Gay gruppresa: Splendours of India

Gay Group Trip:

Splendours of India

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev Indiens prakt med en gaygruppturné genom landets huvudstad. På denna gruppresa kommer du att uppleva de fantastiska platserna i New Delhi, Västbengalen, Gangesfloden och mer. Denna gaygruppresa genom Indien är idealisk för dem som vill utforska landets mest berömda destinationer med andra hbt-resenärer.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Splendours of India
Gay gruppresa: Splendours of India
Gay gruppresa: Splendours of India
Gay gruppresa: Splendours of India
Gay gruppresa: Splendours of India

Gruppresefördelning

president-hus-422375_1920
Dag 1 och 2: New Delhi
Vid ankomsten till Delhi flygplats, kommer du att överföras till lyxiga Imperial New Delhi för en vistelse på två nätter innan du börjar din utforskning av Indien. Du kommer att introduceras till spännande lokala landmärken som det imponerande Röda Fortet, Presidentens palats och Stadsporten. Andra attraktioner inkluderar att upptäcka Old Delhi via en rickshawtur.
Ganges-Voyager-Exteriör-Solnedgång
Dag 3: New Delhi till Kolkata
Njut av frukost på hotellet innan du reser för ett flyg till Kolkata. Du kommer att bosätta dig i din svit ombord på Ganges Voyager innan du samlas med andra resenärer för en välkomstmottagning och middag. Ombord på Ganges Voyager kommer det att finnas musikuppträdanden som visar upp sånger från den lokala Bengal-regionen.
Soldäck-Ganges-Voyager (1)
Dag 4: Bandel
Innan vi reser uppströms på Ganges Voyager, vågar vi oss iland för att utforska Kolkata. Senare tar utflyktsbåtar dig till Bandel, en hamn som grundades av portugisiska bosättare på 1800-talet.
Indien-3370930_1920
Dag 5: Kalna
Bege dig genom Kalnas centrum via rickshaw innan du beger dig mot det förtrollande Rajbari-komplexet, känt för sin höga koncentration av tempel. Efter att ha utforskat västbengalens arkitektur, kommer vi tillbaka ombord för en kväll med god middag.
Indien-370_1920
Dag 6: Matiari
Vid ankomsten till Matiari kommer du att kunna promenera genom gatorna i den arbetande byn, där hantverkare är kända för att förvandla återvunnen koppar till vackra mässingsskapelser. Efter fartygets morgonstopp fortsätter vi uppför floden till Khushbagh.
idol-1834688_1920
Dag 7: Khushbagh / Baranagar / Murshidabad
Denna morgon besöker vi ett moskékomplex i den charmiga byn Khushbagh. Senare kommer vi att hamna i Baranagar för att se livet på Indiens landsbygd. På väg till Murshidabad passerar vi genom pittoreska fält innan vi stannar till för att besöka Hazarduari-palatset. Slutligen åker vi med lokal buggy till den vackra Katra-moskén. Efter tillräckligt med sightseeing kommer vi tillbaka ombord för middag och underhållning.
cenotaf-3408277_960_720
Dag 8: Mayapur
Efter en vilsam morgon har du chansen att uppleva Mayapur, känt för att vara hem för Krishna-medvetanderörelsen, annars kallad ISKON. Upplev de utsmyckade, färgglada statyerna av Krishna, såväl som kulturen hos ISKONs anhängare.

 

 
vatten-3154953_1920
Dag 9: Chandannagar
I Chandannagar har du chansen att besöka de franska koloniala byggnaderna längs stadens strandpromenad. Innan du återvänder till fartyget för en festlig avskedsmiddag, upplev Sacred Heart Church of Chandannagar.
Indien-2825842_1920
Dag 10: Kolkata till Jaipur
Efter frukost i Kolkata kommer du att tas för att besöka hemmet och viloplatsen för 0bels fredspristagare, Moder Teresa. Under vårt besök kommer vi att uppleva utställningen av Moder Teresas liv och verk, samt graven där hon lades till vila 1997. Säg adjö till Kolkata innan du går ombord på ditt flyg till Rajasthans huvudstad Jaipur.

 
taj-mahal-3132348_1920
Dag 11: Jaipur
Njut av en överdådig frukost i morse, innan du går med på en rundtur i "Rosa staden". En valfri elefanttur uppför backen till Amber Fort står på korten, liksom att besöka ett komplex av pittoreska innergårdar och trädgårdar.

 
ko-77813_1280
Dag 12: Agra
Njut av en naturskön åktur som tar dig in till staden Agra. Du kommer att checkas in i natursköna Oberoi Amarvilas för endast en natt. Upplev efteråt spänningen i Agra Fort, ett komplex med stenväggar i röd sandsten. Avsluta dagen med sightseeing med ett besök på den återvunna Taj Mahal, där du kan njuta av några av Indiens mest ikoniska arkitektur.

 
Indien-860103_1920
Dag 13: New Delhi
Om du är en tidig fågel, se till att följa med på den fängslande soluppgångsturen i Taj Mahal. Njut av en lugn morgon på ditt hotell innan du tar en naturskön resa till New Delhi, där du kan njuta av resten av dagen på egen hand. Tillbringa din sista natt som du vill på lyxiga Radisson Blu Plaza, innan du tar farväl av din gaygruppresa till Indien.
solnedgång-298850_1920
Dag 14: Avgång
Idag är det slutet på vår gaygruppresa tillsammans, så säg vad du tycker innan du återvänder till flygplatsen.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan