Gruppresa för homosexuella: Salento Food and Wine Tour

Gay Group Trip:

Salento Food and Wine Tour

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev autentisk lokal mat och vin på denna lyxiga gruppresa till gay Italien. Besök lokala marknader i Puglia-området, njut av vinprovning på närliggande vingårdar och utforska kulturella platser i hela regionen.

Det finns också veckovisa avresedatum under hela juli och augusti. Fråga för mer information.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Salento Food and Wine Tour

Gruppresefördelning

Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 1: Ankomst
Oavsett om du anländer till Brindisi flygplats eller Lecces tågstation, kommer du att hämtas och föras till gruppens privata villa. Slå dig ner och packa upp dina tillhörigheter innan du går med dina värdar för en välkomstmiddag med aperitif.
Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 2: Porto Cesareo
Njut av en fräsch frukost i villan innan du deltar i en praktisk matlagningslektion med en lokal kock. Den här lektionen lär dig hur man lagar typiska Salento-rätter med lokala råvaror. Efter ditt hårda arbete i köket kommer du att njuta av frukterna av ditt arbete till lunch. Därefter besöker vi den vackra staden Porto Cesareo, känd för sina sandstränder. Ta gärna fram badkläderna och ta ett dopp i det klara vattnet, eller utforska staden på din fritid. Middagen kommer att bestå av nyfångad fisk och skaldjur, varefter du kan se fram emot ett par digestifs eller en gelato.
Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 3: Santa Maria di Leuca
Börja dagen med en rejäl frukost på hotellet innan du avgår till den sydöstligaste punkten av Puglia, Santa Maria di Leuca. Efter att ha utforskat staden tillräckligt tar vi oss till hamnen och går ombord på en privat båt. Ombord på fartyget serveras en lätt lunch och aperitif. Tillbringa resten av eftertiden med stil, sola, simma och vila. Efter vår båtutflykt återvänder vi till villan för lite ledig tid innan middagen. Än en gång kommer dina värdar att förbereda en utsökt middag med lokala recept.
Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 4: Otranto
Denna morgon kommer vi att besöka en av de lokala bondemarknaderna, tillsammans med dina värdar och en lokal kock väljer du lokala råvaror att ta med dig tillbaka till villan. Tillbaka i köket får du lära dig ännu fler regionala matlagningstips med en lokal "mamma". Du kommer också att lära dig hur man gör färsk orecchiette, en typisk pasta för regionen. Därefter besöker vi Otranto, en kusthamn rik på historia och kultur. Utforska sandstränderna och den unika arkitekturen på din fritid innan du träffar gruppen för middag. Ikväll äter vi på en lokal pizzeria.
Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 5: Nardo och Lecce
Morgonens destination är en berömd vingård i Nardo, där du har en chans att smaka på viner som är unika för Salento-regionen. Härifrån reser vi till de närliggande kuststäderna Santa Caterina och Santa Maria al Bag0. Njut av lunch vid havet och lite kvalitetstid på stranden. Efteråt tar vi oss till Lecce, där du kan förvänta dig en guidad promenad innan du utforskar staden som du vill. Ikväll äter vi i den historiska stadskärnan och njuter av lokala råvaror och typiska rätter. Avsluta kvällen med några drinkar i några av Lecces bästa gayvänliga barer.
Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 6: Olive Oil Experience, Gallipoli och avskedsfest
Denna morgon kommer du att turnera en typisk frantoio, en gård som är känd för sin produktion av ekologisk extra jungfruolja. Efter att ha hört om historien om produktion av olivolja, har du en chans att prova några av produkterna. Därefter kommer vi att utforska Gallipoli, en hamnstad känd för sina fiskebåtar och färska skaldjur. Tillbringa efteråt med att koppla av i villan innan du firar din sista natt i Italien. Ikväll kommer lokalbefolkningen att gå med oss ​​på en utsökt grillfest och avskedsfest, varefter du har chansen att återvända till Gallipoli för att uppleva en del av det homosexuella nattlivet.
Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 7: Avgång
Idag tar vår Salento mat- och vintur till sitt slut. Ta farväl av vackra Puglia och dina homosexuella resenärer innan de transporteras till Brindisi flygplats eller Lecces tågstation.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan