Gaygruppresa: Montana Glacier Adventure

Gay Group Trip:

Montana Glacier Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Denna gruppresa är känd för att vara det tredje Amerikas Schweiz och är perfekt för dem som söker ett äventyr bland vackra toppar, fantastiska dalar och pittoreska stigar. Upptäck det överflöd av vilda djur som strövar omkring i området inklusive örnar som svävar ovanför, älgmeandering i flodens bottnar, bergsgetter som betar på branta ängar och björnar som vandrar på jakt efter bär. Denna resa låter dig uppleva vandring, ridning, forsränning och så mycket mer.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Montana Glacier Adventure
Gaygruppresa: Montana Glacier Adventure
Gaygruppresa: Montana Glacier Adventure
Gaygruppresa: Montana Glacier Adventure
Gaygruppresa: Montana Glacier Adventure

Gruppresefördelning

Montana
Dag 1: Montana
Du kommer att mötas på Glacier International Airport i Kalispell av en lokal representant som sedan eskorterar dig till ditt hotell i Whitefish. Ta kvällen till att utforska denna historiska stad.
Montana
Dag 2: Logan Pass To The Highland Trail
Denna morgon åker du österut till Glacier National Park. du stannar halvvägs för att utforska stigar vid Logan Pass där du hittar fantastiska bergskedjor som korsar över till Kanada. Efter en dags vandring kommer du tillbaka till St Mary's för en avkopplande kväll.
Montana
Dag 3: Glaciärvandringar
Idag ges du möjlighet att vandra med guiden eller vandra självständigt. Det finns så många stigar att välja mellan, alla med olika intensitetsnivåer.
Montana
Dag 4: Ridning
Efter en lugn morgon lämnar du St Mary's och beger dig till huvudporten till Glacier National Park. Efteråt kommer du att ge dig ut på en ridtur längs åsarna och dalarna och titta djupt in i Glacier National Park. Om du hellre inte vill åka, kan du välja en massage på spaet. Kvällen är på din fritid.
Montana
Dag 5: Två Medicine Valley
Idag ska du vandra i Two Medicine Valley. De flesta vandringar nås med en naturskön båttur, väl där har du möjlighet att gå på vandringar eller stanna på båten. Längre vandringar tar dig till Cobalt Lake, 0 Name Lake eller hela vägen upp till Dawson Pass. Du kan sedan ta en returbåt eller vandra tillbaka till besökscentret.
Montana
Dag 6: Forsränning på Flathead
Idag kommer du att ge dig ut på en spännande forsränningsutflykt på Middle Fork of the Flathead River. Ån består av en blandning av mjuka och lite mer utmanande forsar. Efter kommer du tillbaka till Whitefish för dina sista två nätter.
Montana
Dag 7: Zipline på Big Mountain Resort
Du kommer att ha en hel dag av vila och avkoppling, använd gärna till hotellets uppvärmda poolspa eller unna dig en massage. För den som vill avsluta sin resa med äventyr, då är morgonens zipline-utflykt perfekt. Flyg genom träden och se den fantastiska utsikten över resorten och vidare. Efter det är du fri att utforska staden eller koppla av på hotellet. Kvällen bjuds du på avskedsmiddag där du kan dela alla dina fina minnen med medlemmar i gruppen.
Montana
Dag 8: Avgång
Idag åker du till flygplatsen där du tar ett flyg till din nästa destination.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan