Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon

Gay Group Trip:

Luxury Cruise - Dublin to Lisbon

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ge dig av på en oförglömlig HBT-lyxkryssningsupplevelse från Dublin till Lissabon ombord på World Traveller, ett fartyg designat för intima och lyxiga expeditioner. Din resa börjar i hjärtat av Dublin, Irland, där historien pulserar genom gatorna, från Trinity Colleges stora salar till stadens berömda pubar.

När kryssningen går vidare kan du hitta lugnet på de vita sandstränderna i St. Mary's på Isles of Scilly, och blanda kustcharm med historisk tjusning. I Frankrike lägger fartyget till i Douarnenez, en stad rik på maritimt arv, följt av en övernattning i Bordeaux, symbolen för utmärkt vin med sina vidsträckta vingårdar och historiska slott.

Kryssningen går sedan till Spanien, där det kulinariska paradiset San Sebastián väntar, tillsammans med La Coruna, en stad genomsyrad av den spanska armadans historia. När du beger dig till Portugal lockar den pittoreska staden Porto, känd inte bara för sitt portvin utan också för de historiska Ferreira-grottorna, en av Portugals äldsta portvinskällare.

Resan kulminerar i Lissabon, Portugals pulserande huvudstad, en stad som är ett måste för alla internationella resenärer. Denna gay Lissabonkryssning lovar en resa där varje hamn öppnar ett nytt kapitel av upptäckter, vilket gör den till det perfekta valet för en HBT-kryssning från Dublin till Lissabon.

Avgångsdatum

Söndag 22 september 2025

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon
Gaygruppresa: Lyxkryssning - Dublin till Lissabon

Gruppresefördelning

Dag 1 Dublin, Irland
Dag 1 Dublin, Irland
Dublins rika historia och ungdomliga anda gör det till en idealisk utgångspunkt för din resa. Utforska stadens livliga atmosfär, präglad av medeltida och 17-talsarkitektur tillsammans med moderna landmärken. Upptäck skatter som Book of Kells och fördjupa dig i Dublins historia med en avkopplande River Liffey-kryssning. Upplevelsen avslutas med ett besök på det ikoniska Guinness Storehouse, som erbjuder panoramautsikt över Dublin från Gravity Bar.
Dag 2 Isles of Scilly, Storbritannien
Dag 2 Isles of Scilly, Storbritannien
Upptäck den charmiga oasen St. Mary's på Isles of Scilly, en engelsk pärla med karibisk känsla. Det är den största av öarna och en port till skärgården, som erbjuder ett milt, soligt klimat. Med sin avslappnade atmosfär är St. Mary's perfekt för en aktiv dag med båt eller paddleboard. Utforska Hugh Towns butiker, restauranger och gallerier, eller koppla av på någon av dess tre inbjudande stränder. Denna mindre färdade destination utlovar en lugn och engagerande tillflyktsort.
Dag 3 Douarnenez, Frankrike
Dag 3 Douarnenez, Frankrike
Douarnenez, inbäddat i Bretagnes kustvik, är en livlig stad känd för sitt sardinfiske och sin konservindustri. Stadens charm upplevs bäst längs dess pittoreska strandpromenad, särskilt i Quartier du Grand Port i centrum. Här kan besökare njuta av en mängd olika kaféer och restauranger nära hamnen, som erbjuder en sann smak av det lokala livet.
Dag 4 Bordeaux, Frankrike
Dag 4 Bordeaux, Frankrike
Bordeaux, som finns med på UNESCO:s världsarvslista i sydvästra Frankrike, är känt för sina stora vingårdar och rika vinarv. Med cirka 60 appellationer och många slott är det en fristad för vinentusiaster. Utforska Médoc-halvöns slottsväg för att upptäcka några av de mest berömda vingårdarna. I närheten kan du se den historiska Cordouan-fyren vid Le Verdon-sur-Mer, Frankrikes äldsta fungerande fyr.
Dag 5 Bordeaux (Port Médoc), Frankrike
Dag 5 Bordeaux (Port Médoc), Frankrike
Port Médoc, hyllad för sitt röda vin, ligger inbäddat mellan Girondes mynning och en stor tallskog. Det är hjärtat av Frankrikes mest uppskattade druvor och utgångspunkten för Bordeaux Wine Route. Från Blanquefort till Saint-Vivien-de-Médoc är vinprovning en resa genom historien, inklusive chansen att se tre av Vaubans 12 befästningar.
Dag 6 San Sebastian, Spanien
Dag 6 San Sebastian, Spanien
San Sebastián, inbäddat i Baskien, kombinerar charm vid havet med en rik kulinarisk kultur. Upplev de lokala smakerna genom pintxo-barhoppning och njut av specialiteter som ostron med txakolivin. Utforska Mercado de La Bretxa för färska ingredienser, njut av surfscenen vid Playa de la Concha och ta en vintage bergbana uppför berget Igueldo för panoramautsikt. Fördjupa dig i det lokala livet och historien i Gamla stan och Plaza de la Constitución.
Dag 7 Till sjöss
Dag 7 Till sjöss
Njut av en lugn dag till sjöss, unna dig själv i spaet eller koppla av på däck. Det är ett perfekt tillfälle att umgås med medresenärer, dela historier och planera framtida strandäventyr tillsammans.
Dag 8 La Coruña, Spanien
Dag 8 La Coruña, Spanien
La Coruña, en provins i Galicien, Spanien, är rik på historia och kultur, vilket gör den till en fristad för intellektuella resenärer. Som hem för den spanska armadan och en stor hamnstad, erbjuder den en blandning av historiska intriger och gömda skatter. Njut av blandningen av natur och historia i San Carlos Garden och Gardens of Mendez Nuñez, med frodig grönska bland kulturella landmärken. I närheten, Santiago de Compostela ståtar med en fantastisk katedral, en pilgrimsfärdsplats för många.
Dag 9 Porto, Portugal
Dag 9 Porto, Portugal
Porto, Portugals näst största stad, ligger inbäddat längs floden Douro. Det är känt för sitt portvin, särskilt den historiska Ferreira Caves-källaren - men Porto erbjuder mycket mer för upptäcktsresande. Med start från hamnen i Leixões fortsätter resan till den ikoniska Dom Luis I-bron och Ribeira, stadens äldsta stadsdel. Litteraturentusiaster kommer att vårda Livraria Lello, en bokhandel rik på historia och arkitektonisk skönhet.
Dag 10 Cascais/Lissabon, Portugal
Dag 10 Cascais/Lissabon, Portugal
Lissabon, Portugals huvudstad, är en gobeläng av rik historia och levande kultur. Här finns historiska landmärken som Jeronimos-klostret och slottet São Jorge. Samtidigt som den visar upp barock och nyklassisk arkitektur, pulserar Lissabon med en modern, livlig atmosfär i sina restauranger, butiker och takbarer. Att utforska dess charmiga gator med tuk-tuk erbjuder en autentisk lokal upplevelse.
Dag 11 Lissabon, Portugal
Dag 11 Lissabon, Portugal
Säg adjö till dina medpassagerare när du går av och beger dig till din vidare resa eller hemresa.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan