Gay gruppresa: Spaniens skatter

Gay Group Trip:

Treasures of Spain

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Besök ett av de mest kulturella länderna i Europa på denna spanska gruppresa. Res med andra homosexuella gäster genom pittoreska landsbygd och utforska skönheten i livliga städer som Madrid, Toledo och Sevilla.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Spaniens skatter

Gruppresefördelning

Treasures of Spain Gay gruppresa
Dag 1 och 2: Madrid
Vid ankomst till Madrids flygplats kommer du att mötas av vår chaufför och föras till ditt stilfulla hotell, beläget nära Plaza Mayor. Tillbringa eftertiden på din fritid innan du träffar gruppen för cocktails och en välkomstmiddag på Casa Botin ikväll. Följande dag tas du med på en guidad rundtur i Madrid. Här tas du till Prado konstmuseum och Palacio Real. Efter att ha njutit av lite sightseeing pausar vi för en avslappnad lunch med tapas på Mercado de San Miguel. Tillbringa kvällen med att utforska eller koppla av som du vill.
Treasures of Spain Gay gruppresa
Dag 3: Toledo
Idag ska vi besöka närliggande Toledo, en befäst stad bara en timme från Madrid. Återigen kommer du att tas med på en guidad tur, som visar upp den imponerande gotiska katedralen. Därefter besöker du kyrkan Santo Tome, varefter vi stannar för en informell lunch. Vår rundtur avslutas vid synagogan i Santa Maria la Blanca. När dagen går mot sitt slut åker vi tillbaka till Madrid, där du kan tillbringa din sista kväll i landets huvudstad på egen hand. Om du är på humör för att dansa, besök La Chueca-distriktet, hem till Madrids bästa gay nattliv.
Treasures of Spain Gay gruppresa
Dag 4: Cordoba
Idag börjar med en 1.5 timme lång resa med höghastighetståg till Cordoba. Härifrån kan du checka in på vårt charmiga hotell. Därefter kommer du att tas med på en vandring i de gamla kvarteren, som har funnits sedan 0-talet och är känd för sin blandning av religiösa kulturer. Ikväll äter vi som grupp på en lokal restaurang.
Treasures of Spain Gay gruppresa
Dag 5 och 6: Sevilla
Vårt mål idag är Sevilla, bara 2 timmars bilresa bort. Känd som Spaniens kulturhuvudstad finns det mycket att se och göra här. När vi pausar för en lätt lunch, kommer du också att ha chansen att prova några av regionens lokalt tillverkade olivolja. Efter lunch, slå dig ner på hotellet och gå med i gruppen igen för en orienteringspromenad i de judiska kvarteren. Ikväll kommer vi att fira vår första kväll i Sevilla med lite tapasbarhoppning.

Följande dag börjar med en lugn frukost, varefter du träffar vår guide för en rundtur i staden. Här kommer du att besöka några av Sevillas viktigaste platser, inklusive Plaza de España och katedralen Saint Mary of the See. Lunch och middag äts självständigt idag.
Treasures of Spain Gay gruppresa
Dag 7: Sevilla, Olvera och Ronda
När vi reser mot vår nästa destination kommer vi att stanna vid Setenil de la Bodega, en av de mest natursköna vita byarna i Sierra Grazalema nationalpark. Efter vårt sightseeingstopp fortsätter vi till Ronda, en befäst iberisk eller keltisk bosättning. Slutligen kommer vi att checka in i en spansk Parador, med fantastisk utsikt över ravinen. Tillbringa eftertiden som du vill, innan vi njuter av en gourmetmatupplevelse ikväll på Parador.
Treasures of Spain Gay gruppresa
Dag 8 och 9: Granada
Denna morgon kommer vi att besöka ett kullerritorium mellan Cordoba och Granada, hem till slott, torn och stora olivlundar. Vår nästa destination är i regionen Alpujarra, känd för sina bergslandskap och vita byar. Här kan du se fram emot ridning följt av lunch i en närliggande by. Efter vår paus för lunch fortsätter vi till Granada. Vid ankomst checkar vi in ​​på hotellet och tar en naturskön biltur runt staden. Det finns massor av sightseeing att göra här, inklusive: det kungliga kapellet, Albayzin och Plaza del Salvador. Ikväll äter vi i grupp.

Nästa dag fortsätter din utforskning av Granada, med platser som Alhambra-citadellet och Generalife på resplanen. Njut av lunch självständigt och tillbringa resten av dagen som du vill.
Tanzania Safari och Zanzibar Extension
Dag 10 och 11: Malaga, Gibraltar Rock och Costa del Sol
Idag åker vi till Costa del Sol, där du besöker hamnen i Malaga, en av de äldsta städerna i världen. Efteråt kommer du att tas med på en informell vandringstur, inklusive en resa till Gibralfaros slott. Efter en hektisk dag tillbringa kvällen med att koppla av, äta middag eller utforska.

Följande dag kommer att bestå av en rundtur längs Costa del Sol, inklusive ett stopp på Gibraltar. Här kommer du att bevittna ett av regionens viktigaste landmärken, Gibraltarklippan. Ikväll åker vi tillbaka till Malaga för en avskedsmiddag.
Treasures of Spain Gay gruppresa
Dag 12: Avgång
För några av er markerar idag slutet på vår resa genom Spaniens skatter. För de som åker hem, kommer du att överföras till Malaga flygplats i tid för dina flyg. Om du väljer att förlänga din resa går du ombord på ett flyg till vackra Barcelona.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan