Gay gruppresa: Portugal och Marocko Explorer

Gay Group Trip:

Portugal And Morocco Explorer

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Följ med på en gaygruppresa och upptäck Portugal och Marocko. Vårt äventyr börjar i Portugal, där du kommer att upptäcka staden Porto. Denna stad uppfann i princip hamnen, så drinkare kommer att klara sig bra här! Det är fullt av färgglada charmiga byggnader. Från Porto åker vi till Lissabon, en stad som är mycket på frammarsch. Det håller snabbt på att bli en av de mest populära destinationerna i Europa. När turister strömmar in i staden och kändisar köper fritidshus kommer Lissabon att förändras. För 0w har den fortfarande en autentisk och något skrämmande charm – 0w är dags att se den! Du kan njuta av det goda livet för mycket mindre i Lissabon.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Portugal och Marocko Explorer

Gruppresefördelning

PORTO-iStock-599913702
Dag 1, 2 och 3: Porto och Dourodalen
Vi träffas på vårt hotell nära Douro-dalen klockan 4 och utforskar den färgglada staden Porto. Det är verkligen hamnens hemma och Portugals kulinariska hjärta. En lokal guide tar oss med på en mat- och drycksturné och introducerar oss till stadens finaste hamn och Francesinhas.

Vi tar en tågresa och utforskar regionens fantastiska landskap. Upptäck vingårdarna, utforska omgivningarna till fots eller på cykel och drick stadens finaste hamn på torget.
Sintra och Cascais HBT-dagstur från Lissabon
DAGAR 4, 5 OCH 6: LISBON
Det är en tre timmars tågresa från Porto till Lissabon. Njut av det fantastiska landskapet på vägen. Lissabon ligger längs floden Tagus och är full av charm och karaktär. Det är nästa "it" destination i Europa.

Sintra ligger bara trettio minuter från Lissabon och det är ett måste när du är i stan. Vi besöker kullens slott, utforskar kullerstensgatorna och provar en av de berömda och obligatoriska vaniljsåtorna. Naturligtvis tillbringar vi också en kväll på en fadoklubb och upptäcker Portugals berömda melankoliska ljud.
Gay Marrakech
DAGAR 7, 8 OCH 9: MARRAKECH
Det är bara en kort flygning från Portugal till Marrakech och du kommer att transporteras till en annan värld. Marrakech är fullt av energi och charm. Du kommer att se ormcharmörer på marknadsplatserna, åsnor som drar vagnar genom gatorna och hör muezzinen kalla de troende till bön flera gånger om dagen. Bland soukarna hittar du fantastiska palats och trädgårdar. Glöm inte att prova starkt grönt te.
MARRAKECH
DAG 11: MARRAKECH
Idag överförs du till flygplatsen för din returresa. Vi kan naturligtvis förlänga din resa så att du kan utforska mer av detta fascinerande land.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan