Grupp gruppresa: Thailand Explorer (12 dagar)

Gay Group Trip:

Thailand Explorer (12 Days)

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Detta 12-dagars äventyr börjar och slutar i huvudstaden Bangkok, som är hem för mycket av Asiens bästa shopping, mat och nattliv. Vi har utformat denna resa för att maximera din upplevelse av Thailand - du kommer att besöka fyra platser som du sannolikt kommer att bli kär i.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Grupp gruppresa: Thailand Explorer (12 dagar)
Grupp gruppresa: Thailand Explorer (12 dagar)
Grupp gruppresa: Thailand Explorer (12 dagar)
Grupp gruppresa: Thailand Explorer (12 dagar)
Grupp gruppresa: Thailand Explorer (12 dagar)

Gruppresefördelning

BANGKOK
Dag 1 och 2: Bangkok
Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och överföras till ditt hotell. Efter att du har bosatt dig och träffat dina andra homosexuella resenärer har vi ordnat en kort rundtur.

Den andra dagen börjar det riktiga äventyret. Vi har en actionfylld dag framför oss med tuk-tuk, båtar och tåg. Vi kommer att besöka Wat Pho, Wat Arun med flera. På kvällen besöker du Siloms berömda nattmarknad och utforskar den pulserande gayscenen.
Khao Yai - Thailand
Dag 3, 4 och 5: Railay
Den tredje dagen tar du en timmes flygning och en kort båttur till Railays vita sandstränder. Du kommer att njuta av fantastisk mat, dolda laguner och ha gott om möjligheter för att tillbe solen.

De gyllene stränderna och det fantastiska blå vattnet som har gjort Thailändska viken känd. Detta är ett mycket populärt resmål så att du kan träffa människor från hela världen.
Railay - Thailand
Dag 6, 7 och 8: Phuket
Från den sjätte till den åttonde dagen reser du runt Phuket.

I staden Phuket har du den livliga gayscenen att utforska. Du får också chansen att mata vilda apor, öhopp och vandra på den soldränkta gaystranden. Phuket är en måste-se destination som har något för alla. Du kan ta en matlagningskurs, shoppa, träffa kabaréerna eller njuta av lite spabehandling.

Eftersom detta är Thailand kan du bli vild på kvällarna och varva ner under dagen.
Phuket - Thailand
Dag 9: Bangkok
Dag 9 tar vi en kort en timmes flygresa tillbaka till livliga Bangkok. Här kan du njuta av shopping och uppleva några av stadens pulserande nattliv.
Dag 10: Ayutthaya
Dagens mål är Ayutthaya, Bangkoks formella huvudstad. Här kommer vår lokala reseguide att visa oss runt i denna historiskt rika plats. Efter en hektisk dag med att utforska 14-talsruinerna återvänder vi till Bangkok.
Thailand Explorer Gay Gruppresa
Dag 11: Petchaburi
I morse börjar vi vår 2.5 timmar långa resa till projektet Wildlife Friends of Thailand. 0w är din chans att träffa elefanter, apor, björnar, schakaler, gibbons och till och med flygande ekorrar. Ikväll återvänder vi till Bangkok för vår sista natt i Thailand.
Thailand Explorer Gay Gruppresa
Dag 12: Bangkok
Tyvärr markerar idag slutet på vårt Thailand Explorer-äventyr. Njut av dagen på din fritid innan du återvänder till flygplatsen för ditt flyg hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan