Gay gruppresa: Egypten och kungarnas dal

Gay Group Trip:

Egypt And The Valley Of The Kings

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

På denna homosexuella gruppresa kommer du att se höjdpunkterna i det forntida Egypten, såsom Valley Of The Kings, Luxor och njuta av en lyxkryssning nerför Nilen. Pyramiderna i Egypten var de största byggnaderna på jorden tills Lincoln Cathedral byggdes 1311AD. Vi är i tiden närmare Kleopatras dagar än hon var faraonerna som byggde dem.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Egypten och kungarnas dal

Gruppresefördelning

Egypten-2133951_1920
Dag 1, 2 och 3 - Kairo
Vårt börjar vid pyramiderna i Giza. Du kommer att transporteras från flygplatsen till vårt boende med utsikt över pyramiderna.

Vi träffas kl 4 dag 1 och får lära känna varandra.

Du kommer att träffa din guide och reseledare för en debriefing om de kommande äventyren. Vi tar en rundtur i pyramiderna dag 2, ser sfinxen och utforskar en gammal grav. Vi åker också till Egyptian Museum - ett av världens finaste museer.

Du kan välja mellan några aktiviteter den tredje dagen:

 • En resa till Memphis (på Elvis-stället!)

 • En traditionell souk

 • Djoserens pyramider

 • Koppla av och drick i solen

Alexandria
Dag 4: Alexandria
Det berömda biblioteket i Alexandria har över 8 miljoner böcker, vilket gör det till ett av världens största förråd av kunskap. Alexandria är en hamnstad med en lång historia som täcker mycket av egyptisk och hellenisk historia. Vi ska tillbringa en dag med att turnera i staden.
aswan
Dag 5: Aswan
Assuan är en stad vid Nilens strand. Vi tar en båttur till Temple of Isis, hem till några av de finaste ristningarna i Egypten. Vi kommer också att besöka en nubisk by.
nilen
Dag 6, 7 och 8: Nile Cruise
Att segla nerför Nilen är ett bra sätt att upptäcka Egypten. Du kommer att göra det med stil. Lounge på däck eller i baren och se vardagen på Nilen driva förbi.

Våra aktiviteter inkluderar:

 • Rida en traditionell felucca-båt och utforska sanddynerna på Nils östra sida.

 • En resa till det antika Kom Ombo-templet från 181 f.Kr. En charmig ruin på kanten av floden som kastar ljus över Egyptens grekisk-romerska era.

 • En resa till det bäst bevarade templet i Egypten med anor från 237-57 f.Kr. Det enda sättet att komma till Edfu-templet är med hästvagn.


Nilkryssningen inkluderar resans höjdpunkt: Konungarnas dal och Luxor. Här ser du underjordiska gravar och hieroglyfer. Vi kommer också att se drottning Hatshepsuts tempel och de stora statyerna av Mem0ns kolosser.
Kairo
Dag 9 och 10: Luxor / Kairo
Karnak tempelkomplex som byggdes för ungefär 4000 år sedan. Det tog cirka 2000 år att färdigställa. Detta blir vårt sista stopp på vår HBT-turné i Egypten. Det är bara en kort flygresa tillbaka till Kairo där du kan varva ner med en drink. Du kommer att överföras till flygplatsen för ditt returflyg dag 10.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan