Gruppresa för homosexuella: Segling på Eoliska öarna

Gay Group Trip:

Sailing The Aeolian Islands

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Gå med på en gay-seglingsexpedition och utforska de Eoliska öarna runt Sicilien. Denna skärgård av öar är UNECSO-skyddad. Genom att följa med på en segelresa kan du se alla höjdpunkterna på en gång. Det skulle vara svårt att planera den här resplanen själv. Du kommer att se platser där turister kan våga sig.

Avgångsdatum

Fredag ​​13 juli 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Segling på Eoliska öarna

Gruppresefördelning

milazzo
Dag 1-2: Milazzo
Vår eoliska seglingsresa börjar och slutar i Milazzo. Du kan flyga direkt från Catanias flygplats eller få en privat transfer från Palermos flygplats. Vi går ombord lördagen den 18:e. Efter en välkomstdrink besöker vi Milazzo stad. Välkomstmiddag på kvällen och dryck. Övernattning på båten.
Panarea
Dag 3-7: Alicudi, Filicudi, Lipari, Vulca0 & Panarea
Vi seglade söndagen den 19:e. Vi kommer att ha en säkerhetsgenomgång till att börja med. Oroa dig inte om du inte har seglat tidigare. Vi visar dig repen. En professionell skeppare och värd/kock kommer att finnas ombord.

Resplanen kan ändras något beroende på vindarna. När vi seglar på Tyrrenska havet är den första ön vi kommer till Vulca0. Det finns totalt sju Eoliska öar. Förbered dig på idylliska landskap, kristallklart vatten och mjuka sandstränder. Det finns romerska ruiner att utforska, fantastiska restauranger och pittoreska byar att promenera runt. Detta är ett bra sätt att upptäcka Italiens charm.
milazzo
Dag 8: Avgång
Vi kommer att återvända till Milazzo där du tar transfer till flygplatsen för din returflygning, utan tvekan med en mycket imponerande solbränna.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan