Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence

Gay Group Trip:

Luxury Burgundy & Provence River Cruise

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Segel på ett HBTQ+-gruppäventyr som hyllar inklusivitet och lyx på denna all-inclusive flodkryssning för gaygrupp i Frankrike. Du kommer att besöka några av Bourgognes och Provences pärlor, inklusive Lyon, Avignon och Châteauneuf-du-Rhône på denna HBT-lyxkryssning.

Din tillflyktsort börjar med en härlig vistelse i hjärtat av Lyon, en stad känd för sin historiska charm och exceptionella gastronomi, innan du beger dig till mindre städer och byar längs floderna Rhône och Saône. När du glider genom Frankrikes pittoreska Bourgogne- och Provence-regioner, omfamna en resa fylld av kulturell rikedom, fantastiska landskap och de finaste lokala köken och vinerna.

Ombord på lyxiga Amadeus Provence kommer du att uppleva en varm, inbjudande atmosfär med förstklassiga faciliteter, inklusive en härlig pool och en elegant bar. Allt ombord ingår i din resa, inklusive måltider och drycker.

Din resa genom Frankrikes natursköna Bourgogne- och Provence-regioner har genomtänkt designats för att erbjuda en engagerande blandning av fritid, utforskning och autentiska upplevelser, som fångar essensen av dessa berömda franska regioner på ett sätt som resonerar med alla resenärer. Och självklart kommer du att vara omgiven av likasinnade resenärer under hela resan, så att du kan få nya vänner på vägen.

Avgångsdatum

Måndag 17 juni 2025

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence
Gaygruppresa: Lyxkryssning i Bourgogne och Provence

Gruppresefördelning

Dag 1 Lyon
Dag 1 Lyon
Du kommer till Lyon och hämtas av din privata chaufför för att tas till ditt hotell i Lyon. Njut av lite ledig tid för att börja utforska denna vackra stad. Möt dina medresenärer vid en välkomstmottagning klockan 7 samma kväll.
Dag 2 Ombordstigning
Dag 2 Ombordstigning
Börja din morgon med en lugn frukost på Boscolo Lyon Hotel, följt av en stadsrundtur för att upptäcka Lyons historiska arkitektur, inklusive Fourvière Hills panoramautsikt och Notre Dame de Fourvière-basilikan. Utforska antika romerska teatrar och livliga flodstränder innan du gräver in i halvöns kulturella landmärken. Avsluta med en promenad genom Gamla stadens gömda traboules och renässansgårdar. Senare går du ombord på lyxiga Amadeus Provence, där du kan njuta av välkomstcocktails, en överdådig middag och hbt-vänlig underhållning när du seglar mot Macon.
Dag 3 Mâcon
Dag 3 Mâcon
Ankomst till Mâcon, ett historiskt nav i södra Bourgogne, och utforska dess 2,000 XNUMX år gamla arkitektur och berömda vingårdar. Njut av en guidad rundtur i Côte Mâconnais, inklusive vinmuseet "Hameau Duboeuf", med inblick i Bourgogneviner och en provsmakning. På eftermiddagen kan du välja mellan att besöka den antika klostret Cluny eller det romantiska Château de Pierreclos med sina vinkällare och vingård.
Dag 4 Chalon-sur-Saône/Tournus
Dag 4 Chalon-sur-Saône/Tournus
Utforska Chalon-sur-Saône i vinregionen Bourgogne, känd för sina korsvirkeshus och pulserande konstscen. Njut av en naturskön morgontur genom Bourgogne, stanna till i Beaune för en vinprovning och ett besök på Hôtel-Dieu. Efter lunch kan du koppla av ombord eller följa med på en eftermiddagsutflykt till de medeltida städerna Brançion och Cormatin, med det imponerande Château de Cormatin från 17-talet med sina vackra franska trädgårdar.
Dag 5 Lyon
Dag 5 Lyon
Återvänd till Lyon, hyllad för sin arkitektoniska skönhet och kulinariska förträfflighet. Utforska den berömda matmarknaden Paul Bocuse för att smaka på lokala delikatesser, eller självständigt upptäck denna UNESCO: s världsarvslista, inklusive basilikan Notre-Dame de Fourvière och Renaissance Vieux Lyon. Fartyget avgår från Lyon vid middagstid.
Dag 6 Avignon
Dag 6 Avignon
Upptäck Avignons historiska charm med en guidad tur, inklusive det majestätiska påvarnas palats och Pont d'Avignon. Efter lunch, besök Uzès och den antika Pont du Gard-akvedukten. Njut av middag med lokal musikunderhållning innan du avgår till Arles på kvällen.
Dag 7 Arles
Dag 7 Arles
Utforska charmiga gamla Arles, en stad som inspirerade Vincent van Gogh. Morgonturen framhäver dess rika historia, inklusive dess berömda romerska amfiteater. På eftermiddagen kan du uppleva lugnet i Camargues saltkärr, en livsmiljö för lokalt vilda djur inklusive Camargue-tjurar, vilda vita hästar och flamingos. Dagen avslutas med att ditt fartyg kryssar längs floden Rhône.
Dag 8 Châteauneuf-du-Rhône/Le Pouzin
Dag 8 Châteauneuf-du-Rhône/Le Pouzin
Välj mellan en guidad rundtur i Ardèche Gorge, känd som "Europas Grand Canyon", med sina fantastiska kalkstensklippor - eller utforska den spännande världen av svart tryffel med ett gårdsbesök och provsmakning. Efter att ha återanslutit till fartyget i Le Pouzin för lunch, koppla av ombord när du kryssar genom Provences vattenvägar. Kvällen bjuder på en festlig kaptensgalamiddag.
Dag 9 Lyon
Dag 9 Lyon
Njut av frukost ombord innan du går av.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan