Gruppresa för homosexuella: Mykonos och Santorini

Gay Group Trip:

Mykonos and Santorini

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev gay Grekland på denna gruppresa genom Myko0s och Santorini. Detta är ett bra sätt att upptäcka Greklands mest populära öar.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Mykonos och Santorini
Gruppresa för homosexuella: Mykonos och Santorini
Gruppresa för homosexuella: Mykonos och Santorini
Gruppresa för homosexuella: Mykonos och Santorini

Gruppresefördelning

kyrka-1186041_1920
Dag 1: Myko0s
Anländ till Myko0s innan du går ombord på yachten från kl. 5, där du kommer att mötas av din gaybesättning med en välkomstdrink och introduktion. Njut av ett avkopplande dopp eller en uppfriskande dusch innan vi ger oss in till stan för att äta middag. Vi kommer att besöka den berömda gay pia0-baren, Montparnasse, varefter du får chansen att utforska några av Myko0s gay nattliv.
paros-878640_1920 (1)
Dag 2: Myko0s till Paros
Vår resa börjar när vi avgår från Myko0s i de tidiga timmarna för att gå mot Paros. Här kommer vi att ankra för lunch och ett dopp, samt besöka två pittoreska naturliga vikar, Parikia och Naoussa.
Grekland-2328255_1920
Dag 3: Paros till Ios
Idag seglar vi till Ios, där dagen kommer att fyllas med att slappa i solen, lyssna på musik och utsökt mat ombord på fartyget. På vägen till Ios stannar vi någonstans naturskönt för ett dopp. K0wn som "partyön" har Ios en livlig atmosfär och mycket att göra. Ikväll ska vi ha en privat solnedgångsfest på kyrkbacken, innan vi äter middag på den gayvänliga restaurangen Lord Byron.
santorini-1788606_1920
Dag 4: Ios till Santorini
Efter att ha festat i Ios fortsätter vi på väg till Santorini. På vägen ankrar vi för lunch och tar ett dopp på södra sidan av Ios. Njut av hisnande utsikt över de omgivande öarna och vulkanen0 från calderan. Mycket av dagen kommer att spenderas på din fritid med att utforska staden. Ikväll ankrar vi antingen nära Fira eller Oia.
sea-418742_1920
Dag 5: Santorini till Iraklia
Innan soluppgången är vi på väg till den lilla ön Iraklia. Iraklia är en härlig liten vik och är utrustad med bara några få lokala grekiska restauranger. Njut av lugn och avkoppling efter spänningen på Santorini.
solnedgång-1289080_1920
Dag 6: Iraklia till Naxos
Njut av en ny frukost på ön innan vi seglar till Naxos. Den största och mest centrala ön i Kykladerna, Naxos är rik på historia. Idag kan du utforska staden på din fritid eller simma i Egeiska havet.
solnedgång-1698415_1920
Dag 7: Naxos till Myko0s
Efter att ha besökt vackra Naxos börjar vi vår resa tillbaka till Myko0s. Innan din gaysegelresa tar slut, förtöjer vi i marinan för att njuta av en cocktail och se drag queen-showerna när solen går ner. Senare firar vi slutet på resan med middag och dans på stan.
mykonos
Dag 8: Myko0s
Idag tar vår resa sitt slut i Myko0s natursköna vatten. Njut av en sista frukost ombord innan du säger hejdå till dina medpassagerare och vackra Grekland.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan