Gay gruppresa: öhopping i Indonesien

Gay Group Trip:

Island Hopping In Indonesia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Utforska sju indonesiska öar med en grupp homosexuella resenärer och upptäck Indonesiens kultur och historia. Vi börjar på Java och beger oss sedan till en rustik lodge i Borneo. Här kommer vi att utforska regnskogen och den mångsidiga floran och faunan på Borneo - håll utkik efter apor. Vi seglar genom regnskogen på en Klotok och besöker matningsstationer för orangutangerna. Tillbaka i Java utforskar vi Borobudur-templet och Prambanan-templet.

Då är det dags att upptäcka Bali. Vi äter lunch med utsikt över Batursjön. På Tirta Epul besöker vi en helig källa och tittar sedan på en elddans på The Chedi Club. Från Labuan Bajo seglar vi till Seraya Island och tar en motorbåt över till Pink Beach. Du får till och med chansen att se Komodo-drakarna på Rinca Island. Detta kommer att bli livets äventyr.

Avgångsdatum

Torsdag 26 april 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: öhopping i Indonesien

Gruppresefördelning

indonesia-3465931-1280-2.jpg
Dag 1: Ankomst till Jakarta
Vår representant möter dig på flygplatsen och tar dig till hotellet. Vi går på en orienteringstur och sedan middag senare på kvällen.
borneo-2554891-1920-1.jpg
Dag 2: Borneo
Efter frukost börjar vårt tre dagars Borneo-äventyr. Från Pangkalan Bun flygplats överför vi till Kumai River och går ombord på en Klotok (flodbåt). När vi seglar nerför floden ser vi apor som rullar i regnskogen, inklusive makaker och snabel. Vi äter lunch ombord och åker sedan till vår rustika lodge. Håll utkik efter makaker eftersom de ofta umgås runt lodgen.
focus-group-discussion-3515453-1920-1-1.jpg
Dag 3: Pondok och Camp Leaky
Hoppa ombord på klotok efter frukost och vår resa fortsätter. Vi går genom skogen och ser de tropiska träden. På våra resor ser vi borneanska orangutanger vid två utfodringsstationer och kanske till och med upptäcker ett Gibbon eller två. Om du har en banan och du råkar se en bornean skäggig gris så var generös: de älskar en banan.
landscape-3778244-1280-3.jpg
Dag 4: Pangkalan Bun-Jakarta-Semarang-Magelang
I morse säger vi farväl från vår lodge och seglar ner Kumai River till Tanjung Puting. Vi flyger sedan till ön Java och kollar in vårt fantastiska boende nära Magelang. Vi äter lunch på vägen.

Middag på egen hand ikväll och kväll på fritiden.
landscape-3778244-1280-1-2.jpg
Dag 5: Borobudur-templet - Prambanan-templet
Idag besöker vi världens största buddhisttempel. Titta på soluppgången över Merapi och uppleva en lugn gryning vid Borobudur. Vi besöker också Pawon Temple och Mendut Temple. Efter frukost åker vi till Candirejo Village och utforskar den med en Andong (hästvagn). Vi lär oss om sedvänjorna i ett samhälle vars traditioner förblir oförändrade under många år.

Efter lunch på en lokal restaurang åker vi till Prambanan-templet från 9-talet. Upptäck de extraordinära helgedomarna och sniderierna och sedan åker vi tillbaka till hotellet.
traditionell-2238582-1920-1.jpg
Dag 6: Yogyakarta - Bali
Idag kommer vi att upptäcka den javanesiska arkitektoniska stilen i Sultan Palace. Det är fortfarande i bruk och hem till en doftande trädgård. Vi går sedan med i en Batik-workshop och lär oss om den traditionella tygmetoden som dras på hett vax. Efter lunch flyger vi till Bali och checkar in på vårt Ubud-hotell där vi kommer att bo i tre dagar. Kväll på fritiden.
kintamani-4480089-1280-2.jpg
Dag 7: Ubud - Kintamani
I morse deltar vi i en träsnideriverkstad i Mas Village. Vi åker sedan till Kintamani, en bergsresort med utsikt över Balis högsta vulkankrater. Här äter vi en ekologisk lunch. Vi åker sedan till den rädda våren Tirta Empul och helgedomen God Indra. En dag avslutas på en kaffe- och kryddplantage. Du kan prova Kopi Luwak-kaffe om du är modig – den är gjord av asiatisk palmcivetspillning och är känd som en av de dyraste kaffesorterna i världen.
5069-26492-2.jpg
Dag 8: Gratis morgon
Dag på fritiden. Du kan varva ner vid poolen eller ta en promenad genom staden.

Ikväll njuter vi av en Kecak och Fire Dance på Chedi Club. Förvänta dig en kör på 50 män som sjunger runt en oljelampa och skapar ett rikt gobeläng av sång som ska följa med dansen. Vi äter sedan en balinesisk kunglig middag i hotellets paviljong med utsikt över risfältet.
5e7a4793-1-2.jpg
Dag 9: Labuan Bajo - Seraya Island
Så i morse flyger vi från Bali till Labuan Bajo, tar en båt till Seraya Island och checkar in på vår badort. Detta kommer att vara hemma de närmaste tre dagarna.
island-3699146-1280-2.jpg
Dag 10: Padar Island - Pink Beach - Rinca Island
Tidig start i morse. Efter frukost tar vi en motorbåt och tar den 3 timmar långa överfarten till Padar Island. Här kryssar vi till Pink Beach och njuter av något av världens bästa s0rkling. Du hittar tusentals fiskarter och ett brett utbud av koraller. Lunch ombord och sedan fortsätter vi till Rinca Island. Vi ska gå på en 2-timmars vandring och hålla utkik efter drakar och lontarpalmer.
149947139-2.jpg
Dag 11: Seraya Island
Vi tar pendeln tillbaka till Labuan Bajo och åker till flygplatsen. Våra sista två nätter är i Seminyak-regionen. Det är ett exklusivt semesterområde med många butiker, barer och klubbar. Utforska stränderna längs kusten vid Indiska oceanen och njut av solen.
alila-seminyak-panorama-1.jpg
Dag 12 till 13: Tillbaka till Bali
Vi tar pendeln tillbaka till Labuan Bajo och beger oss till flygplatsen. Våra två sista nätter är i Seminyak-regionen. Det är ett exklusivt resortområde med massor av butiker, barer och klubbar. Utforska stränderna längs Indiska oceanens strandlinje och njut av solen. Vi ska äta avskedsmiddag på vår sista kväll tillsammans.
unsplash-jamie-fenn-422124-1.jpg
Dag 14: Avgång
en bergsresort med utsikt över Balis högsta vulkankrater. Här äter vi en ekologisk lunch. Vi åker sedan till den rädda våren Tirta Empul och helgedomen God Indra. En dag avslutas på en kaffe- och kryddplantage. Du kan prova Kopi Luwak-kaffe om du är modig - den är gjord av asiatisk palmcivetspillning och är känd som en av de dyraste kaffeerna i världen.
field_5ad4ee9532074
field_5ad4eec432075
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan