Gay gruppresa: Naken segling Saint Martin och Saint Barth

Gay Group Trip:

Nude Sailing Saint Martin and Saint Barth

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Gå med i en grupp på 20 homosexuella män som reser naken på en lyxkatamaran när du utforskar de vackra öarna Saint Martin och Saint Barth. Upplev att slappa på vita sandstränder, snorkla och simma i klarblått vatten.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Naken segling Saint Martin och Saint Barth
Gay gruppresa: Naken segling Saint Martin och Saint Barth
Gay gruppresa: Naken segling Saint Martin och Saint Barth
Gay gruppresa: Naken segling Saint Martin och Saint Barth
Gay gruppresa: Naken segling Saint Martin och Saint Barth

Gruppresefördelning

st-maarten-2393662_1920
Dag 1: Ankomst
Din gaygruppsresa börjar i St. Martin, där du kan gå ombord på båten från kl. 5.30.
kryssningsfartyg-vågor-3271109_1920
Dag 2: Ile Fourchue och Gustavia
Njut av en utsökt frukost ombord på fartyget innan vi börjar vår resa till St. Barth's. Innan vi når vår slutdestination stannar vi vid den lilla ön Ile Fourchue. Ikväll stannar vi i staden Gustavia, St. Barths och njuter av middag som grupp i centrum.
strand-1149146_1920
Dag 3: Anse du Columbier
Denna förmiddag kommer att ägnas åt att utforska staden Gustavia, St. Barth's. Här kan du njuta av shopping, eller helt enkelt äta lunch och titta på andra förbipasserande. Efteråt seglar vi till Anse du Columbier, där du har möjlighet att dyka eller genomföra en solnedgångsvandring. Ikväll ska vi grilla som grupp.
kuba-1999945_1920
Dag 4: Grand Casse
Grand Casse är en vacker vik på västra sidan av St. Martin. Här hittar du massor av vackra stränder, barer och restauranger.
cala-anguila-1998315_1920
Dag 5: Anguilla
Idag seglar vi till Anguilla, innan vi hamnar vid Road Bay. Denna vik erbjuder klart vatten och en vit sandstrand, så den är perfekt för simning. Senare kommer vi att njuta av utsökt lokal mat på restaurang Ripples.
fönsterluckor-669296_1920
Dag 6: Crocus Bay
Börja dagen med ett dopp i det varma vattnet innan du njuter av en god frukost ombord på fartyget. Titta på den lokala fisken när vi seglar genom reven i Prickly Pear Cays. För lunch kommer vi att stanna vid Sandy Island, innan vi fortsätter till Crocus Bay. Här kommer vi att njuta av en utsökt middag på D'Avida.
sön-3392386_1920
Dag 7: St. Martin
När vi seglar till Anse Marcel Bay, St. Martin, ska vi njuta av lite fiske på vår väg. I 0rthwest of St. Martin's Island ligger Anse Marcel, ett bra ställe att slå sig ner på för natten.
marigot-bay-116944_1920
Dag 8: Avgång
Njut av en tropisk frukost innan vi börjar segla tillbaka till Marigot. Säg adjö till dina kompisar när du förbereder dig för att återvända hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan