Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise

Gay Group Trip:

Luxury Celtic Cruise

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Detta lyxiga keltiska äventyr har skapats speciellt för våra kräsna HBT-kunder och sätter segel på The World Voyager, ett litet och lyxigt expeditionsfartyg. Det går från den förtrollande staden Antwerpen, Belgien. Här skapar historiens rika gobeläng och den pulserande kulturen scenen för en oförglömlig resa.

Du kommer först att segla till Isles of Scilly, för att fångas av den fridfulla skönheten i St. Mary's. Denna pittoreska destination, med dess frodiga landskap och pittoreska charm, är en perfekt upptakt till Bantrys karga och fantastiska kustlinjer på Irland.

Resan fortsätter till Galway, en stad där traditionell irländsk kultur smälter samman med en modern, livlig atmosfär. Den här staden är ett kulturellt nav, känd för sin pulserande konstscen och rika historia. Därifrån reser du till den pittoreska fiskestaden Killybegs i Donegal, innan du seglar till Londonderrys medeltida stadsmur i Nordirland, och bjuder på berättelser om svunna tider.

Skottland väntar med sina karga landskap och rika arv. Tobermory är en visuell fröjd med sin färgglada strandpromenad, medan Ullapool i det skotska höglandet erbjuder lugn och ro mitt i enastående naturliga skönhet. Du kommer sedan att utforska det nordiska arvet i Kirkwall på Orkneyöarna innan din resa kulminerar i Leith (Edinburgh), hem till den ikoniska Royal Yacht Britannia.

Under denna resa kan du njuta av lugna dagar till sjöss fyllda med skratt, dans och avkoppling. Träffa medresenärer och njut av skönheten i upptäckter tillsammans.

Avgångsdatum

6 juni 2025 torsdag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise
Gaygruppresa: Lyxig Celtic Cruise

Gruppresefördelning

Dag 1 Antwerpen, Belgien (ombordstigning)
Dag 1 Antwerpen, Belgien (ombordstigning)
Välkommen till Antwerpen, Belgien, där du går ombord på World Voyager. Prata med våra lyxresespecialister om du vill förlänga din resa med ett par dagar i Antwerpen innan du ger dig ut på kryssningen. Slå dig ner i din stuga, njut av en välkomstmiddag och förbered dig för en vecka av lyx, med berikande utflykter, utsökt mat och oförglömlig underhållning.
Dag 2 Till sjöss
Dag 2 Till sjöss
Njut av en dag till sjöss när du kryssar Atlanten. Njut av en dag fylld med avkoppling, roliga och minnesvärda stunder, inklusive hbt-vänlig underhållning. Skäm bort dig i fartygets spa, njut av solen på däck eller förlora dig själv i en god bok.
Dag 3 Scilly Isles, England
Dag 3 Scilly Isles, England
Upptäck charmen med St. Mary's på Isles of Scilly, en pittoresk destination med vita sandstränder och historiska skatter. Ta dig tid att utforska Gamla stan och njut av öns fridfulla skönhet och fridfulla atmosfär.
Dag 4 Bantry, Irland
Dag 4 Bantry, Irland
Upplev den fängslande skönheten och gästfriheten i Bantry, County Cork. Utforska det fantastiska Bantry House and Gardens, och ge dig ut på natursköna bilturer längs Wild Atlantic Way för att bevittna Irlands traditionella charm. Dagen utlovar en blandning av hisnande landskap och kulturell fördjupning.
Dag 5 Galway, Irland
Dag 5 Galway, Irland
Galway är ett pulserande kulturellt nav på Irlands västkust och erbjuder en rik konstscen och livlig atmosfär. Vandra runt Eyre Square, stadens hjärta, myllrande av butiker, pubar och festivaler. Njut av traditionella irländska pubar och moderna matställen, som alla erbjuder en smak av Galways unika charm.
Dag 6 Killybegs (Donegal), Irland
Dag 6 Killybegs (Donegal), Irland
Killybegs i County Donegal är en pittoresk fiskestad som visar upp Irlands maritima arv. Vandra genom den livliga hamnen och den livliga skaldjursmarknaden för en autentisk lokal upplevelse.
Dag 7 Londonderry, Nordirland
Dag 7 Londonderry, Nordirland
Londonderry är en stad som är genomsyrad av historia och erbjuder gästerna chansen att utforska dess medeltida stadsmurar och ikoniska landmärken som Guildhall. Fredsbron symboliserar stadens enhet, medan Tower Museum och gamla stans charmiga gator avslöjar Londonderrys rika förflutna och levande nutid.
Dag 8 Tobermory, Skottland
Dag 8 Tobermory, Skottland
Tobermory på Isle of Mull är känt för sin färgglada strandpromenad och välkomnande atmosfär. Utforska unika butiker, besök konstgallerier och lär dig om regionens destilleringsarv på Tobermory Distillery. Natursköna promenader runt ön avslöjar Mulls naturliga skönhet.
Dag 9 Ullapool, Skottland
Dag 9 Ullapool, Skottland
Ullapool, inbäddat i det skotska höglandet, är omgivet av majestätiska berg och Loch Brooms fridfulla vatten. Det är en inkörsport till höglandets förtrollande landskap. Besök Ullapool Museum för en inblick i områdets historia och njut av lugna promenader vid vattnet i en idyllisk miljö.
Dag 10 Kirkwall, Skottland
Dag 10 Kirkwall, Skottland
Kirkwall är baserat på Orkneyöarna och är en skattkammare av nordiskt arv. Njut av öns rika historia och unika kultur, och få ut det mesta av din tid i denna fascinerande och historiska skärgård. Du kommer att besöka den medeltida St. Magnus-katedralen, känd som "Ljuset i norr", samt det fascinerande Orkneymuseet.
Dag 11 Leith (Edinburgh), Skottland
Dag 11 Leith (Edinburgh), Skottland
Leith, Edinburghs maritima distrikt, blandar historisk betydelse med moderna attraktioner. Upptäck det maritima arvet vid Royal Yacht Britannia and Ocean Terminal. På kvällen kommer du att utforska det pulserande närområdet eller njuta av hbt-vänlig underhållning ombord.
Dag 12 Edinburgh, Skottland
Dag 12 Edinburgh, Skottland
Edinburgh, Skottlands huvudstad, är en gobeläng av historia, kultur och arkitektur. Här går du av din kryssning. Utforska det ikoniska Edinburgh Castle, vandra den historiska Royal Mile och besök Palace of Holyroodhouse. Stadens rika kulturliv erbjuder en uppsjö av festivaler, teatrar och gallerier.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan