Gaygruppresa: Nakensegling Aten, Hydra, Spetses

Gay Group Trip:

Nude Sailing Athens, Hydra, Spetses

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Res genom Saroniska viken på en lyxyacht som en del av denna gay nakensegelresa. Gå med homosexuella resenärer, tillsammans med en gay besättning, för att utforska allt det vackra som Grekland har att erbjuda.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Nakensegling Aten, Hydra, Spetses
Gaygruppresa: Nakensegling Aten, Hydra, Spetses
Gaygruppresa: Nakensegling Aten, Hydra, Spetses
Gaygruppresa: Nakensegling Aten, Hydra, Spetses
Gaygruppresa: Nakensegling Aten, Hydra, Spetses

Gruppresefördelning

Aten
Dag 1: Aten
Gå ombord på segelyachten i vackra Aten, innan vi börjar segla genom de saroniska öarna och Argoliska viken. Ikväll äter vi i Plaka, Atens historiska stadsdel. Efter middagen har du möjlighet att följa med oss ​​för en natt på stan när vi besöker alla lokala gaybarer som staden har att erbjuda.
paros-878640_1920
Dag 2: Poros
Den första hela dagen av din gay-seglingsresa kommer vi att resa till den närliggande bukten Poros. Här har du chansen att utforska den pittoreska staden.
island-203153_1920
Dag 3: Hydra
Idag besöker vi konstnärskolonin baserad på ön Hydra. Titta upp för att se pittoreska kullar täckta av gamla köpmanshus.
leonidas-318953_1920
Dag 4: Leonidio
En liten fiskeby, Leonidio är nästa stopp på vår resa. Inbäddat mellan enorma berg och utrustad med stenstrand, kommer vi att tillbringa vår dag i denna pittoreska by. Ikväll äter vi på en lokal taverna, Michael och Margaret. Vi kommer också att besöka det lokala klostret som hänger på en klippa, där du kan se några kända historiska ikoner.
hustak-844294_1920
Dag 5: Monemvasia
Därefter stannar vi till vid Monemvasia, ofta kallad "Gibraltar i Grekland". Monemvasia är rik på historia och omfattar byanzantinsk, turkisk och venetiansk kultur som går tillbaka till 13-talet. Besök den befästa övre staden genom att klättra en brant sicksackstig upp för panoramautsikt över Medelhavet.
fiskebåt-238668_1920
Dag 6: Kyparissi
Denna lilla fiskeby, med vattnet så klart att du kan se botten av viken, är vårt nästa stopp. Kyparissi är omgivet av höga berg och är i stort sett lugnt på grund av bristen på turister.
bild-2758265_1920
Dag 7: Spetses
Idag ska du utforska vackra Spetses. Räkna med att se massor av fiskebåtar eftersom det är här de är byggda. Boubalinas födelseort (kvinnan som befriade Grekland från Venedigs styre), Spetses är lika rikt på kultur som det är på skönhet.
Grekland-3415430_1920
Dag 8: Avgång
Idag är det slutet på din resa genom de grekiska öarna. Säg adjö till dina andra gay nakenresenärer när din resa tar slut.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan