De bästa gaystränderna i USA

De bästa gaystränderna i USA

Från de livliga stränderna på Sebastian Street Beach, där konst, kultur och mångfald kolliderar, till den ikoniska Ginger Rogers Beach, där gammal Hollywood-charm möter modern hedonism. Bortom det glittrande vattnet och den solkysste sanden erbjuder gaystränder en unik och transformerande upplevelse för dem som besöker.

Följ med oss ​​när vi gräver i dessa extraordinära kustpärlor och de samhällen som får dem att lysa.

12th Street Beach, Miami

En del av skönheten i 12th Street Beach ligger i dess tilltalande utbud av bekvämligheter och fritidsfaciliteter. Med volleybollplaner, tyngdlyftningsutrustning och en rad gaybarer och klubbar som ligger inom bekvämt gångavstånd, när du väl har hittat din perfekta plats, behöver du aldrig flytta på dig igen. En av de närliggande höjdpunkterna för besökare till 12th Street Beach är utan tvekan Palace Bar, Miamis främsta HBTQ+ nattlivsställe.

Om utsikterna för volleyboll och solbad inte riktigt kittlar dig, är 12th Street Beach värd för ett antal queercentriska fester och evenemang under hela året. Miami Beachs vinterfestfestival, White Party och Miami Beach Pride ser alla 12th Street blomstra när tusentals homosexuella resenärer går ner på dess orörda sand.

Baker Beach, San Francisco

Om San Francisco är den bästa platsen i världen att vara gay på, så kanske Baker Beach bara är världens bästa gaystrand. Från stadens rika historia av HBTQ+-aktivism till nätverket av queera nattlivsställen som finns kvar till denna dag, San Francisco är en imponerande destination för många homosexuella resenärer. Baker Beach ligger strax utanför staden i Presidio-distriktet och är särskilt populärt bland nudister och homosexuella lokalbefolkningen.

Det finns inte många gaystränder med en utsikt som konkurrerar med Baker Beachs - besökare här kan njuta av en omöjligt vacker sidovy över Golden Gate Bridge. Homosexuella resenärer bör bege sig till den norra änden av stranden, dit många queera lokalbefolkningen flockas för picknick, stranddagar eller dopp i det kyliga Stilla havet.

Pines Beach, Fire Island

I nästan 100 år har gay New York-bor undkommit sommarens outhärdliga hetta med resor till Fire Island – en bastion för det queersamhället på Long Islands södra strand. Medan Fire Island kantas av ett antal underbara stränder som lockar ett lika vackert urval av resande homosexuella, är Pine Beach utan tvekan i fokus för områdets kustaktiviteter. På Fire Island går allt, och när du väl är klar med stranden vill du inte missa rikedomen av gaybarer och klubbar som ligger strax bortom sanddynerna.

New Yorks teatergemenskap började besöka Fire Island på 1920-talet och sedan dess har en ständig ström av underhållare och artister hållit områdets kreativa anda vid liv. Ett av de bästa ställena att insupa Fire Islands livliga kvällsatmosfär är The Blue Whale, en typisk Pine Beach gaybar som är värd för en rad evenemang, inklusive dragbruncher varje vecka, dansfester och Pride-evenemang.

Ginger Rogers Beach, Los Angeles

Oavsett när du väljer att besöka Los Angeles ikoniska Ginger Rogers Beach, kommer du att hitta en hälsosam skara West Hollywood-gays, men det är på helgerna när denna unikt pittoreska sandsträcka verkligen kommer till liv. Ginger Rogers Beach, som nås med Santa Monica Blue Bus 9, är den enda gaystranden i Los Angeles City, och är som sådan en konsekvent rolig plats att tillbringa en dag vid havet. Gaypubliken tenderar att samlas runt Lifeguard Tower 18, och det finns en trevlig cykelled som går direkt till denna plats.

Efter en dag av avkoppling på Ginger Rogers Beach, kommer homosexuella resenärer vilja spendera kvällen med att utforska det queera underlandet som är West Hollywood. USA:s största gaybourhood, West Hollywood, är hem för huvuddelen av stadens gaybarer och en konsekvent favorit på Travel Gay is Klostret - som två gånger vunnit MTV Logo Best Gay Bar In The World Award.

Sebastian Street Beach, Ft. Lauderdale

Denna gaystrand finns i slutet av Sebastian Street, nära Ritz Carlton, och är unik i det faktum att den kantas av en samling lyxresorter och höga hotell, vilket betyder att den lämpar sig vackert för en något förhöjd gaystrandupplevelse. Fort Lauderdale är ett av USA:s mest populära resmål för gayresor och Sebastian Street Beach är en hotspot för stadens homosexuella befolkning under de varmare månaderna. Fort Lauderdale är ett otroligt vänligt ställe och homosexuella resenärer har inga problem med att träffa lokala homosexuella killar i barerna längs Sebastian Street Beach.

Bara en kort taxiresa från Sebastian Street Beach ligger Wilton Manors, Floridas mest hända gaydistrikt. Wilton Manors är ett mångsidigt och livligt distrikt som sträcker sig över flera kvarter och ståtar med en uppsjö av gaybarer och klubbar. Till och med regeringen i Wilton Manors är till stor del HBTQ+, och området har en verkligt öppen atmosfär.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

De bästa turerna i Fire Island

Bläddra bland ett urval av turer i Fire Island från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Fire Island för din resaFå din guide