Gay gruppresa: Italien Villa kulinarisk upplevelse

Gay Group Trip:

Italy Villa Culinary Experience

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Puglia i Italien är känt för sin tradition och att vara en region av kulinarisk excellens. Med sina bergsstäder nära kustbyar hittar du också fantastiska fastigheter, slott och grotthus som är från före renässansen. På denna resa prova fina Italian mat och vin och bo varje kväll i en 14-talsvilla som har återställts till sin historiska glans av en homosexuell amerikan med djupa familjerötter i Apuliens jord.

Avgångsdatum

Fredag ​​19 oktober 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570

Gruppresefördelning

Dag 1: Villa Cappelli
Anländer till Bari där en transfer väntar på dig till Villa Cappelli, bara en kort bit från Adriatiska havet. När du väl är bosatt kan du njuta av en lätt lunch och på eftermiddagen utforska området. På kvällen kommer du att njuta av en välkomstmiddag med resten av gruppen medan du provar den lokala olivoljan och vinerna från regionen.
Dag 2: Puglia
På morgonen kan du besöka Murgia nationalpark för att bevittna mozzarella som görs innan din e1 - och naturligtvis prova det! Välj en mängd olika ostar att njuta av till lunch och hela veckan.

Efter detta besöker du det närliggande Ruvo di Puglia och Jatta-museet, känt för sina grekiska urnor innan du återvänder till villan för lunch. Om du vill vara med och laga lunch så kan du eller kanske du hellre kopplar av vid poolen.

Efteråt kan du njuta av att utforska Puglia innan du besöker närliggande Terlizzi på kvällen för en utsökt gruppmiddag.Dag 3: Castel Del Monte
Idag gör du färsk pasta i villans kök innan du låter den torka till kvällens måltid.

Du kommer sedan att besöka Castel del Monte, en UNESCO: s världsarvslista, som byggdes på 13-talet av den schwabiska kejsaren Fredrik II. Slottet finns med i många myter och legender, inklusive den heliga gralen.

Efter en rundtur i slottet, gå tillbaka till villan för en lätt lunch. Efter lunch kan gästerna koppla av i villan. Senare på eftermiddagen kommer en olivoljaexpert att besöka villan för en kurs i olivoljaproduktion och olivoljaprovning. Denna kväll kommer du att smaka på den färska pastan du gjorde till middagen.
Dag 4: Trani
Res idag till den vackra kuststaden Trani. Dess gigantiska katedral och vackra hamn ligger precis vid havet.

Besök platsen för slaget vid Canae innan du beger dig till Antichi Sapori där du njuter av en speciell lunch på en avlägsen restaurang med en kock som är flerfaldigt prisbelönt. Det här är en måltid du inte vill missa.

Efter en lång lunch åker vi tillbaka till villan för att koppla av. Middagen ikväll blir något lätt.
Dag 5: Murgia
Utforska den bergiga regionen Murgia på väg till Matera, ännu en otrolig UNESCOs världsarvslista. Området har anor från århundraden och har en äkta italiensk känsla och är fortfarande ockuperat av invånare och restauranger som är inbyggda i dess klippformationer.

De gamla och slingrande gatorna har använts i många filmer, inklusive Mel Gibsons The Passion of the Christ och den senaste Ben Hur. Njut av lunch i staden innan du går tillbaka till villan för att koppla av.

Den här kvällen får du lära dig att bli en expert pizzakock. Välj ditt eget pålägg och laga mat i villans egen gamla vedeldade pizzaugn.
Dag 6: Alberobello
Idag ska du besöka Alberobello, en stad känd för sina trulli, som är stenbyggnader gjorda utan murbruk. Om du någonsin har sett en pugliansk guidebok, finns dessa strukturer ofta med på omslaget.

Efter att ha turnerat i staden besöker du kuststaden Poligna0 a Mare. Den här staden skjuter bokstavligen ut i havet så att du kan utforska och njuta av den fantastiska utsikten den erbjuder. Ät lunch på Grotta Palazzese som är utnämnd till en av de bästa restaurangerna med utsikt eftersom dess matplats är inbyggd i grottor.
Dag 7: Bisceglie
Ge dig av tidigt idag till den adriatiska hamnen i Bisceglie och dess livliga fiskmarknad, och plocka ut några av de färskaste skaldjuren du någonsin kommer att hitta - precis utanför båtarna några minuter innan.

Du väljer vad du vill ha till middag innan du utforskar ytterligare en pittoresk fiskeby.

Väl tillbaka i villan blir det vinprovning med lunch. En sommelier kommer att besöka villan för att hjälpa dig att utbilda dig i många av de lokala specialiteterna.

I efter0on kommer du att besöka ett närliggande keramikcenter som har en ugn som går tillbaka till 1AD.

Denna kväll ger dig en chans att dela en fantastisk avskedsmiddag med skaldjur i villan.
Dag 8: Avgång
Idag är det dags att bege sig hemåt; du kommer att överföras till Bari flygplats för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan