Gaygruppresa: Thailand Äventyr

Gay Group Trip:

Thailand Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ge dig ut på en 11-dagars lyxig HBT Thailand-tur genom Bangkoks livliga gator, de kulturellt rika regionerna Chiang Mai och Chiang Rai och Phukets idylliska stränder.

Thailand är känt för att vara "leendens land", värmen och gästfriheten hos det thailändska folket ger ett extra lager av glädje till varje besök. När du reser genom Thailand kommer du att förtrollas av dess fantastiska landskap, från frodiga djungler och böljande kullar till kristallklart vatten och vita sandstränder.

Denna turné är inte bara en semester; det är en fördjupning i en levande kultur, berikad av unika traditionella festivaler och lokala kulinariska läckerheter. Thailand är kärleksfullt känt som "de gyllene templens land" och är en mängd imponerande tempelkomplex som blandar historisk storhet med andlig lugn. Det är helt enkelt ett fantastiskt resmål för en gaygrupptur, oavsett om du vill upptäcka uråldriga berättelser eller urgamla seder. Den kräsna hbt-resenären som söker en blandning av avkoppling, kulturell utforskning och äventyr, kommer säkerligen att hitta det i Thailand.

På denna HBTQ+ Thailand-semester utvecklas varje dag till ett nytt äventyr, rikt på kulturella insikter och naturliga underverk. Upptäck essensen av Thailand på en resa som lovar att bli lika berikande som oförglömlig.

Avgångsdatum

Torsdag 24 oktober 2025

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Thailand Äventyr
Gaygruppresa: Thailand Äventyr
Gaygruppresa: Thailand Äventyr
Gaygruppresa: Thailand Äventyr
Gaygruppresa: Thailand Äventyr
Gaygruppresa: Thailand Äventyr
Gaygruppresa: Thailand Äventyr
Gaygruppresa: Thailand Äventyr

Gruppresefördelning

Dag 1-4 Bangkok
Dag 1-4 Bangkok
Du kommer till Bangkok och tas till ditt hotell, där du kommer att njuta av en välkomstmottagning och middag. Nästa dag kommer du att utforska Bangkoks andliga arv vid Wat Pho och Grand Palace. Besök Temple of the Emerald Buddha, en symbol för thailändsk buddhism. Njut av lunch på en lokal restaurang och utforska på din fritid på eftermiddagen. Kryssa i Bangkoks fridfulla vattenvägar och passera både historiska och moderna scener. Besök Wat Arun, "gryningens tempel", som symboliserar den uppgående solen. Njut av en thailändsk kvällsmiddag, tillsammans med några fantastiska traditionella föreställningar.
Dag 4-8 Chiang Rai
Dag 4-8 Chiang Rai
Flyg till Chiang Rai, där du på din första dag besöker det blå templet och det vita templet, som båda visar upp unika konstnärliga och religiösa uttryck. Njut av middag på kvällen tillbaka på ditt hotell. Nästa dag, upptäck den gyllene triangelns skönhet och historia. Besök House of Opium Museum och upplev den lokala kulturen i små byar som Akha och Yao. Därefter besöker du Wat Phra That Doi Suthep, ett fantastiskt guldtempel på toppen av berget Doi Suthep. Du kommer också att njuta av en gatumatstur på kvällen på nattmarknaden under din vistelse i Chiang Mai, vilket ger dig en inblick i det autentiska livet i detta fantastiska område.
Dag 8-10 Phuket
Dag 8-10 Phuket
Anländ till Phuket och njut av lunch följt av en rundtur i Phukets gamla stadsdel, som visar upp dess mångkulturella historia. På kvällen kan du njuta av en utsökt middag på restaurangen Blue Elephant. Nästa dag kan du koppla av i solskenet eller ta del av en valfri rundtur i Phuket, inklusive turer till Koh Phi Phi på en motorbåt och matturer i Phuket. På kvällen njuter du av en avskedsmottagning och middag där du kan ta farväl av de vänner du har fått. Nästa morgon flyger du tillbaka till Bangkok.
Dag 10-11 Bangkok
Dag 10-11 Bangkok
Njut av frukost på ditt hotell innan du tas till flygplatsen för att påbörja din hemresa.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan