Gaygruppresa: Grekisk öhoppning

Gay Group Trip:

Greek Island Hopping

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Denna gaygruppresa är inte baserad på en strikt resplan, så du har gott om tid att koppla av och utforska Grekland med en grupp likasinnade killar. På den här resan får du utforska fördelarna med öhoppning - inklusive resor till Milos, Mykonos, Santorini - och Aten på fastlandet.

Avgångsdatum

22 maj 2024 tisdag

3 juni 2024 söndag

12 juli 2024 torsdag

11 september 2024 tisdag

Fredag ​​14 september 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Grekisk öhoppning
Gaygruppresa: Grekisk öhoppning
Gaygruppresa: Grekisk öhoppning
Gaygruppresa: Grekisk öhoppning
Gaygruppresa: Grekisk öhoppning

Gruppresefördelning

Aten
Dag 1 och 2: Aten
Resmålen ändras inte men grekiska färjetider kan komma att förändra resplanens ordning.

Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och transporteras till hotellet. Då är det dags besök Akropolis, ett lysande citadell på en kulle som innehåller Parthenon, verkligen en av de största byggnaderna på jorden. Du kan också besöka det arkeologiska museet med några av det antika Greklands underverk. Då är det dags att utforska det moderna Grekland inklusive dess nattliv. 
Milos - Grekland
Dag 3 till 5: Milos
Dags att åka öhoppning. Vi börjar på Milos, en av de mindre kända öarna men en oemotståndlig. Omgiven av fantastiska stränder, forntida ruiner och vänliga lokalbefolkningen, är detta ett oupptäckt hörn av paradiset.

Vår favorit grekiska mamma är en lokal som kommer att berätta allt om sin ö. Vi tar dig också med på en rundtur på ön i ett ATV -fordon. Du kommer då utan tvekan att njuta av solen på stranden.
santorini
Dag 6 och 7: Santorini
Du kommer till Thira flygplats och överförs till ditt boende med utsikt över Santorini och Egeiska havet. Som en av de mest kända öarna i världen är det en plats med stor sofistikering och naturlig skönhet. du kommer att bli kär i stränder, solnedgångar, varma källor och vingårdar.

Det finns inget bättre ställe att koppla av, dricka och njuta av livet än Santorini.  
santorini
Dag 8, 9 och 10: Mykonos
Mykonos är naturligtvis känt för sin pulserande gay-scen och ett livligt nattliv. Från gayhotell som Elysium till barer som Jackie O's, för att inte tala om gaystranden, du kommer att ha så mycket att göra och se. 

Detta är en fantastisk festdestination på en fridfull ö omgiven av ruiner från den antika världen. Vad finns det att inte gilla?
Aten
Dag 11 och 12: Aten
För att avsluta din resa återvänder vi till Aten. Du har chansen att shoppa, utforska museer, nattlivet och maten. Då är det dags att säga farväl, Grekland. 
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan