besök. Den viktigaste kryssningsstranden för gay i Fort Lauderdale och lika naturskön som resten, Northeast 18th Street Beach är ett populärt resmål för lokala homosexuella killar som vill ha kul och anslutning på den svagt sluttande sanden.

Besökare kommer ofta att kunna hitta homosexuella individer som letar efter kryssningsmöjligheter i de mer avskilda områdena på stranden, så om det är det du är ute efter, se till att hålla ett öga.

Gaystränder Fort Lauderdale

Fort Lauderdale Beach

MEST POPULÄRA STRANDEN: Fort Lauderdale Beach ligger bara 7 km från Las Olas Boulevard och har några av de mest snygga och exklusiva restaurangerna och barerna i staden. Den asfalterade strandpromenaden och den prisbelönta vågväggen sträcker sig längden på den XNUMX mil långa stranden som präglas av många orter och hotell. Stranden är en av de mest populära bland alla turister och är fullt skyddad av livräddare under sommarmånaderna. Den orörda vita sanden på Fort Lauderdale Beach är det perfekta stället att varva ner och koppla av efter en dag med att utforska staden.

Om avkoppling inte är din grej finns det också en rad vattensporter och utomhusaktiviteter tillgängliga upp och ner på stranden, inklusive båtliv, vindsurfing, vattenskoteråkning och rullskridskoåkning. Det finns verkligen något för alla på Fort Lauderdale Beach.

Dania Beach

AVSLUTEN STRAND: Dania Beach är tystare, grönare och mer robust än många av sina närliggande platser, och är en bit av lugn och ro i en ofta högljudd och livlig del av Florida. Dania Beach är en av de minst trånga stränderna nära Fort Lauderdale och är populär bland lokalbefolkningen och fiskare som vill fly de turistfälliga områdena.

Den gränsande skogen är läcker och full av slingrande stigar och stigar, varav de flesta kan cyklas eller vandras och det finns många cykeluthyrningscentra i närheten. Dania Beach Pier är en av de bästa platserna i Fort Lauderdale för att få nyfångad och beredd fisk och skaldjur, och gästerna kan njuta av sina måltider medan de uppskattar den fantastiska utsikten över havet.

Bänk

Hollywood strand

BÄSTA STRANDEN UTANFÖR FORT LAUDERDALE: Hollywood ligger tyst inbäddat mellan de kosmopolitiska knutpunkterna i Fort Lauderdale och Miami, och denna tystare del av den solfyllda Florida är känd för sin vackra strandsträcka. Hollywood Beach är känd för sin 2.5 mil långa strandpromenad som sträcker sig längs kusten och skiljer de många hotellen som sträcker sig över havet. Området är full av orter, hotell, restauranger och barer, vilket innebär att det inte finns någon brist på underhållning för besökare.

Den livliga strandpromenaden är hem till en stor del av hundvandringsstranden och en vattenpark. Det finns gott om hotell och pensionat i området, och Hollywood Beach är det perfekta resmålet för en dagsutflykt eller längre vistelse.

För en översikt över andra attraktioner i staden, läs vår guide till de bästa sakerna att göra i Fort Lauderdale.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Fort Lauderdale

Bläddra bland ett urval av turer i Fort Lauderdale från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Fort Lauderdale för din resaFå din guide

Boka en Travel Gay Godkänt hotell