Gruppresa för homosexuella: Nya Zeeland - kultur och äventyr

Gay Group Trip:

New Zealand - Culture And Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Äventyr genom kulturen och naturen på Nya Zeeland. När du bor i lyxigt boende kommer du att se de stora platserna i Nya Zeeland under en fullspäckad tio dagar. Från de finaste vingårdarna till att flyga över Milford Sound, denna resa erbjuder en idealisk kombination av kultur, mat, lyx och äventyr.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Nya Zeeland - kultur och äventyr

Gruppresefördelning

Dag 1: International Travel Line
Att resa till Nya Zeeland är så långt, det är praktiskt taget tidsresor! Att korsa den internationella datumlinjen kan göra att din första dag på resan faktiskt blir din andra, eftersom den osynliga datumlinjen avgör när en kalenderdag börjar eller slutar.
gayhotell i Auckland
Dag 2: Auckland
Vid ankomsten kommer din chaufför att möta dig och föra dig till vårt lyxhotell i centrum av staden. Du kommer att ha lite tid att varva ner efter din långa resa. På kvällen äter vi en välkomstmiddag och diskuterar de äventyr vi har planerat.
img-1536304581-5427-19332-ADFE3F68-C865-3D43-348F682E8A65166A__CropResizeWzk0MCxudWxsLDgwLCJqcGciXQ
Dag 3: Rotorua
I morse åker vi med buss till Glow Worm Caves i Waitomo. I grottorna ser du speleothems och fossila lämningar, alla upplysta av glödmaskarnas underbara glöd. Vi kommer också att bege oss till Cave of Spirit för att utforska dess kammare.

Senare kör vi till det kulturella hjärtat av den inhemska maorikulturen, Rotorua som är byggt på ett aktivt geotermiskt fält och är omgivet av gejsrar, lerpölar och varma källor. Sedan checkar vi in ​​på vårt lyxhotell.
new-zealand-113731_960_720
Dag 4: Rotorua
Denna morgon kommer vi att besöka den spektakulära Te Puia i Te Whakarewarewa Thermal Valley. Vår guide kommer att visa oss den traditionella konsten och hantverket, medan vi är omgivna av forsande vatten och bubblande lerpölar.

Sedan till en privat rundtur i Ohinemutu. Från och med ett traditionellt välkomnande kommer vi att ha förmånen att höra berättelserna om Maoris historia.
Nya Zeeland
Dag 5: Rotoura, Nelson och Kaiteriteri
På morgonen åker vi till Rotoruas flygplats där vi tar en timmes flygresa till solskenshuvudstaden Nelson. Omgivet av sandstränder och bergslandskap är detta centrum för Nya Zeelands konstscen.

Vi kommer att bo i den lyxiga eko-resorten med panoramautsikt över Abel Tasman National Park och Kaiteriteri Beach. Kvällen är helt upp till dig för att utforska de fantastiska omgivningarna.
Kaiteriteri
Dag 6: Kaiteriteri
I morse när vi seglar in i parken kommer vår guide att lära oss om effekterna av tidig bosättares aktivitet och Maori-historia.

Du har chansen att prova kajakpaddling i sandvikarna på öde stränder. Vi bjuder på frukost och vi äter lunch ombord.
vinodling-2151463_960_720
Dag 7: Kaiteriteri till Blenheim
På morgonen kör vi till Belheim längs Richmond-områdena, där många av Nya Zeelands finaste viner produceras. Det finns över 70 vingårdar och många boutiquebryggerier. Komplett med kaféer och restauranger, denna plats är verkligen ett gourmetparadis. Vi kommer att leva vår gourmetdröm över en lunch på en lokal vingård och sedan delta i en vinprovning på den prestigefyllda Cloudy Bay-vingården.

Vi kommer att bo i hjärtat av vinregionen.
Queenstown
Dag 8: Queenstown
Today we'll fly to the adventure capital of the world, Queenstown. Our central hotel overlooks the Lake Wakatipu. In the evening you'll have the leisure to explore the local bars and shopping areas.
Milford Sound
Dag 9: Milford Sound
Milford Sound is a must-see when in New Zealand. The mountain ranges are peppered with remarkable rainforests and waterfalls and are known as the 8th wonder of the world. We'll fly by light aircraft over the alpine scenery. Then, we'll board our luxury vessel and cruise along the fjord to the Tasman Sea.

I efter0on kommer vi att ha den finaste jetbåtupplevelsen, där vi kommer att uppleva adrenalinsus när vi skjuter längs Shotover River Canyons.
Queenstown hotellguide
Dag 10: Dag på fritid i Queenstown
This is your day at Queenstown, the adventure capital of the world, to do whatever you wish! From gold mining, to golfing, to cruising Lake Wakatipu, there's no shortage of things to do.
Nya Zeeland
Dag 11: Avgång
Idag säger du farväl och överförs till flygplatsen för ditt hemflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan