Gruppresa för homosexuella: Mykonos seglingsvecka

Gay Group Trip:

Mykonos Sailing Week

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Följ med på en gaysegeltur runt Myko0s i augusti. Det är högsäsong i Myko0s, vädret kommer att vara gudomligt och gayjetsetet kommer ner på den berömda partyön. Myko0s på sommaren är Europas främsta resmål för homosexuella.

På den här resan har du gott om tid att utforska ön Myko0s. Du får också chansen att segla runt Egeiska havet och utforska några av Greklands andra populära öar, inklusive Santorini, Amorgos och Naxos. Ett bra sätt att träffa nya människor och utforska flera grekiska öar på en resa. Du kommer att segla på en Dufour 520-yacht med plats att koppla av och sola.

Avgångsdatum

Fredag ​​24 augusti 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Mykonos seglingsvecka

Gruppresefördelning

Gay Mykonos
Dag 1-3: Mykonos
Mykonos är Greklands gayhuvudstad, en lämplig plats att börja vår resa på. Vi går ombord i Mykonos hamn den 22:a. Efter en välkomstdrink ombord utforskar vi själva ön och äter middag. Övernattning på båten.

Vi seglar runt Mykonos den 23:e. Om du aldrig har seglat förut är det bra. Vi visar dig repen och ser till att du inte faller överbord. Njut av den fantastiska utsikten över Mykonos och Egeiska havet när vi seglar.
Gay Santorini
Dag 4-6: Santorini och därefter
Under de närmaste dagarna kommer vi att utforska fler öar. Resplanen är flexibel och varierar från resa till resa. Vi kommer att se några av Kykladernas höjdpunkter, så du kan räkna med en resa till den oändligt glamorösa ön Santorini. Vi kommer också att besöka Naxos och inkluderar en mindre känd ö.

Att boka din egen öhoppningsresa i Grekland kan vara svårt och dyrt. Den här resplanen har planerats av destinationsexperter för att maximera din homosexuella grekiska öhoppningsupplevelse.
Gay Mykonos
Dag 7-8: Mykonos
Vi seglar tillbaka till Mykonos den 28:e. Du kommer att sova på båten och sedan åka till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan