Gay gruppresa: Nepal och Bhutan Exploration

Gay Group Trip:

Nepal And Bhutan Exploration

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Redo att uppleva Himalaya? Under denna gaygruppresa kommer du att se de viktigaste platserna i dessa fascinerande länder. Från mountai0us kloster till den sensoriska överbelastningen av Katmandus gator, denna sinnesexpanderande resa kommer att bli oförglömlig. 

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Nepal och Bhutan Exploration
Gay gruppresa: Nepal och Bhutan Exploration
Gay gruppresa: Nepal och Bhutan Exploration
Gay gruppresa: Nepal och Bhutan Exploration
Gay gruppresa: Nepal och Bhutan Exploration

Gruppresefördelning

New Delhi
Dag 1: Ankomst till New Delhi
Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och överföras till Radisson Blu Plaza Hotel, där du kommer att tillbringa din första natt. 
Nepal
Dag 2: Katmandu till Pasupatinath
Du kommer att överföras till New Delhis flygplats redo att flyga till Kathmandu, Nepals huvudstad. När du har anlänt till denna iögonfallande stad kommer du att tas till hotellet för incheckning. När ni väl är inrättade börjar sightseeingturen, som tar dig till ett av de viktigaste hinduiska templen, Pashupatinath - en viktig pilgrimsmål.

Turen fortsätter till staden Boudhanath, där många heliga ritualer och firanden förekommer, och buddhister från när och fjärran över Nepal och Bhutan möts. 
Patan
Dag 3: Patan City till Bahktapur
Patan City har ett rykte om sig att producera de bästa konstnärerna och hantverkarna, och det går tillbaka till omkring 299 e.Kr. Du kommer att se det magnifika gyllene templet och Krishna-templet på Patan Durbar-torget. 

Efter att ha njutit av en rejäl lunch fortsätter turen till Bhaktapur. Staden är känd för sitt storslagna palatskomplex som ligger mitt i centrum, omgivet av många lika fantastiska traditionella tempel. Den tidigare kungens residens, "Pachpan Jhyaley Mahal" (palats med 55 fönster) mitt på Durbar Square är ett måste. Fler sevärdheter inkluderar Big Bell, Golden Gate, femvånings Nyatapola-templet och Bhairab-templet.
Kathmandu
Dag 4: Katmandu till Swayambhunath
På den fjärde dagen kommer du att besöka UNESCO:s världsarvslista Katmandu Durbar Square; den nepalesiska kungafamiljen brukade bo i Hanuman Dhoka Palace. Runt palatset finns gott om tempel tillägnade olika gudar som Shiva the Destroyer, Vishnu the Preserver, Indra the God of Rain och gudinnan Taleju, varav den senare bara är öppen en dag om året på den brett firade festivalen Dashain.

Du hittar också templet för den jungfru levande gudinnan. Efteråt besöker du den äldsta buddhistiska stupan i världen - Swayambhunath. Detta extraordinära monument sitter på toppen av en kulle och blickar över staden Katmandu och sägs vara där Buddhas allseende e1 vakar över världen.

Här hittar du många apor som leker runt, vilket har gett upphov till det oundvikliga smeknamnet: "Monkey Temple". 
kinesisk-gud-2126296_1920
Dag 5: Paro till Thimphu
På den femte dagen blir du transfer till flygplatsen för ett flyg till Paro. Härifrån kommer du att köras till Thimpu, Bhutans huvudstad och största stad. Vi har schemalagt denna dag som en vilodag, men du är fri att ta dig an individuella eller gruppaktiviteter.  
Thimphu
Dag 6: Thimphu
På den sjätte dagen kan du förvänta dig en spektakulär uppvisning av det bästa från Bhutans huvudstad. På morgonen börjar du med en resa till Konst- och hantverksskolan och Folkarvsmuseet, ett traditionellt hus som visar upp livet på landsbygden.

Du hittar också ett av de äldsta templen i dalen, tillägnat den buddhistiska emanationen av medkänsla - Avalokiteshvara, där du hittar spektakulära vyer. Efter lunch besöker du Memorial Chorten, som har vackra strukturer med gyllene spiror, klockor och ett naturreservat för Bhutans nationaldjur, Takin.
punakha
Dag 7: Thimphu till Punakha
Punakha var Bhutans huvudstad fram till 1960-talet och har fortfarande kvar sin kungliga atmosfär. Du kommer att besöka de 108 minnesstupor som byggdes av landets äldsta drottningmodern, Ashi Dorji Wangmo Wangchuk.

Efter detta kommer ett besök på fertilitetstemplet ChimiLakhang i Punakhadalen att äga rum. Du kommer också att besöka den vackra gamla fästningen Punakha Dzong. Denna fästning innehåller många välbevarade skatter från Bhutans avlägsna förflutna. 
punakha
Dag 8: Punakha till Paro
Paro kännetecknas av många heliga och historiska byggnader. Valley of Paro är också ett måste.

Här besöker du Nationalmuseet, Ta Dzong, där du hittar betydande konstverk och en nationell historisk samling. Turen tar dig också till det stora buddhistiska klostret och fästningen Rinpung Dzong, annars känd som "juvelhögens fästning".

Resten av dagen är på din fritid. 
Tigernest Kloster Bhutan
Dag 9: Paro
Idag tar vi en vandring upp till Paro Taktsang, annars känd som "Tiger's Nest". Klostret är byggt 0 meter högt på en klippa ovanför Parodalen. Detta är det mest kända templet i Bhutan och är en välrespekterad pilgrimsfärdsplats. För att avsluta dagen kommer du att uppleva en lunch på ett traditionellt tehus med oöverträffad utsikt över klostret. 
Dag 10: Avgång
Du kommer att hämtas på hotellet och köras till flygplatsen, redo att ta ditt flyg hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan