Gay gruppresa: Middle Fork of the Salmon River Rafting

Gay Group Trip:

Middle Fork of the Salmon River Rafting

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Följ med på denna homosexuella gruppresa till Salmon River, Idaho, för spektakulär utsikt och äventyrliga aktiviteter. Upplev gay Idaho när vi färdas längs Salongflodens mellangaffel och visar robusta berg, djupa kanjoner och pittoreska strömmar. Upptäck en äkta känsla av äventyr med detta raftingäventyr för homosexuella.

Avgångsdatum

Måndag 27 augusti 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay gruppresa: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay gruppresa: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay gruppresa: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay gruppresa: Middle Fork of the Salmon River Rafting

Gruppresefördelning

boise-943207_1920
Dag 1: Ankomst till Boise
Din resa börjar med din ankomst till Boise, Idaho. Vid ankomst till ett boutiquehotell har du en chans att träffa andra resenärer innan turnén börjar efteråt. Tillbringa din tid i Boise med att utforska shopping- och matställena, eller kolla in nattlivet i centrum. Alternativt kan du utforska det berömda baskiska distriktet och lära dig om baskiska folkets unika kultur.
forsränning-2224487_1920
Dag 2: Flyga till floden
Idag börjar ditt äventyr på riktigt, eftersom vi tar ett litet charterplan till floden. Innan vi börjar forsränna kommer din reseguide att ta dig igenom alla nödvändiga säkerhetsprocedurer, inklusive en fullständig orientering. Varje dag kan du välja mellan en uppblåsbar kajak, paddla med andra lagmedlemmar eller följa med guiden i en av deras flottar.
river-rafting-960158_1920
Dag 3, 4, 5 och 6: Äventyr nerför floden
Njut av en rejäl frukost innan du ger dig av nerför floden för att forsränna. Vanligtvis kommer dina dagar att bestå av 15 miles av forsränning, samt en paus, lunch och ett mellanmål för att tanka dig. Beroende på hur äventyrlig du känner dig kan du välja att resa nerför floden i en lugn årriggbåt eller en mer turbulent paddelbåt. Se fram emot att passera några vackra landskap när du flottar, inklusive vattenfall, piktogram, varma källor och massor av vilda djur. Dina nätter kommer att bestå av att slå läger och njuta av en nylagad middag runt lägerelden.
boise-idaho-1-500x350
Dag 7: Återvänd till Boise
I slutet av ditt äventyr reser vi tillbaka till Boise med flyg. Återigen checkar du in på boutiquehotellet innan du spenderar kvällen med att fira din sista natt.
flygplan-3282404_1920
Dag 8: Avgång
Var beredd att säga hejdå till dina andra homosexuella gruppresenärer och Idaho, eftersom du kommer att återvända till flygplatsen idag i tid för ditt flyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan