Gaygruppresa: Nakensegling på Mykonos och Santorini

Gay Group Trip:

Nude Sailing Mykonos and Santorini

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Utforska de vackra grekiska öarna Myko0s och Santorini på detta nakenseglingsäventyr. Titta på solnedgången över Santorini, koppla av på en lyxyacht och umgås med 20 andra seglarkollegor på denna gaygruppresa.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Nakensegling på Mykonos och Santorini
Gaygruppresa: Nakensegling på Mykonos och Santorini
Gaygruppresa: Nakensegling på Mykonos och Santorini
Gaygruppresa: Nakensegling på Mykonos och Santorini

Gruppresefördelning

mykonos-17156_1920
Dag 1: Mykonos
Din resa börjar med att gå ombord på yachten från 5:XNUMX. När du väl är ombord kommer du att bli bekant med din homosexuella besättning och medpassagerare, varefter du kommer att njuta av en gratis välkomstdrink. Packa upp dina tillhörigheter och förbered dig för en natt på stan. Vi kommer att äta middag i Mykonos, med möjlighet att utforska en del av det homosexuella nattlivet efteråt.
Paros
Dag 2: Mykonos till Paros
Vi avgår från Mykonos under de tidiga timmarna och börjar vår resa till närliggande Paros. Paros har två stora vikar, Parikia och Naoussa, som erbjuder skyddade sandstränder. Här kommer vi att ankra för lunch och ett dopp innan vi hamnar i en av vikarna.
ios-2414377_1920
Dag 3: Paros till Ios
I morse börjar vi vår seglingsresa till Ios. På vägen stannar vi vid en idyllisk badplats för ett snabbt dopp. Ios är känd som en livlig partyö och är det perfekta stället att stanna till för att äta middag. Ikväll kan du njuta av en privat solnedgångsfest på kyrkbacken, innan du äter på den gayvänliga restaurangen Lord Byron.
santorini-1704844_1920
Dag 4: Ios till Santorini
Koppla av med ett dopp på södra sidan av Ios och njut av en fräsch lunch innan vi fortsätter vår resa till Santorini. Idag har du gott om ledig tid att utforska den pittoreska turiststaden på din fritid. Beroende på direkt vind ankrar vi för natten i en av Santorinis fridfulla vikar.
stenbildning-3389328_1920
Dag 5: Santorini till Irakleia
Den här morgonen tar vi oss vidare till den närliggande lilla ön Irakleia. En liten vik, detta område innehåller bara några lokala grekiska matställen. Njut av den fridfulla atmosfären efter Santorinis spänning och låt dig varva ner.
Naxos
Dag 6: Irakleia till Naxos
Efter frukost seglar vi till Kykladernas största ö. I Naxos har du eftermiddagen för att utforska staden, simma i det varma Egeiska havet eller se solnedgången vid Arch.
mykonos-95957_1920 (2)
Dag 7: Naxos till Mykonos
För att avsluta vår gay-seglingsresa återvänder vi till Mykonos för cocktails, medan vi tittar på dragshowerna i Elysium. Fira slutet på denna resa med stil med middag och fest på stan.
Kykladerna-712692_1920
Dag 8: Avgång
Njut av en sista frukost med utsikt över pittoreska Mykonos. Säg adjö till dina nakenresenärer innan du ger dig av på hemresan.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan