Gaygruppresa: Israelisk historia, arv och stolthet

Gay Group Trip:

Israeli History, Heritage And Pride

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Israel är lika stort som Wales. Det är inte ett stort land men det är fullmatat med kultur och historia. De tre stora mo0teistiska religionerna konvergerar i Jerusalem. Det finns så många bibliska ruiner att se det kan vara överväldigande. På denna resa kommer du att upptäcka kung Davids grav, Nattvardens rum, Via Dolorosa och Heliga gravens kyrka. Du får också chansen att flyta viktlöst i Dedhavet.

Israel är det mest gayvänliga landet i Mellanöstern och Tel Aviv är gayhuvudstaden i regionen. Tel Aviv Pride kommer att äga rum så vi kommer att göra ett besök. Du kommer att vidga ditt sinne med all historia, äta den finaste maten och festa på Pride. Vad mer kan du behöva? Du kommer att bo på det bästa boendet under hela resan och resa med destinationsexperter.

Avgångsdatum

5 juni 2024 tisdag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Israelisk historia, arv och stolthet

Gruppresefördelning

tel-aviv-3621085-640-2.jpg
Dag 1: Ankomst till Tel Aviv
Du kommer att överföras från Ben Gurion flygplats till vårt strandhotell i Tel Aviv. Du kommer att få träffa dina medresenärer över en välkomstmiddag och få en debriefing om äventyren som kommer.
tlv-2374320-1920-1.jpg
Dag 2: Gamla Jaffa och Nya Tel Aviv
Tel Aviv är känt som "Mellanösterns Manhatten". Det är den mest kosmopolitiska staden i regionen och den har en av världens finaste gayscener. Vi besöker Independence Hall på Rothchild Blvd. Det var här Israels självständighet utropades 0 av Ben Gurion. Vi kommer också att besöka stadens första judiska område
israel-2201717-1280-1.jpg
Dag 3: Galileen
Neve Tsedek
öde-ruiner-176906-1280-1.jpg
Dag 4: Galileen och Golanhöjderna
i Jaffa-distriktet. Borta i Gamla Jaffa
jerusalem-1712855-1920-1.jpg
Dag 5: Vidare till Jerusalem
vi kommer att se en av antikens viktigaste hamnar. Salomos tempel byggdes med cedrar som fraktades genom just denna hamn.
jerusalem-980328-1920-1.jpg
Dag 6: Jerusalem
Idag kör vi 0rth till den antika staden Caesarea. Den byggdes av den snälle Herodes och tillägnad Augustus. Det är gammalt! Amfiteatern och akvedukten är fortfarande intakta (vad har romarna någonsin gjort för oss?). På väg till Galileen
730203-viator-shutterstock-345383-2.jpg
Dag 7: Yad Vashem – Betlehem
vi kommer också att besöka städerna Akko och Haifa. Vi kör förbi Galileens grönskande landskap på väg till vårt nya hem under de kommande två dagarna. Ett modernt pensionat i en kibbutz. Oroa dig inte
080916rba23-1.jpg
Dag 8: Masada och Döda havet
det är väldigt bekvämt.
tel-aviv-gay-pride-6-1.jpg
Dag 9: Tel Aviv
I morse tar vi en jeep till Golanhöjderna och besöker Banias
img-6548-1-1.jpg
Dag 10: Tel Aviv Pride
den huvudsakliga vattenkällan för Jordanfloden. Golanhöjderna annekterades av Israel efter sexdagarskriget. Vi lär oss om dess strategiska betydelse och besöker den antika synagogan i Katzrin. Samt att vara av stor militär betydelse
Bög Tel Aviv
Dag 11: Avgång
Golanhöjderna är en framväxande vinregion. Vi besöker en boutique vingård
field_5ad4ee9532074
field_5ad4eec432075
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan