Gruppresa för homosexuella: spanska äventyr (12 dagar)

Gay Group Trip:

Spanish Adventure (12 Days)

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Detta 12-dagars äventyr tar dig från Barcelona vid Medelhavskusten till det rustika landskapet i Andalusien. I Granada och Sevilla kommer du att uppleva de spanska stereotyperna som flamenco och tjurfäktning.

Du kommer också att se det moriska mästerverket Alhambra. För att nämna den fantastiska maten och de enorma gayscenerna.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: spanska äventyr (12 dagar)
Gruppresa för homosexuella: spanska äventyr (12 dagar)
Gruppresa för homosexuella: spanska äventyr (12 dagar)
Gruppresa för homosexuella: spanska äventyr (12 dagar)
Gruppresa för homosexuella: spanska äventyr (12 dagar)

Gruppresefördelning

Barcelona
Dag 1, 2 och 3: Barcelona
Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och förflyttas till hotellet. När du har bosatt dig och träffat dina medresenärer börjar det spanska äventyret.

Barcelona är en av de stora europeiska städerna. Du kommer se de modernistiska mästerverken från Gaudi och hans oavslutade Sagrada Familia-katedral, liksom alla moderna konstverk spridda över staden.

På toppen av Mont Juic kan du njuta av panoramautsikt över staden medan du smuttar på den finaste sangria. Barcelona är en mycket liberal stad, med en enorm gay-scen och ett livligt nattliv, så du kommer att ha ingen brist på fysisk spänning.  
Grenada
Dag 4, 5 och 6: Granada
På väg söderut till Granada kommer du att besöka det berömda Alhambra-palatset och fästningen som tornar upp sig över gatorna. Du kommer att njuta av en flamencoshow och titta på solnedgången över de moriska byggnaderna.

Du kan också anmäla dig till en matlagningskurs, besöka de lokala vingårdarna, utforska nattlivet eller helt enkelt njuta av solen. 
sevilla
Dag 7, 8 och 9: Sevilla
Efter Granada fortsätter det andalusiska temat; du besöker den romantiska staden Sevilla. Hem för flamenco, paella, tjurfäktning och medeltida slott. Homoscenen är också förvånansvärt livlig. Du besöker flamencomuseet och lär dig några dansrörelser! 
Sitges
Dag 10 och 11: Sitges
Sitges är något av ett gaymecka. Det pulserande nattlivet, stränderna och partyscenen gör detta till en oslagbar plats att ha kul på. Om du gillar att festa i solen har du tur!

 
Sitges
Dag 12: Sitges och Barcelona
Efter en sista natt i Sitges kommer du att hämtas och köras till flygplatsen, redo att ta ditt flyg hem. 

Men om du skulle vilja stanna längre så låt oss k0w, vi förlänger gärna din resa.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan