Gruppresa för homosexuella: Upptäck Sicilien

Gay Group Trip:

Discover Sicily

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Sicilien är den största ön i Medelhavet och den är full av kultur, historia och god mat. Gruppresan täcker till stor del östra Sicilien, där vi ska utforska de fina stränderna, barockpalatsen och Etna. Med en likasinnad grupp åker du på båtkryssningar runt ön, njuter av Italiens finaste kök och besöker den högsta vulkanen i Europa.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Upptäck Sicilien

Gruppresefördelning

sicilien
Dag 1: Anländer
Välkommen till Sicilien! Vi börjar i centrala Catania, där du kommer att välkomnas av våra värdar. De hjälper dig att komma till rätta och informerar dig om äventyren som kommer. Vi delar en härlig välkomstmiddag och tar dig sedan ut på en drink i Catanias.
sicilien
Dag 2: Catania
Den första hela dagen introduceras du till Catania på en guidad tur. När vi går genom de romerska baden, Urnisos slott och mycket mer kommer vi att bekanta oss med stadens arkitektur och historia.

Resten av dagen ska avnjutas på din egen fritid.
sicilien
Dag 3: Mount Etna
Idag tar vi oss till Etna! Vandring en blygsam 2,000 XNUMX meter över havet kommer vi att vara omgivna av enastående vyer.

Efter vår vandring kommer vi att njuta av en lokal lunch och sedan lite stillestånd för att fortsätta utforska eller ta en vila efter vandringen. På kvällen njuter vi av den finaste pizza Sicilien har att erbjuda.
sicilien
Dag 4: Taormina
Idag tar vi oss till den underbara staden Taormina och går på en rundvandring. Vi passerar de häpnadsväckande gömda trädgårdarna och den berömda grekiska teatern i Taormina.

Senare på dagen kommer vi att kryssa längs Medelhavet och se kustens sevärdheter. Såsom Sirens Bay, Cave of Love och Blue Grotto.
syracuse Sicilien
Dag 5: Syracuse
Nästa på vår resplan är det vackra Syrakusa. Återigen bekantar vi oss med Syracuse på en rundvandring. På en rundtur genom den arkeologiska parken lär vi oss historien om Syrakusa.

Efter vår historiska rundtur beger vi oss till stranden! Strosa, shoppa eller koppla av på denna avkopplande after0on.
sicilien
Dag 6: 0to
Framåt och uppåt till den pittoreska staden 0to. Den senbarocka arkitekturen har säkrat staden UNESCOs världsarvsstatus! Beläget i en vidsträckt dal, är landskapen i 0to en syn att skåda.
sicilien
Dag 7: Syracuse
Dag på fritiden. Tillbringa dagen med att njuta av solen och sedan samlas vi för en avskedsmåltid.
sicilien
Dag 8: Farväl
Efter frukosten säger vi hejdå1! Du kommer att överföras till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan

Boka en Travel Gay Godkänt hotell